- Konu Sahibi Cherry Mom
- #60.881
canım netten alışveriş yapma sebebin bebegın mı yoksa fiyatın uygun olması mı gorerek begenerek alsan daha ıyı olur canım![]()
ikisi de aslında. geçenlerde yazmıştım 3 tane mağaza dolaştım fazla da vaktim yoktu karman çorman bişey bulamadım, internette bedenleri falan açık açık yazıyor en azından bir de fiyatı uygunsa alıyorum. bu biraz da hastalık oldu :18: ya dışardaki mağazalarda peşime tezgahtar takılıyor ya gıcık oluyorum o yüzden her mağazaya da girmiyorum. geçenlerde bi mağazaya girdim etek aldım, kıyafetten yana çok daraldığım için etek üstüme olur olmaz ohhh dedim parasını ödedim çıktım, eve gidince ben neden penye etek aldım diye pişman oldum bi de komşunun kızı da almış 1 yıkamada çekmiş,dedim giymeden şunu iade edeyim tegahtarda bi afra tafra 'ne yani siz bunu beğenerek almadınız mı !!!!'' diye sordu, aklıma geldikçe sinir oluyorum, parasını alamayınca eteği önce bi attım gittim sonra döndüm bu adamların işi belli olmaz satıp bi daha kar ederler alıyım dilenciye vereyim daha iyi diye geri aldım. neyse kimseye vermedim 1 defa giydim yıkadım çekti ve bi daha da giyemem. şimdi internetten aldığım ürünü iade edersem kargo parası kadar zarar ederim öbür türlü kıyafetin parasından da oluyor insan. artık küçük dükkanların hepsinden korkuyorum ya iade alan tanınmış markalar ya da internetten alışveriş hagisi daha hesaplıysa. bu konuda çok dertli olduğum için çok konuştum galiba