Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr
arkadaşlar ben bu goji berryi yeni aldım,

migrosta tesadüfen gördüm.

bir yerlerde okumuştum, işe yarıyor diye,
kullanan bilgisi olan var mı.

bir de bunlar bayağı küçük küçük,
başka yerde de görmediğim için bilmiyorum,
böyle mi olurki?
canım bana da çinden bir arkadaşım getirmişti henüz kullanamadım ama çok şeye faydalı imiş
Tşk ederim canım arkadaşım. Üç dört gündür dayanılmaz bir diş ağrısıyla mücadele ediyorum. Yirmilik diş apse yaptı. Korkunç birşeymiş :mad:
hümeyracım geçmiş olsun canım yaa

özellikle yeni gelen arkadaşlar yarın 12 ye kadar bildirim yapacaksınız ve de bu haftaki mesaj sayılarınızı yazacaksınız listeye girmeniz açısından bu sizler için çok önemli unutmayın

Canım genellikle sebze ağırlıklı oluyor benim. Ya da protein ağırlıklı. Salata mutlaka oluyor :) Ekmek yemiyorum. Kalorisi az oluyor. Yeşil mercimekli bulgur pilavı yiyebilirsin Yemeğin yanında. Doktor Önermişti :)

herkeze günaydın çok severim yeşil mercimekli bulgur pilavını
dün gece menümü yazarken bebeğim uyandığı için yollayamadım mesaj kısmında yazılı şekilde kalmış şimdi yollayım bari :KK15:
Bu gün ki menüm
Sabah yeşil çay ve 3 adet form kraker
Õglen
6 parça tavuk göğüs etinden ızgara ve ayran salata
akşam
kırmızı et kızarttım döner gibi ama çok az yağlı küçük bi kaç parça ondan barul ve 4 yemek kaşığı makarnayı karıştırıp salata gibi yaptım yedim gece yatarken de yoğurt kürü

dün gece menümü yazarken bebeğim uyandığı için yollayamadım mesaj kısmında yazılı şekilde kalmış şimdi yollayım bari :KK15:
Bu gün ki menüm
Õglen
akşam
kırmızı et kızarttım döner gibi ama çok az yağlı küçük bi kaç parça ondan barul ve 4 yemek kaşığı makarnayı karıştırıp salata gibi yaptım yedim gece yatarken de yoğurt kürü
Yoğurt küründen fayda gördünmü?

günaydınlarrrr

canım bana da çinden bir arkadaşım getirmişti henüz kullanamadım ama çok şeye faydalı imiş

hümeyracım geçmiş olsun canım yaa

cvp yazdığın için teşekkürler.
gojji ile ilgili konu varmış, oraya yazdım,
evet küçük küçükmüş.

en verimli nasıl kullanmam gerektiğini, biraz daha araştıracağım

ben de bır ara yapıp kilo vermiştim..harikasın canım bırakma sakın..ben de baslasam tekrar güzel olcak ama meyve olmaması canımı sıkıyor :)

başla başla, güzel gidiyor gerçekten .
gerçi sen biliyormuşsun.

meyve konusunda şimdilik sorun yaşamıyorum.
daha 4.günüm tabi.
uzun vadede ne olur bilemiyorum.

inşallah süreci tamamlamak istiyorum.

Kimseler de yok bugun ya ben de bir aciktim bir aciktim zaten reglim cok siddetli geciyor anlamadim ben de. Cok fazla kanamam var, neyse artik.

Ben bir de bugun 18 km'ye yakin yol yurumusum :)

Benim bugun yine kahvalti ve aksam yemegim yok.

Ogle yemeginde kajulu izgara tavuk ve az biraz firin patates yedim.

Sonrasinda da 4'e kadar yaban mersini ve findik atistirdim aksama kadar ama baya atistirdim cunku reglim sagolsun beni durtup durdu.

Aksam da yurudum durdum, suyum da 3 lt olmustur :)

18 km bravo yaa bütün herşeyi eritmişsindir :KK9:

Bu gün ki menüm
Õglen
akşam
:kk77:menü çok iyi :KK200:

Yoğurt küründen fayda gördünmü?

ben geçen sene 13 kilo verdiğimde yoğurt kürünü yapmıştım, bol bol yiyordum ve baya işe yaramıştı bende o devasa göbek gitmişti gerçekten düzenli yapmadığım halde, canım istediğinde yemiştim.

Back
X