- Konu Sahibi Cherry Mom
- #40.361
günaydın takımımın tatlı bayanları süper zinde bir güne başladım şükürler olsun inşallah sizlerde iyisinizdir , dün akşam söylediğim gibi 2 kaşık müsli , 3 kaşık nesfit , 4 kaşık yoğurttan bir karışım yaptım çok lezetli bir şekilde yedim kardeşim ve annem karşımda köftleri götürdü ama ben öğlen hakkımı yidim diyip hiç bakmadım o tarafa bileBaşka hiç birşey yemedim acıkmadımda işlerim vardı muhteşem yüzyılıda izleyemedim ve bu sabah kahvaltıda 4 kaşık nesfit 3 kaşık yoğurt yedim sonrada 30 dk yürüyüş yaptım ve işe geldim hem zinde hem mutluyum fakat öğle yemeği getiremedim yanımda ne yesem bilemedim belki bir çabuk çorba alırım belkide dünden tamdan az yarımdan çok altınçöreğim var yanımda onu yerim sizce hangisi daha iyi olur çorbamı , altınçörekmi :26:
Geçmişe bakıp tekrar dönerim öpüyorum hepinizi![]()
cok guzel tebrık ederım bende bugun baklavayı gerı cevırdım herkes önumde yedı ben yemedım tuttum kendımı yarın 2 lı rakamları gormem lazım 2 hafta hatta 3 haftadır beklıyorum hatta annem yemege davet ettı sarma varmıs gıtmedım dayanamayıp yerım nemelazım

kızlar günaydın
daha kahvaltı yapamadım
iş yerrinedi yavru kedilerden biri çok hasta
anne de bakmıyo
yavru nasıl küçük kalmış diğer kardeşler kocaman
ben de aldım yanıma şimdi koynumda uyuyo
şırıngayla süt verdim sızı kaldı
bende bugun 1 kac ogrencı gordum zavallı bı kedıcıgın pesınden kosup ustune su dolu balon attılar ogrencı dedıysem kucuk degıl esek kadar lıselıler valla bır kızdım bı kızdım hayvan desem hayvana hakaret olur dedım sınır oldum