- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #135.701
ekmeği bu ekmekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzell hafif menüSelam kizlar once bugunkini yaziYim
Sabah bir dilim tam bugday ekmegi üzerine light labne
Sonra kahve
Ogle bende kivili smotii den sonra ki oggggg muzlu yaptim oglenki menum muzlu smootie
Aksam kahvalti yapik bi degisiklik olsun diye
2 litre su sporum yok
leslieyi zayıflamak için değil de, sağlık için yapmak lazımJillian mı t25 mi diye düşünüyordum bende. Leslie çok daha hafif bir egzersiz o denli biçimlendirecek şekilde kaslara yönelmiyor. Bu yüzden zaman kaybı gibi hissettiriyor bana.
Tae bo videolarına da bakayım belki cazip gelir.
akşamı niye yazmadın yuppecim1 mart menum
Sabah rafadan yumurta 1 diim tam buğday ekmeği Light peynir zeytin azcik yesillik cay
Ogle yogurt corbasi
Ara elma armut karisik
Aksami yazmicam...
2 litre vardir suyum
dikkat et hmcim,güzelcee dinlen ilk baştaKızlar 1 saate yaklaştı uyanalı.
Başım nasıl döndü bugün bir anda.
Uykusuz kalınca oluyor sanırım bu bende.
Gece uyuyabilir miyim bilmiyorum ama yarın iyi olmak istiyorum.
ay cok tatlısınızzzzAslında duracaktım geceye kadar çilekçim ama resmen dünyam dönüyordu.
Bu arada kahveye bayılırım.
Kızlar, akşam uzanıyorum.
Eşime, dünyam dönüyor resmen diyorum.
Sıpa da oradan ama ben dönmüyorum ki diyor.![]()
canım çok geçmiş olsunHm22 cnm belirtileri sormuştum
karnına krap giriyo kusma ve ıshal :))
Herkez bi tarafta yatiyo esimde oldu şimdi
bende uyuyorum devamli ev haklı virüs içinde şuanda Avusturyada salgın var hastaneler dolu pazar bizde gittik ama su içtiği icin kızımı eve gönder diler dünden daha iyi rahatladı biraz
harikasın tatlımBu arada bgn 20 dakikada spor yaptm tam bittim tükendm derkn hadi bide mekik cekym ayrica dedm ve 20 de mekik cektm![]()
beyaz unlu gıdalar olmamışgünaydın arkadaşlar özledim valla kaç gündür. dün vergi dairesinde sorun çıktı. tüm vergi daireleri birleşince karışmış herşey. bu gün o halledilecek. eğer patron bana acır da altında arabası olan arkadaşı yollarsa yırttım. yoksa saatlerce orda uğraşacağım. neyse dünkü menümü yazayım
sabah:
1 domatesli sosisli sandviç
1yeşil çay
öğle: 1 kase ezogelin çorba 2 dilim beyaz ekmek
ara: 2 büyük dilim elma
akşam: 1 servis kaşığı yağsız makarna
su: 2 lt yı bulamadım.
spor: kılometrelerce yürüdüm
ay canım tam buğday ekmeği tercih etseymişsin daha iyiymişgünaydın kızlar
sabah dışardan kaşarlı tost yedım ama yağ surdurmedım.salçalı
kalorisi kaçdır sızce
yarısını yiyecektim.dayanamadım hepsini yedim
ay canım tam buğday ekmeği tercih etseymişsin daha iyiymiş
neyse olan olmuş
ekmeği kendisi 100 kcal civarıdır muhtemelen,kaşara da 100 dersek,salça da10 kalori filan,yani toplamda 200 kcal civarıdır
Esmercım sutu yatmadan önce içme bence sonucta uyumaya gıdıyorsun onu gunduz acıktıgın bır ara iç daha ıyı olurrrEveeet bugün yediklerimi yaziyorum
SABAH:
2 yumurta(haslanmis)
1kibrit kutusu kadar beyaz peynir
4 adet siyah zeytn
3 adet çeri domates
1 adet salatalik
2 dilim tam bugday ekmegi
ara öqündede yarım armut
ÖGLEN:
1kase sehriye corbasi
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
2 dilim kepek ekmek
araögünde yarim kalmis armutumu yedm.aksam ki ögünmde öglenle ayni sadece ekmek yemedm aksam yatmadan da bir meyve ve 1 bardk süt icicm ama suyu az ictm 1 litre anca ictmsporda yaklask 2 km yürüdm az biliorm ama aksam yatmadan 20 mekik cekicm inşallah
![]()
günaydın caanımHerkese gunaydın guzellerrrr
Leslie inceltmiyor kalınlastırıyorvideodan canım
ben evde spor yapmayı seviyorum
2 aydır filan düzenli yapıyorum evde(jillian ve leslie)
bu arada ben de üniversitedeyken bfite gitmiştim,toplamda 20küsür cm incelmiştim,tavsiye ederim aynı etkiyi jillianda da gördüm 1 ayda toplamda 22 cm di sanırım,okadar inceldim ama lesliede pek incelmiyorum
Nasıl oldu minikgünaydın caanım
Oh ne güzel doktormuş ohosbuldk canm
Yok kiz bildqn 8 dilimi uyqulamali olark yazdi doktor 3 sabah 2 öqle 2 ara öqün 1 dilimde aksama yazdi ayrica istersem 3 kasik da pilav yada makarna yeme hakkim war :)
Kahveyı cok sevenlerle ıyı anlasırım demek kı iyi anlascazzzNasılda biliyomuş yerini azcık ukala mı ne=)
Yorgunsan biraz daha vakit geçince ister istemez uyursun zaten.
Ah kahvesiz yaşam olur mu ? Hayır hayır düşünmek bile istemiyorum!
iyi yapmışsın canımdün akşam smoothimin içine yulaf kepeği koydm biraz.bağırsaklarım çalışsın diye
Kilo almak için mi gittın dıyetısyenehosbuldk canm
Yok kiz bildqn 8 dilimi uyqulamali olark yazdi doktor 3 sabah 2 öqle 2 ara öqün 1 dilimde aksama yazdi ayrica istersem 3 kasik da pilav yada makarna yeme hakkim war :)
Kahveyı cok sevenlerle ıyı anlasırım demek kı iyi anlascazzz