- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen baya sportmen oldun ya.az önce tiffanny 10 yaptım ve hiç zor gelmediiii :)))) ayyy komik :))))kollontai
Kız sen baya sportmen oldun ya.
O zaman iyi sporlar sana canım.her şey 65 e ulaşmak için.... sevdim spor olayını ben ondan yani zor gelse yapmam ama zor gelmiyr eyleniyorum.... uzun zamandır ilk defa kendim için bir şeyler yapıyorum ve bu hoşuma gitti....leslie de öyle zor ağar bir spor değil yani kolay yapılıyor o yüzden devam :)
O zaman iyi sporlar sana canım.
Oğluslarim açıkmış biseyler yapayım ben.
Tesekkur ederim canimOlsun canim 5 kiloda cok sagliksiz seninki bizim icin birincilik sayilir
Takım ruhu bu işte 1.ligimizi kutlayalim değil mi:)Bizim gozumuzde sen birincisin. Boşver o kızı.
Gönüllerin sultanisin sen![]()
6 canım 1. Sınıfa gidiyorBen hep kendiki oglum buyuycek okula goturcem falan ugrasim olcak diye teselli ediyorumda arada geliyolar boyle daraliyorum iste senin oglun kac yasinda canim
anam kac kiloymus da vermis kilosu cok fazladır baska turlu mumkun degil biz IF ler tek ogunler yaptık da 2 den fazla gitmedi :)Ben biliyorum. Hiç ekmek ve akşam öğünü yok.
Perşembe günüde sadece ayran içmiş.
jillian ne oldu bacımher şey 65 e ulaşmak için.... sevdim spor olayını ben ondan yani zor gelse yapmam ama zor gelmiyr eyleniyorum.... uzun zamandır ilk defa kendim için bir şeyler yapıyorum ve bu hoşuma gitti....leslie de öyle zor ağar bir spor değil yani kolay yapılıyor o yüzden devam :)
8 günlük okul gezisine gitmişti 5 ülke gezdikerO özlenmez mi kaptanım. Dışarı da mı okuyor. Yoksa geziyemı gıtmişti.
aminn tatlımGozun aydın kaptanım allah ayırmasın!
teşrkkürler seabaharcım
tebrikler tatlımtartım hergun eksi gosteriyo yaaaaw 58.9 cıktım bu sabah, 10 sene sonra ilk defa![]()
tesekkurler kaptanım :)8 günlük okul gezisine gitmişti 5 ülke gezdiker
aminn tatlım
teşrkkürler seabaharcım
tebrikler tatlım
Geldimmmm ay cok mutluyum sonunda yasak kalkti yaAma iki üyelik yasak diye biliyorum yanlışmı biliyorum..![]()
Cok mutlu oldum cnim geldigine kiloda vermissin hosgeldin:)Geldimmmm ay cok mutluyum sonunda yasak kalkti ya
Tabiside birtanem.Tesekkur ederim canim
Takım ruhu bu işte 1.ligimizi kutlayalim değil mi:)
85 kiloymus canım.anam kac kiloymus da vermis kilosu cok fazladır baska turlu mumkun degil biz IF ler tek ogunler yaptık da 2 den fazla gitmedi :)
jillian ne oldu bacım![]()
Vay tebrikler rakibem.tartım hergun eksi gosteriyo yaaaaw 58.9 cıktım bu sabah, 10 sene sonra ilk defa![]()
kız sen bu tartıyı at gitsin.(biraz korkutalım işe yarar belki)şunu benim tartıya da anlatsana :))