Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

163 boy 59 kilo maşallah callenım. Aynı boydayız ama ben 69,9 u görüm diye sewiniyom:mad:
Emine servey tebrikler. Bende azmettim başarıcam inşallah. Hepinize teşekkürü borç bilirimmmm:KK15::KK15::KK15:
Canlar bir kadının istediğinde yapamayacağı bir şeyin olmadığını bir kez daha hatırlattınız. Sağolun varolun

günaydııınnn
Pek giremedim. Oğlumu da iş yerine getiriyorum. Onunla birlikte iş yapıyorum inanın yetişmiyor:KK12:
Özrümü belirttikten sonraa tartı sonucum dındırdınnn dıdııınnnn:69,9 yuppppiiiiiii:KK50: Tebrikler kabuledilir...
Canımm çokm sevidimmm
işte vazgeçmeye iradeli insanlar kazanır,bunu ispatladın
tebrikkk ederimmmmm:KK9::KK9::KK9:

kızlar listemizi ekliyorum
***5.TAKIM 399.ETAP***
toplight (69,0/69,5/-0,25/-%0,36)
CallanPinckney (59,3//59/0.3/%0.051) hedef kg sunu 55 e çekmek istiyor
servey(72.6/71,9/0,70/%0,96)
hm22( 79,1/78,4/0,7/%0,88)
EmineF (73,3/71,8/1/%2,05)
Ahri (86.2)
hytsvncgzl(67.4/)
ozaly (64.9/)
speedy26(70,2/69,9/0,3/%0,43)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
ayda
sinoki
yuppe
mor papatyam
fancy pency
kollontai

Son düzenleme:
163 boy 59 kilo maşallah callenım. Aynı boydayız ama ben 69,9 u görüm diye sewiniyom:mad:
Emine servey tebrikler. Bende azmettim başarıcam inşallah. Hepinize teşekkürü borç bilirimmmm:KK15::KK15::KK15:
Canlar bir kadının istediğinde yapamayacağı bir şeyin olmadığını bir kez daha hatırlattınız. Sağolun varolun
Ben de ağustosta 69u görünce çok sevinmişim
her hafta kilomu not alıyordum,şimdi aldığım notlara bakıyorum,69un yanında gülücükler koymuşum..bu iş adım adım oluyor işte..her kilo verişte insan daha bir heyecanlanıyor

kaptanım aydayı eklememişsin. Bide ben artık listedemiyim:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Ben giremedim sanıyordum.
Hm seni kutlamayı unutmuşum. :KK68:
Ayrıca ailenin yanına gitmene rağmen iradenden dolayı tebrikler kaptanım. :kk77:
Emine sana nazar değmesin ne diyeyim.:nazar::nazar:
Aydaaa nerdesin rakibem:KK11:

kızlar listemizi ekliyorum
***5.TAKIM 399.ETAP***
toplight (69,0/69,5/-0,25/-%0,36)
CallanPinckney (59,3//59/0.3/%0.051) hedef kg sunu 55 e çekmek istiyor
servey(72.6/71,9/0,70/%0,96)
hm22( 79,1/78,4/0,7/%0,88)
EmineF (73,3/71,8/1/%2,05)
Ahri (86.2)
hytsvncgzl(67.4/)
ozaly (64.9/)
speedy26(70,2/69,9/0,3/%0,43)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
sinoki
yuppe
mor papatyam
fancy pency
kollontai
tebrik ederim kaptanım,kilo almış gibi görünsen de 4 günde 1,9 kg verdin
işte hızlı alınan kilolara anında müdahale edince hepsii gidiyor:KK60:

kaptanım aydayı eklememişsin. Bide ben artık listedemiyim:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Ben giremedim sanıyordum.
Hm seni kutlamayı unutmuşum. :KK68:
Ayrıca ailenin yanına gitmene rağmen iradenden dolayı tebrikler kaptanım. :kk77:
Emine sana nazar değmesin ne diyeyim.:nazar::nazar:
Aydaaa nerdesin rakibem:KK11:
canım aydayı unutmuşum iyi hatırlattın acele ile hazırlayınca listeyi ayda da artık kg verse de girse listelere
bu arada tatlım ben salı sabahı 71,4 görmüştüm ancak bu kadar inebildim maalesef takıma biraz eksi getirdim ama kusura bakmayın hedefime de maalesef uyamadım 500 gr ile
ama haftaya hedefim 68,7 inş buna uyacağım biraz daha dişimi sıkıp

tebrik ederim kaptanım,kilo almış gibi görünsen de 4 günde 1,9 kg verdin
işte hızlı alınan kilolara anında müdahale edince hepsii gidiyor:KK60:
evet canım aslında wc ye çıkabilseydim bu sabah daha da giderdi biraz bekledim ama çıkamayınca tartılayım bari dedim
servey tatlım yendin gene beni şekerim kızlar bugün biraz koşturmacam olacak inş herkes bir an önce kg sunu bildirir

S speedy26
indir (1).webp
ARTIK LİSTEDESİNN:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
indir (2).webp
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

maxresdefault.webp

Callenım sen mezun olsan da gel nolur. Güncelle dur hedefini gitmeeee:KK19:
Bende 59 u görürürüm diye umutlar yeşerdi içimdee
canım sen verirsin merak etme
ben 3 aydır buradayım,insanları 3 aydır gözlemliyorum,arada diğer takımlara da göz atıyorum,mezunlarına filan
bu kilo verme işi,özünde kişide bitiyor,burası da motive ediyor tamam ama istekli kişiler hedeflerine ulaşıp,kopmadan devam edip,yürüyorlar..kopacak olanlar zaten kopup gidiyorlar...
sen azimli insanlardansın 4 hafta 4 kilo gitti bile maşallah:KK9::KK9::KK9::KK9:

canım aydayı unutmuşum iyi hatırlattın acele ile hazırlayınca listeyi ayda da artık kg verse de girse listelere
bu arada tatlım ben salı sabahı 71,4 görmüştüm ancak bu kadar inebildim maalesef takıma biraz eksi getirdim ama kusura bakmayın hedefime de maalesef uyamadım 500 gr ile
ama haftaya hedefim 68,7 inş buna uyacağım biraz daha dişimi sıkıp
olsun kaptanım 1,9 kg verdin az mı
aydanın görümcesi gitti artık bu hafta süper bir dönüş yapacak bence

canım sen verirsin merak etme
ben 3 aydır buradayım,insanları 3 aydır gözlemliyorum,arada diğer takımlara da göz atıyorum,mezunlarına filan
bu kilo verme işi,özünde kişide bitiyor,burası da motive ediyor tamam ama istekli kişiler hedeflerine ulaşıp,kopmadan devam edip,yürüyorlar..kopacak olanlar zaten kopup gidiyorlar...
sen azimli insanlardansın 4 hafta 4 kilo gitti bile maşallah:KK9::KK9::KK9::KK9:
Teşekkürler ama bana az geliyor. Çok tez canlıyım. Gidecek bitecek bu kilo derdi inşallah hepimiz için sonlanacak. Yürekten inanıyorum bunaa:KK55:Tam gaz hedefeeee Haftaa cuma hedefim:69,5 az az yazıyorum. Çünkü 70 in altı beni çok zorladı. Ondan öncesi hemencik gidivermişti:21:

Teşekkürler ama bana az geliyor. Çok tez canlıyım. Gidecek bitecek bu kilo derdi inşallah hepimiz için sonlanacak. Yürekten inanıyorum bunaa:KK55:Tam gaz hedefeeee Haftaa cuma hedefim:69,5 az az yazıyorum. Çünkü 70 in altı beni çok zorladı. Ondan öncesi hemencik gidivermişti:21:
aynen 59 da beni zorluyor..ama kilo bazen takılıyor,bazen akıp gidiyor

Back
X