Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oyle bır ıhtımal yokkkk
Bu arada selinimi de cok severım pıtırıma da guvenıyorum sma tarsf olmaysn bertaraf olur bu hafts toplight benı ezdı gectı,bel agrım ondan aslında haftaya alıcam asagıyaaa
Kaybetti demekki yazık sana :) bencee bu hafta siki çalış. Toplight yerle bir et :))

Yuzey sen kimi tutuyon arkadaşımmmm

tamamen verilen kilolara gore cevao vermek istiyorum suann :)

hayriye ve selin ikilisinden hayriye diyorum
nedeni : fazla kilo fazla dusus demek sen bayaa istikrarli gittin baze kisilerin verdigi kilolar cokta yuksek olamyabilir ve az az verebilir bu nedenden dolayi senin yenebilecegini dusunuyorum
kaptan ve servey ikilisindense servey diyorum bununda nedeni kaptanin is nedeniyle fazla dikkat edemedigi zamanlar oluyor ve fazla rakamlar vererek degil az az vererek ilerliyor ancak servey haftalik olarak daha ii kilo veriyor bu nedenden dolayi servey yener diye dusunuyorum

amaaaa taraf tutmuyorum sadece bunlar sahsi fikirlerim herkesin verdigi kilo ayni olmayabiliyor her diyet listesi her duzen herkese uymayabiliyor
herkes hedefine saglikla ulassin tek temennim bu geriye kalan biedaki guzel dostluklar ve paylasimlarr

kızlar hm uğradımı bugn benmi görmediim :)

menumude yazıyım hemen :) ,

sabah yarm dlim ekmek peynir 2 çatal omlet çay
ara yeşilçay
öğlen tavuksuyu çorba 1 kase
,ara 1 mandalin
akşam ton balıklı salata
spor daha yapmadm 2 lt su su anlık :KK66:
gayet güzel

Kaybetti demekki yazık sana :) bencee bu hafta siki çalış. Toplight yerle bir et :))
Kuzum yerle bır o zaten 3-1 dı ama bu hafta 1kilo verdım regl haftama ragmen o bır sayıyı da bucudum kendını korumaya aldıgı hafta verdım yanı mutemadıyen ezıyorum ztnnn:KK70:(2dk harcadım rakibimi yaa)

Yaa oyle mı ben 3-4 hafta burdaydım hıc duymayınca topşight onerdım kabul ettı oyle basladık neyse bır koca kafalık yapmışımdır mutlakaaa

kiz bahsettigim o kadar yakin degil subat ve haziran arasi bende gruptaydim bizde yaris yapiyordukk herkes birbiri ile yarisirdi kaptan hatirlar gayet guzel oluyordu :)

nedeni : fazla kilo fazla dusus demek sen bayaa istikrarli gittin baze kisilerin verdigi kilolar cokta yuksek olamyabilir ve az az verebilir bu nedenden dolayi senin yenebilecegini dusunuyorum
kaptan ve servey ikilisindense servey diyorum bununda nedeni kaptanin is nedeniyle fazla dikkat edemedigi zamanlar oluyor ve fazla rakamlar vererek degil az az vererek ilerliyor ancak servey haftalik olarak daha ii kilo veriyor bu nedenden dolayi servey yener diye dusunuyorum

amaaaa taraf tutmuyorum sadece bunlar sahsi fikirlerim herkesin verdigi kilo ayni olmayabiliyor her diyet listesi her duzen herkese uymayabiliyor
herkes hedefine saglikla ulassin tek temennim bu geriye kalan biedaki guzel dostluklar ve paylasimlarr
Sagollll canimmmm benimmmm :))))

Haklısın canım işin sakası tabı toplight bana tavsıyelerde bulunuyor amac renk katmak yoksa hepimiz aynı gemideyızxz

Sagollll canimmmm benimmmm :))))

ne demek tatlim.bu dusuncelerimi olusturan sizsinizzz
ama belirtmek isterimkii ben yavas yavas kilo verip sabitleyenlerdenim
haftada 1 kilo kayip belki 1 kere olmustur bende hem kilom az oldugunda hemde yapi geregi kilo vermem zor olduğundan

kızlar menümü yazayım yatıyorum,mesajlarınızı sabah erken saatlerde okuyacağım
sabah kayısı 10 zeytin 2kk peynir 1 yumurta bol yeşillik filan
öğlen 1 porsiyon haşlanmış brokoli ve 200gr kadar sardalya
aksam 4 kaşık tavuk sote 3/4 kase yoğurt bol yeşillik
kızlar sonradan nedendir cok acıktım,3 ya da 4 mandalina yedim,o an en masum onlar geldi
şimdi humana içip yatacağım
öptüm hepinizi
bu arada 4. lt suya basladım
ve bugun level 1 jillian michael yaptım

Kızlar bugün yazamadım kusuruma bakmayın.
Sabah tartıldım, moralim bozuldu.
Artık yüzüme nasıl yansıdıysa, eşim zorla dışarı çıkardı.
Sinema, alışveriş derken biraz önce geldik.
Yemek olarak da burger king'de salata yedim, ayran ile beraber. :kk77:
Umarım herkes iyidir.

Haklısın canım işin sakası tabı toplight bana tavsıyelerde bulunuyor amac renk katmak yoksa hepimiz aynı gemideyızxz

elbette oyle canim benim ama bu rekabet gercekten ise yariyor
insani durduruyor bu net bisi o nedenle hepimizin dusuncesi amaci ayni olsada hedefe giden yolda bunlar mübahtir devammmmmmmm :KK31:

Back
X