- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #161.761
Evet :)Kz
Kizzz cok guzel olmus 60 a duaunce bende boyle olcammm ayyyyy:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet :)Kz
Kizzz cok guzel olmus 60 a duaunce bende boyle olcammm ayyyyy:)
hadi bakalım kim kazanacak :)Yine reflü diyeti ve enfeksiyon diyeti kapışacak bu hafta ha?
bastım vallaaa o ne leeeyn iki saat gittim canına okumussunuz ortalıgın, heoinizin menusune eksi basıcam bugun !!!!!günaha davet :))) suç ortağı arıyo kendine... birazdankollontai basar bizi....
Eyvah basildik!günaha davet :))) suç ortağı arıyo kendine... birazdankollontai basar bizi....
Basma beeaa bugün cuma...hadi bakalım kim kazanacak :)btlbetul dr sutu de yasakladı mutlu ol hemi gevrek de yiyemiycem bugun son kez yedim
bastım vallaaa o ne leeeyn iki saat gittim canına okumussunuz ortalıgın, heoinizin menusune eksi basıcam bugun !!!!!
Heee yoksa biliyom birakmazdin beni yalniz:)Bayıldım, çok yakismis fıstık.
Yutamiyomki!
kız bi daha milleti yemeye tesvik et valla takımı isyana tesvikten keserim cezanı yazarım 500 jumping jack bi daha ne yiyebilirsin, ne de tesvik edebilirsinHeee yoksa biliyom birakmazdin beni yalniz:)
Peki ne yiyebilirsin. Bu dr herseyi yasaklamış.hadi bakalım kim kazanacak :)btlbetul dr sutu de yasakladı mutlu ol hemi gevrek de yiyemiycem bugun son kez yedim
![]()
Bugun bari birak kiz sbah hepimiz iyiydik toplariz gene sen merak etme:)dysania cok yakısmıs canım hep giy boyle :)
Wuuoooow bu ne kız?kız bi daha milleti yemeye tesvik et valla takımı isyana tesvikten keserim cezanı yazarım 500 jumping jack bi daha ne yiyebilirsin, ne de tesvik edebilirsin![]()
Tamam bea bisey etmiyom yanima muskayi alayim dedim olmadi ceza kesme valla heryerim agriyo cezada almamisim zatikız bi daha milleti yemeye tesvik et valla takımı isyana tesvikten keserim cezanı yazarım 500 jumping jack bi daha ne yiyebilirsin, ne de tesvik edebilirsin![]()
Ya ben ya ben
hadi bakalım kim kazanacak :)btlbetul dr sutu de yasakladı mutlu ol hemi gevrek de yiyemiycem bugun son kez yedim
bastım vallaaa o ne leeeyn iki saat gittim canına okumussunuz ortalıgın, heoinizin menusune eksi basıcam bugun !!!!!
Eyvah basildik!
Basma beeaa bugün cuma...
kız bi daha milleti yemeye tesvik et valla takımı isyana tesvikten keserim cezanı yazarım 500 jumping jack bi daha ne yiyebilirsin, ne de tesvik edebilirsin![]()
Patates haşlama ve yoğurt ikilisinden başka bişey duzeltmez mideni canım bunu yaparsan duzelirsinkız bi daha milleti yemeye tesvik et valla takımı isyana tesvikten keserim cezanı yazarım 500 jumping jack bi daha ne yiyebilirsin, ne de tesvik edebilirsin![]()
Sirf biz İskender yemiyelim diye yapiyon dimi?Ben baya bi koptum takım ruhundan yaaa bugün cuma olduğunu bile unutmuşum
Ben bi izin talep ediyorum sevgili grup arkadaşlarım 106,6 ydım bugün haftaya cuma bildirim yapıp izne ayrılıcam
öpüyorum hepinizi![]()
Kizlar az yemek icin yemeklerden once 1 bardak ayran 1 bardak su icmek cok yedirip tok tutuyomus