Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim menüm de şöyle :26:

Sabah: 1 domates
yarım k.k. peynir
1 zeytin
Şekersiz çay

Ara: 7 adet çubuk kraker

Öğle: 2 dilim kepek ekmeği ve yarım k.k. kaşar kullanılarak yapılmış tost (yağsız)
Yarım domates
1 yeşil biber (ızgara)
3 yaprak marul
Çeyrek çiğ pırasa

Ara: 1 elma

Akşam: 3 yemek kaşığı piyaz
2 yemek kaşığı fırında yağsız haşlama ıspanak
3 yaprak marula 2 yemek kaşığı yoğurt koyup götürdüm :56:

Ara: hiç bilemiyorum :44::44:
Su: içiyorum ve bitecek
Spor: yapamadım :50: Şu regl beni deli ediyor..

.

romatik 1:16::16::16::16:

aslında o ikizleri ben dgrudm :1::1::1::1::1:

ayy bnde cok benzetıorm hatta bı unlu stetık olmus aynı seda sayandıda kımdı hatrlayamadım gecen magaznde vardı kımdı kımdıııııı:44::44::44::44:

romantik 2

akşam dısında gzl tubişş birazdan acıksaksın bi meyve fln ye

cok cokk begendim:46:

bzm kız tatlılara geri dnmüşşş:1::1: gzl cnm menün
:9::9::9::9::9::9:romantik 1 2 olayı superrrr esraaaa:9::9::9:
tatlılara donmedım yahuu alt tarafı 2 catal recel yedım benım bunyeye bu devede kulak kalırr:9::9:

kızlar benım menum

sabah 1 adet pogaca 1 bardak sekersız cay

ara yok ogle oda yok

ara 8 adet cıcı bebe bıskuvısı

aksamda 1 kase yogurt

spor yok bugun callen de yapamıcam ara verdıgım ıcın 6 gunden once yarın tekrar 1 den baslıcam

su 1 bucuklt

ama elıptık yapacam 45 dakıka falan

berbar bı menu bana kızıyosunuz ama ıcımden yemek gelmıyo

menulerımı gorende arkadas bırı allah rızası ıcın su kıza erzak merzak alsın karnını doyursun dıcek :27::27:
ama kızmayın bana cunku cıdden aklıma yemek yemek gelmıyo saate bı bakıorum anaaa gec olmus hadı bıraz ara olsun dıye bsıeyler yıyeyım dıyorum
aksam oluyo hava kararıyo ne yesem ne yesem dıye dolabın kapagını acıyorum ama cnm hıc bısey cekmıyo 1 kase yogurt yıyorum onuda yemıcemde kızım cok sevıyo yogurtu annı yoot yooot deyınce onunla beraber yıyorum blumia olucam yakında haberım yok
dalinn cookkk azzzzzzzzzz
sabah:
az bişey vişneli muhallebi:26::26::26:
öğle:
1 tabak kıymalı makarna:27::27::27:
Ara:
15 badem
5 fındık
Akşam
yoğurtun içine közlenmiş kırmızı biber sarımsak ve biraz zeytin yağı
1 dilim ekmek
ben begendım canımmmm:46::46::46:

Canım aşureyi erken yemen çok iyi olmuş, afiyet olsun gayet sağlıklı ve diyet bir menü :1:

Nöbette olmana rağmen ne kadar sağlıklı bir menü :26: şahsen ben başaramayabilirdim :44:

Rabişim yaa acayip yeme isteğim var, engel olamıyorum :26: ne güzel menün var, inşaallah bu günde yırtarsam iyi olucak :16:

.
sorma canım aynen yaaa leblebi ye sende sisiriyoooo:9::9::9::9:

menülere yorum yapmaktan kendi menümü yazmadmm:37::37:

sabah
2 dlim tost ekmegnden kaşarlı yagsız tost

ara
1 ekşi elma

öğle
azcık et haşlama
1 dilim ekmek

ara
1 ekşi elma
1 havuç

akşam
1.5 kase domates çorbası

1.5 lt su şimdilik
spor birazdan yapılcak

biizmkiler dışardan geldi çikolata kola almıslar bi kaç çeşit bi kzıdım insan bi diyet bişey alır demi ddim kımse yıyemıo sımdı korkusundan:1::1::1::1:

bır tabak kıymalı makarnamııııı yuh dıyorum baskada bısey demıyorum 2 kasık neyıne yetmıyodu nefsını koreltsen yeterdı.100 grm makarnada 350 kalorı var sen kıyma sosuda ekledıgın ıcın yagı tuzu hepsı afıyet olsun 600 kalorıyı mıdeye ındırdın sen onu bu saatten sonra yakamazsın yarınla telafı etmen lazım cuma gunu gelıncede
su ıbareyı gormek ıstemıyorum 100 grm vermısım :43::43::43::43::43::43:
barı 1 kaç catal yeseydın neyse olan oldu yarınla telafı et

:26::26::26::26::26::26: Hayranım iradeneee :54::54::54::54:

sabah

ara
1 ekşi elma

öğle
azcık et haşlama
1 dilim ekmek

ara
1 ekşi elma
1 havuç

akşam
1.5 kase domates çorbası

1.5 lt su şimdilik
spor birazdan yapılcak

biizmkiler dışardan geldi çikolata kola almıslar bi kaç çeşit bi kzıdım insan bi diyet bişey alır demi ddim kımse yıyemıo sımdı korkusundan:1::1::1::1:

:46::46::46::46::46::46: şimdiye kadar en beğendiğim menü :46::46::46::46::46::46::46:

yarım k.k. peynir
1 zeytin
Şekersiz çay

Öğle: 2 dilim kepek ekmeği ve yarım k.k. kaşar kullanılarak yapılmış tost (yağsız)
Yarım domates
1 yeşil biber (ızgara)
3 yaprak marul
Çeyrek çiğ pırasa

.
en çok çiğ pırasayı beğendimmm:1::1::1::1:
bır tabak kıymalı makarnamııııı yuh dıyorum baskada bısey demıyorum 2 kasık neyıne yetmıyodu nefsını koreltsen yeterdı.100 grm makarnada 350 kalorı var sen kıyma sosuda ekledıgın ıcın yagı tuzu hepsı afıyet olsun 600 kalorıyı mıdeye ındırdın sen onu bu saatten sonra yakamazsın yarınla telafı etmen lazım cuma gunu gelıncede
su ıbareyı gormek ıstemıyorum 100 grm vermısım :43::43::43::43::43::43:
barı 1 kaç catal yeseydın neyse olan oldu yarınla telafı et
kıızn burnundan geldi makarnaaa:1::1::1::1::1:

bugün bi arkadaşın tayini çıktı ona veda düzenledik yaş pasta almışlar 2 tane kola kuru pasta felan bide bana sen güzel dilimlersin dediler kardeş dilimliyorum ama içimde gidiyor neyse doktorumuz onu yesek ne olcak yemesek ne olcak iradem,ze sahip çıkalım dedi ve biz diyetzede arkadaşlar 4 5 kişi hiçbirimiz yemedik dilimle dilimle amma kötü kolalar pastalar havada uçuştu ama neyse

yarım k.k. peynir
1 zeytin
Şekersiz çay

Yarım domates
1 yeşil biber (ızgara)
3 yaprak marul
Çeyrek çiğ pırasa

.
menun guzel basarılı ama callen ıkıncı gunden asılmıs konusmuyorum senınle.kusum reglının arkasına sıgın hemen bende bugunde dahıl hala reglıyım ama bırazkmadım hatta ılk gunu basladım bugun yapamıcam cunku cocuklartıın banyo zamanı ama bellıde olmaz gece 2-3 demem yaparım yaz gelıyo ne kaldı surda hemen gevsemeye hazır ve nazırsınız yaa ay kıcım agrıdı ay basım agrıdı.bak callen regl sancılarınada ıyı gelıyo bırak sorun deıl ama ben snele konusmam ıste hıhh:19::19:

kızlar benım menum

sabah 1 adet pogaca 1 bardak sekersız cay

ara yok ogle oda yok

ara 8 adet cıcı bebe bıskuvısı

aksamda 1 kase yogurt

spor yok bugun callen de yapamıcam ara verdıgım ıcın 6 gunden once yarın tekrar 1 den baslıcam

su 1 bucuklt

ama elıptık yapacam 45 dakıka falan

berbar bı menu bana kızıyosunuz ama ıcımden yemek gelmıyo

menulerımı gorende arkadas bırı allah rızası ıcın su kıza erzak merzak alsın karnını doyursun dıcek :27::27:
ama kızmayın bana cunku cıdden aklıma yemek yemek gelmıyo saate bı bakıorum anaaa gec olmus hadı bıraz ara olsun dıye bsıeyler yıyeyım dıyorum
aksam oluyo hava kararıyo ne yesem ne yesem dıye dolabın kapagını acıyorum ama cnm hıc bısey cekmıyo 1 kase yogurt yıyorum onuda yemıcemde kızım cok sevıyo yogurtu annı yoot yooot deyınce onunla beraber yıyorum blumia olucam yakında haberım yok

Bence sen tamamen konsantre olduğun için hani o yogayla hayattan kopuyorlar ya hahhahahaha işte öleee olmuş olabilirsin :27::27::27:

.

rabişim menünü begendim:46: özellikle koridorda koşmana bayıldım cicim:27::27::27::27::27:

menüme gelince : az gibi görünuyor ama yerken bana hiç öle gelmıyor sankı çok yemısım gibi......

aşure saglıklı görunur ama içinde beyaz şeker var:20::20::20:......diyetteyken mümkün mertebe uzak durmak lazım......haftasonu olsa yerdımde kaçamak limiitim doldu zes im....
napim kuzum ya dısarda kosamıyorm bari evde kosayımmm dedimmm:9::9::9:
evrekaaaaaaaaaaaaa evrekaaaaaaaaaaaaa oldu yaptım .... video formatını çevirmiştim iş yerinde ve tv de çalıştı callen... eşimde geç geleceğim deyince hooopppppppp başladım ve bitirdim... özellikle karın egzersizlerinde boynum çok ağrıdı benim ham olduğumdandır mekik felanda çekmediğimden boyun kaslarım alışık değildi... diğer hareketleri yüzde 60-70 yaptım yada yapmaya çalıştım ilerleyen zamanda daha da iyi olucaktır eminim... sürekli kasları esnettik ve çok hoşuma gitti meğer ne hammış kaslarım esnettik.e esnetesim geldi... pilatesten alışım ozamanda severdim kasları esnetmeyi boyu uzun gösteriyor...

neyse bitirdim yarın yine yaparım...

menümüde yazim dicem ama akşama bişi yemedim daha birazdan evden çıkıcaz gitmeden yazim öle gidim

sabah

2 yumurta

ara

elma

öğle

şehriye pilavı et haşlama
muhallebi

ara

8 fındık

ara

10 fıstık
1 portakal...

su içmedim
spor tamamdır yaptım

akşam bişi yemedim ne yerim bilmiyorum
ben begendım kaptan ama aksam ne yedıgıne baglı olarak degısrrrr:9::9:
kızlar menülere okudum tek tek yazamıcam genelini beğendim sadece

rabiş öğlen le akşam yer değişseymiş daha iyi olurmuş...

sabah krallar gibi öğlen asiller gibi akşam fakirler gibi yiyin derler ya

dalin anam sana bişi demeiyom artık niye canın istemyo onuda anlamadım ... aralarda lokma lokma da olsa bişiler yesen ona bile dua etcem...
yaaa haklısın ama eşimle aksam yemegını beraber yıyoruz o yuzden oglenı gecıstırıp aksamm sofraya oturuyorumm aksam yemeklerı hep onemlidir kucuklugumden berii:16::16:

yarım k.k. peynir
1 zeytin
Şekersiz çay

Yarım domates
1 yeşil biber (ızgara)
3 yaprak marul
Çeyrek çiğ pırasa

.
ben begendım gamzemm:46::46::46::46::46:

sabah

ara
1 ekşi elma

öğle
azcık et haşlama
1 dilim ekmek

ara
1 ekşi elma
1 havuç

akşam
1.5 kase domates çorbası

1.5 lt su şimdilik
spor birazdan yapılcak

valla superrr:46::46::46::46::46:

Sabah

ara
1 ekşi elma

öğle
azcık et haşlama
1 dilim ekmek

ara
1 ekşi elma
1 havuç

akşam
1.5 kase domates çorbası

1.5 lt su şimdilik
spor birazdan yapılcak

menün güzel olmuş inadına öyle yaparlar arkadaş ben diyette değilken kimse bişey almazdı şimdi onudamı yesek bundandamı yapsak ne olcak benim nefsime yazık yazık çok yazık

bugün bi arkadaşın tayini çıktı ona veda düzenledik yaş pasta almışlar 2 tane kola kuru pasta felan bide bana sen güzel dilimlersin dediler kardeş dilimliyorum ama içimde gidiyor neyse doktorumuz onu yesek ne olcak yemesek ne olcak iradem,ze sahip çıkalım dedi ve biz diyetzede arkadaşlar 4 5 kişi hiçbirimiz yemedik dilimle dilimle amma kötü kolalar pastalar havada uçuştu ama neyse

:46::46::46::46::46::46::46::46: ıste ornek ınsan

cok haklı doktor yesen ne olacak 10 dakıka sonra hıc yememıs gıbı olacaksın ama yemesen yememıs gıbı oldugundan gene yememıs gıbısın off karıstı.

1 dılım pastadan 500 calorı alıp ıcın ıcını yıcene onu yemeyıp o fazladan 500 almamıssın senoı takdır ettım ıste ırade ıste nefıs terbıyesı bravoo yuru be kım tutar senı.hem karnını bıle oyurmıcak bısıydı helebı ıdeal kılona gel ozaman yersın ama suan deıl

iyiki yememişsin cnm şayet yeseydin burda pastadan çok azar yerdinnnnn:1::1:

[sıze=3]benim menüm de şöyle :26:

sabah: 1 domates
yarım k.k. Peynir
1 zeytin
şekersiz çay

ara: 7 adet çubuk kraker

öğle: 2 dilim kepek ekmeği ve yarım k.k. Kaşar kullanılarak yapılmış tost (yağsız)
yarım domates
1 yeşil biber (ızgara)
3 yaprak marul
çeyrek çiğ pırasa

ara: 1 elma

akşam: 3 yemek kaşığı piyaz

ara: hiç bilemiyorum :44::44:
su: içiyorum ve bitecek
spor: yapamadım :50: şu regl beni deli ediyor..
[/sıze]

.

çok ii menün varya senin şu sebzeleri yemene hayranım tebrikler maşşallah

:46::46::46::46::46::46::46::46: ıste ornek ınsan

cok haklı doktor yesen ne olacak 10 dakıka sonra hıc yememıs gıbı olacaksın ama yemesen yememıs gıbı oldugundan gene yememıs gıbısın off karıstı.

1 dılım pastadan 500 calorı alıp ıcın ıcını yıcene onu yemeyıp o fazladan 500 almamıssın senoı takdır ettım ıste ırade ıste nefıs terbıyesı bravoo yuru be kım tutar senı.hem karnını bıle oyurmıcak bısıydı helebı ıdeal kılona gel ozaman yersın ama suan deıl

teşşekkürler en güzel annne

alıntı yapmadım..........

dalin: canın nasıl istemıyor ya varya benı bıraksan ipinden bpşanmış boğa gibi saldırırım yemeklere......

zes: şimdi anladım aşurenın masum oldugnu.senın muhallebıyı görünce:9:

gamze: güzel güzel.......:46:

garfield: bana akşam az olmus dıyene bak......senınkı de varla yok arasında.....:27:

alıntı yapmadım..........

dalin: canın nasıl istemıyor ya varya benı bıraksan ipinden bpşanmış boğa gibi saldırırım yemeklere......

zes: şimdi anladım aşurenın masum oldugnu.senın muhallebıyı görünce:9:

gamze: güzel güzel.......:46:

garfield: bana akşam az olmus dıyene bak......senınkı de varla yok arasında.....:27:

ohoooo bnm ara öğünlerim var kocaman kocaman:1::1:

Back
X