Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

19 ocak cezalar

@candy_candy 2700 ( valla sopayla kovalıycam seni nerde menulerin illa laf mı soyletcen kız kendine )
@shoji 1900 ( menuler ve katılım yetersiz canım takımın kurallarını okudun kabul ettin hergun en az bes mesaj menu bildirimi yapman lazım seni 2. kez uyarıyorum bu konuda daha dikkatli ol lutfen)
topraks topraks 50 ( al sana kek)
@ermus 200 ( dun nenu bildirmedigin icin)
kollontai kollontai 50
@toplight 50
@ilkay80 50
@ycfa 100

o_O seviyorum seni

Anam Allahım ne çeneniz düşmüş be. Vallahi yarısına kadar alıntıladım sonra da hepsini sildim. Midem bulandı ekrana bakmaktan :)
Betüşüm resimleri kaçırdım :KK43: kollontai kollontai fıstıkım sen kaldırdın mı senin sayfana da bakıyım.
Ben her sabah tartılmıyorum doktorlar önermiyor bunu, ama tartıldığımda mutlaka üstümde bişey bırakmadan tartılıyorum :))
Şimdi spor yapıyorum ya süpriz olsun diye tutuyorum kendimi, ama Cuma iyi bir sonuç görmezsem hayal kırıklığına uğrayabilirim. Olsun yine de devam edicem. Ayrıca karın için plask ve kalça için squat 30 günlük program buldum onları da yapmaya başlıycam. O squat ne hale getiriyormuş popoyu :))
Gevezeyiz biz tatlım.
Sende daha sık gel allah allah!

Anam Allahım ne çeneniz düşmüş be. Vallahi yarısına kadar alıntıladım sonra da hepsini sildim. Midem bulandı ekrana bakmaktan :)
Betüşüm resimleri kaçırdım :KK43: kollontai kollontai fıstıkım sen kaldırdın mı senin sayfana da bakıyım.
Ben her sabah tartılmıyorum doktorlar önermiyor bunu, ama tartıldığımda mutlaka üstümde bişey bırakmadan tartılıyorum :))
Şimdi spor yapıyorum ya süpriz olsun diye tutuyorum kendimi, ama Cuma iyi bir sonuç görmezsem hayal kırıklığına uğrayabilirim. Olsun yine de devam edicem. Ayrıca karın için plask ve kalça için squat 30 günlük program buldum onları da yapmaya başlıycam. O squat ne hale getiriyormuş popoyu :))

programı bizde isteriz....

Size cepten atayım fotoları
20160120_015051.webp 20160120_014500.webp

Ah bi al eline bak nasıl anne oluyon.
İçin taşıyor sevgisinden.
kız olsun kız olsun :) o zman cok severim ki oyuncak bebek gibi giydiririm ;)
ama ben sabah yazdım ya dün çok hastaydım bildiremedim:KK43:
ha ben onu bugun ki menun sanmıstım o zman cezan 150 canım ;)
wuuuu sertleşiyoruz.....
faso aga deyip duruyonuz, jumpingleri yapınca napcanız bakem :)

Lezzetliymis öyle diyorlar.
Yeşil mercimek çorbası, menemen,patates salatası,turşu
Tatlı olarak pasta.
Geceye de dünden börek ve kurabiye var. Ay inşallah yeter.
Valla AC AC yemek yapmak zoruma gidiyor..
ben az once leslie yaparken corba karıstırıyodum kendime guldum ya 1 saat :)
benim fotolar duruyo bak canım :) bende seni seviyorm ;)

kız olsun kız olsun :) o zman cok severim ki oyuncak bebek gibi giydiririm :KK66:

ha ben onu bugun ki menun sanmıstım o zman cezan 150 canım :KK66:
faso aga deyip duruyonuz, jumpingleri yapınca napcanız bakem :)

ben az once leslie yaparken corba karıstırıyodum kendime guldum ya 1 saat :)
benim fotolar duruyo bak canım :) bende seni seviyorm :KK66:
Allah gönlüne gore versin canım.
Niye guldun kii

Back
X