- Konu Sahibi Cherry Mom
- #58.681
3. ve son yeşilçayımı da içtim, mesaim de bitti. görüşmek üzere 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. ve son yeşilçayımı da içtim, mesaim de bitti. görüşmek üzere![]()
Benim bugünkü mönü : Sabah (Okulda ) : Simit ayran
Ara : 1 tane elma
Öğlen = 1 adet haşlanmış yumurta 1 çay kaşığı reçel yarım çay kaşığı tereyağ 1 dilim beyaz ekmek
Ara: 1 adet elma
Akşam : 1 tabak sebze yemeği 1 dilim beyaz ekmek
Ayrıca gün boyu 1'5 litre suuu![]()
Msj 65
Sorma Hilalcim korkunç bı ses gercekten, 10 dk ne ki sekizden beri zar zar valla(( ne zaman biter dedim belli olmaz öğleden sonraya kadar sürer herhalde dedi,
( yatak odasına tikildik kaldık, bide bunun sonrasında temizlik var heryer toz toprak olacak
( odaların kapılarının altına ıslak bez kapattim ama karsı komşuya dün girdiler yinede çok mahvolmus, bakalım neyse çilemiz çekincez artık
(
bende yapacağım bugünde kısmet olursa
inş veririm o zamna kadar
ne güzel demişsin
Hayırla gelsin, hayırlı zamanda olsun
amin canım..
adetim falan herşeyim düzenli ama geçen gün bi arkadaşım dedi sen hiç kadın doğum druna gittinmi diye
yok deim
bi git dedi kontrol amaçlı
bende haklı bi görünmek lazım dedim
aslında görümcem kadın doğum dru ama adanada değil
dediğin gibi önceden gitmek iyidir
belki vücudumda bişeyler eksiktir ne bilim demir vitamin vs..
bu arada siz doğum yapanlar folik asit kullandınızmı hammişlikten önce
kilo aldırıyormu?
inş kurtulurum artık abur cubur yemicem inşallahmsj 46
daha güzel bir liste olmuş , beyaz ekmekleri çavdar veya tam tahıla çevirmeye çalışırsan daha güzel olur ..biraz aktiviteyi artır , spor yapmaya çalış canım ...senin kilolar daha çabuk gider , bizim gibi doğum kilosu değil ,![]()
Haftada 60 mesaj yazma zorunluluğu var şimdiden mesaj saymaya başlaman gerekiyor sanırım. Bide çizelge zorunluluğu var. Şimdiden boy kilo yaş gibi kendini tanıtmanda gerekiyorbayanlar merhaba bende aranıza yeni katılanlardannım.
yarışma cuma günümü başlıyor onu sorayım dedim liste falan yapılıyormu.
boy kilo yazayım.
Benim bugünkü mönü : Sabah (Okulda ) : Simit ayran
Ara : 1 tane elma
Öğlen = 1 adet haşlanmış yumurta 1 çay kaşığı reçel yarım çay kaşığı tereyağ 1 dilim beyaz ekmek
Ara: 1 adet elma
Akşam : 1 tabak sebze yemeği 1 dilim beyaz ekmek
Ayrıca gün boyu 1'5 litre suuu![]()
Kızlar nescafeye bir arkadaşım çok kilo aldırır dedi ama ben kalorisine baktım 54 kcal yazıyor bu çok az :26::26::26: Ben geceleri ders çalışıyorum uykumu kaçırsın diye nescafe içmeyi düşünüyorumda şimdi aldım marketten kilo yaparmıki ya 54 kcal çok az bir ayran bile 34 kcal zaten![]()
msj 45
bugün menüm
sabah 1 kase çorba
ara çerez gibi k flakes yedim , yarım lt su ve 1 su brd yeşil çay
öğlen ızgara tavuk ve 1 dilim ekm , 2 su brd ayran
akşam 1 kabak dolma , 1 dilim ekm , 1 su brd ayran
1 tane bisküvi yedim , tatlıya dayanamıyorum ...
O zaman içmemde bir sakınca yok bana afiyet olsunmenünü bu kez çok beğendim Hatice
ben daha önce diyetisyene gittiğimde süt tozunu yasaklamış, günde 4 küp şekere izin vermişti. nescafeyi ya süt tozu olmadan sade, veya süt ile - normal süt - iç demişti
Bende ayranı çok severim okulda her kantine gittiğimde alırım veya burda markete gittiğimde ama evde kendim yapınca tutturamıyorum bir türlü hazır marketteki gibi olmuyorayrana bayılıyorum Derya, hem tok tutuyor, hem de insanın içini ferahlatıyor. afiyet olsun...