Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olmuş, lan ben de bişey sandım siz kendinizi dev aynasında falan mı görüyosunuz yaw :) Evet kiloluyuz tabi rejim spor yapcaz da yani obez durmuyosun yani, haksızlık etme kendine

bu benim vermiş halim birde öyle düşün... gudum mıdım vardı benim bee.... şu halim ince yani ama 76 kg iken hiçte öyle değildim..... ve herhalde sporun etkisi önceki halimle şu halim arasında çok fark var.....

Çayın liptonlusu kadinin ip donlusu diye Boşuna dememisler :)
ahahahahahhahaa bu iyiymis, ipli derken yandan ipli g-string anlasılmasın ;) oyle bikiniyi benim adamın da bunyesi kaldırmaz, ilk ipli bikini giycem bu yaz dedim suratıma bakıyo nasıl ipli neresiipli diye :KK70:

Sağolun kaptanım, çok gururlandım sizden gelen bu helale :))

İnşallah canım, merakla bekliyorum

:) süpersin ben daha jiliana bakmadım, korkuyorum bakmaya açıkçası :)))))

Ayyy ben de 69 u görsem uçucam sevinçten, helal sana

Aman kuzum motive et kendini spor olmayınca bi halta yaramıyo yaptıklarımız

Hayıııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))

Hay Allah iyiliğini versin :)

Aşkolsun :) burdayım kız ben ama dur söz vermiyim bakıcam şu jiliana

Ayyy bu da çok iyiydi :)

Meyvelerini almayı sabırsızlıkla bekliyorum :)

Günaydııınnnnnnn

Ben de aldım bir sürü malzeme, aslında annemlerin çatıda bir alet var fakat çok büyük eve sığdırabilsem alcam, önceden onda çalışıyodum. Uzun bi alet hem kürek çekiyosun hem bisiklet çevirebiliyosun.

Anaammmm korkulur senden

Rambo olma kız hatunlardan bir idol seç kendine :))))))

Ayyy ben daha yeni kahvaltı ettim şimdi içemem

Ben 55 istemem hortlak gibi olurum, en en az 60 o bile az

Ben giyerim de benimki izin vermez sanırım, kazak erkek :))))
o jillian yapılacak, ben burdayım diye demekle olmuyo :KK62: kız aletler var dediysem oyle buyuk seyler yok bende mat pilates topları cemberleri agırlık topları lastik, dumbell twister falan var, oyle koca seyler benim eve gore degil ev 60 metrekare zaten:KK70: 2 biz bes kedi ancak sıgıyoruz:KK14:

ahahahahahhahaa bu iyiymis, ipli derken yandan ipli g-string anlasılmasın :KK66: oyle bikiniyi benim adamın da bunyesi kaldırmaz, ilk ipli bikini giycem bu yaz dedim suratıma bakıyo nasıl ipli neresiipli diye :KK70:

o jillian yapılacak, ben burdayım diye demekle olmuyo :KK62: kız aletler var dediysem oyle buyuk seyler yok bende mat pilates topları cemberleri agırlık topları lastik, dumbell twister falan var, oyle koca seyler benim eve gore degil ev 60 metrekare zaten:KK70: 2 biz bes kedi ancak sıgıyoruz:KK14:
Yaw burdayım tabi son günlerde yaptığım sporu görmüyon mu bakem sen :))

kollontai kollontai gülüm ben jillianı şimdilik yapmıycam, baktım sanırım daha çok kas yapmaya dönük ve bu kadar kiloluyken değil de 68-66 arası ona başlarım.

çok korkunç dimi :)) ben tamamlayamadım.... akşama şey denicem önce jillian sonra leslie... leslinin üstüne jillian çok feci yorucu geldi.....

ahahahahahhahaa bu iyiymis, ipli derken yandan ipli g-string anlasılmasın :KK66: oyle bikiniyi benim adamın da bunyesi kaldırmaz, ilk ipli bikini giycem bu yaz dedim suratıma bakıyo nasıl ipli neresiipli diye :KK70:

enee kedi fotosu at bize....

topraks topraks btlbetul btlbetul spor yapan hanımlar, kas oyle olmuyo ha deyince ben nisandan berijillian yapıyorum hicbiyerimde kas yok, kas yapmak oyle kolay olaydı insanlar yıllar harcamazdı bu biiiiir yuksek kilodayken agırlık calısmakbhızlı yag yaktırır bu ikiiii esnemeleri dogru yaparsanız incelme olur kas olmaz bu uuuuuc yuksek kilodayken yapılmaması gereken pilates cunku oldugun kiloda sıkılastırıyo ve kas sisiriyo bolgesel oldugu icin bu da doooorrt

topraks topraks btlbetul btlbetul spor yapan hanımlar, kas oyle olmuyo ha deyince ben nisandan berijillian yapıyorum hicbiyerimde kas yok, kas yapmak oyle kolay olaydı insanlar yıllar harcamazdı bu biiiiir yuksek kilodayken agırlık calısmakbhızlı yag yaktırır bu ikiiii esnemeleri dogru yaparsanız incelme olur kas olmaz bu uuuuuc yuksek kilodayken yapılmaması gereken pilates cunku oldugun kiloda sıkılastırıyo ve kas sisiriyo bolgesel oldugu icin bu da doooorrt
Kız ben ondan mi vermedin acep inceldim ama istedigim sonuç değil di

şu ayklarımıza ağırlık alsak mı?

Back
X