Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya neden kimseler yok acaba?

Ben isvec'e devam ama cok da bir degisme olmuyor sanki.

Haftasonu annemin tartisind 59.7 idim, bu sabah 59.2z

Bakalim yarin kendi tartimda ne olacagim.

Cuma gunu kendi tartimda 59.8 idim, eczanede giysili 58.8. Neyse ama hicbir tartida 60 degilim en azindan :))

Annem kendisininkinin 1.5 kilo fazla gosterdigini soyluyor ama bilemiyorum.

Ya neden kimseler yok acaba?

Ben isvec'e devam ama cok da bir degisme olmuyor sanki.

Haftasonu annemin tartisind 59.7 idim, bu sabah 59.2z

Bakalim yarin kendi tartimda ne olacagim.

Cuma gunu kendi tartimda 59.8 idim, eczanede giysili 58.8. Neyse ama hicbir tartida 60 degilim en azindan :))

Annem kendisininkinin 1.5 kilo fazla gosterdigini soyluyor ama bilemiyorum.

Canım hangi zaman aralıklarında tartılıyosun ? Sabah aç karnına tartılmanın en doğru Tartılma şeysi olduğunu Söylüyorlar :D

Canım hangi zaman aralıklarında tartılıyosun ? Sabah aç karnına tartılmanın en doğru Tartılma şeysi olduğunu Söylüyorlar :KK70:

Sabah ac karna tartiliyorum ama 3 ayri tartida tartildim bu aralar.

Bundan sonra hep evdekinde tartilacagim sanirim o fazla gosteriyor ama onemli olan goreceli azalmak.

Kızlar ben bugün hep dışarıdaydim .daha dogrusu piknikte.mesajlara yeni bakiyorum ama pek kimse girmemis
ga liba. Yaa arkadaslar ben yemegi disarida yedigim zaman kendimi frenleyemiyorum.ama evde daha kolay oluyor.benim sorunum ne acaba.yedikten sonra da bir pismanlik . tabi faydasiz yarin arti cikabilirim.

İyi akşamlar kızlar bende giremedim bugün hep dışardaydım. Sabahtan iyiydim ama akşam yemeğinde biraz abarttım ama biraz sonra yürüyüş yapıcam bakalım

Günaydın kızlar ne berbat bi haftasonuydu ikizlerim hasta sürekli ateşliler ayağımda sallanmek istediler süreki kuzum boğazından süt dahi içemedi canım benim tabili jilianda 2 gündür hayal oldu:KK49:bide telefonum bozuldu evde patladım sıkıntıdan kızlardan fırast bulup yemeği abartamadım ama maalsef +200 çıktım tartıda sabah ama reglim yakın ona bağlıyorum:KK70:

Gunaydin kizlar,

Altini ciziyorum kendi tartimda (cuma sabahi beni 59.8 gosteren tartida) 58.8 ciktim :)

Cumaya kadar ooo.. :)

Simdi eczanenin tartisina gitsem daha da az cikarim ama kendi tartimdan devam edecegim :)

Isvec'e tam manasiyla uymuyorum ama elimden geleni yapiyorum, cunku cok halsiz birakiyor.

O zaman gitmeseniz aslinda ya ikiniz de istemiyorsaniz.

Sonucta bahanen de hazir.

Blanchecim eğlenceli 3 yılı geçiyor, 1 kere 1 gün geldik eşimin ailesine. Onda da gece dışarıda kaldık. ☺ Sürekli sormaya başladılar da hadi kurtulalım tarzı oldu. Zaten tek sıkıntı benim çabuk sıkılmam ve yeme baskıları. Birkaç gün idare edeceğiz artık. Gece 10 gibi etmemeye başladık. Hadi siz yatın dediler. 2'ye kadar sessiz sessiz konuştuk. Nostaljik oldu önceden de telefonda böyle olurdu.

çok geçmiş olsun, çocuklarda salgın var, biz de 15gün önce aynı şeyi yaşadık, ateşi çok yüksek değildi ama, 2gün boyunca hafif ateşliydi, antibiyotik kullanmak zorunda kaldık, şükür geçti.
siz de bir an önce atlatırsınız inşallah.

off çok geçmiş olsun,
eşinle ilgili kısmı okuyana kadar, içim titredi
benim de şuanda bacaklarım yanıyor,
oyüzden acını hissettim.
sonrasında istemsizce güldüm, kusura bakma lütfen.
kaza işte.
gitmen gerekiyorsa; inşallah hayırlısıyla gider dönersiniz.
olumlu düşün, olumlu olsun.

Yok şekerim ne kusura bakacağım.
Sakarliklarim ve ben ışte.

Blanchecim isvecin güzel sonuçları gelmeye başlamış tebrikler.
Kaptanım hafta sonu yogun geçmiş ama kaçamak yok galiba.

Benim de sabah sabah uykum kaçtı. Uyuyacaktim sözde 11'e kadar ama yine de bir gayret uyumaya çalışayım.

Selam :KK25:

Ben birazcık banlandım da :oops:

Valla arkadaşlar bilmiyordum yani link vermemiştim sonuçta ama neyse oldu artık. Sosyal medya sayfasına yönlendirme yaptığım için banlandım :KK14:

Tabi bu sebepten dolayı analiz gecikecek ama cuma sonuçlar açıklanmadan tamamlarım arkaaşlar

Blanchecim isvecin güzel sonuçları gelmeye başlamış tebrikler.
Kaptanım hafta sonu yogun geçmiş ama kaçamak yok galiba.

Benim de sabah sabah uykum kaçtı. Uyuyacaktim sözde 11'e kadar ama yine de bir gayret uyumaya çalışayım.

Yani hedefcim bekledigim kadar degil ama idare ediyorum :)

Benim kilom az ya ona gore gidiyor herhalde.

KK da da sayfam var ki

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...g-diyeti-ile-zayiflama-deneyimlerimiz.841803/ sayfasında da menü, ölçü ve kilo bildirimi yapıcam En Büyük KK

arkadaşlar intermittent fasting (IF) e başladım. Adını söyleyemesem de :KK53:

Bi tek tatlandırıcı yasağına uymuyorum, uymam.. onun dışında tamamen aynını yapıcam.

Bugün yarın menülerime pek dikkat etmeyebilirim ama ondan sonra kb saymaya da devam edicem.

Bir de özel bir gün kahvaltı, akşam yemeği falandı filandı bi'şey olursa yeme penceremi kaydırıcam.

Mesela, bu cumartesi kahvaltıya gidicez. Diyelim ki sabah 10'da gittik. yeme penceresi o güne özel 18'de bitecek.

Veya bir akşam yemeğine davetliyim. Yeme saatimi 2'de 3'de başlatıcam. (Bu da bu diyetin bi çeşidi olan Random'a giriyor :p )

Bu şekilde :KK52:

Back
X