- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.441
evet canım benim genelde aksm tartım arasında 800 gr 1 kg civarı fark oluyor :) yani en kotu ihtimal sabah 59.5 cıkarım1 kg oluyomu öyle .........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım benim genelde aksm tartım arasında 800 gr 1 kg civarı fark oluyor :) yani en kotu ihtimal sabah 59.5 cıkarım1 kg oluyomu öyle .........
kızlar yarın spor hekimliginde randevum var, 1 ay gecti son gittigimden beri bakalım nasıl bi degisim olmus :)
valla canım bende ilk defa eskisehirde duydum devlet hastanesinin bi birimi, yag kas olcumu ic organlardaki yaglanma karın basen bacak da ne kadar yaglanma vs var hepsini olcuyo, ben ilk gecen ay gittim, her ay gidicem duzenli :)o neymiş öyle ilk defa duydum
valla canım bende ilk defa eskisehirde duydum devlet hastanesinin bi birimi, yag kas olcumu ic organlardaki yaglanma karın basen bacak da ne kadar yaglanma vs var hepsini olcuyo, ben ilk gecen ay gittim, her ay gidicem duzenli :)
kızlar ben kacar manasız manasız esneyip duruyorum, uykum var azcık iyi geceler herkese![]()
Hadi bakalım.Ben artık baya bi sabit olurum yollar senin canım gecersin beni:)
o zamn en iyisi hiç yapmamak :))yarın yazıcam topluca cezaları bugun yaptıgın bugunun sporu
bi iki kasık yiyeceksen bisey olmaz ama bi tabak yersen keserim cezayı !!
O biraz sıkar sanırımmm
Benim de tartım yağ su kas kemikölçüyor ama daha ayarlarını yapmadım.valla canım bende ilk defa eskisehirde duydum devlet hastanesinin bi birimi, yag kas olcumu ic organlardaki yaglanma karın basen bacak da ne kadar yaglanma vs var hepsini olcuyo, ben ilk gecen ay gittim, her ay gidicem duzenli :)
yok kız kan falan almıyolar, senin cezan az zatenaaa süpermiş bende arayıp randevu alayım ölçsünler beni de.... acaba kan alırlar mı ki....
iyi geceleeeeer ..... yarın az cezalarla gel :)
daha iyisindir umarım, afiyet olsun canım :)İyi akşamlar
kombinin filitresi tıkanmış, ev şimdi ısınmaya başladı nihayet :)
menümü yazayım
sabah
2 etimek
süzme peynir
zeytin
çay
ara
1 elma
öğlen
2 dilim fırında yumurtalı ekmek
çay
ara
bir avuç fıstık
akşam
nohut
az pilav
1 salatalık turşusu
su 1,5 lt
spor yok
yok canım pek iştahım yok evde öyle değildim can sıkıntısından yemek istiyormuşumBende iyiym sagol canm
Tatildeçok kilo alma he mi??![]()
gider gider tatlımdirenemez dimi.... gider mi acaba yaa...
çok iyi yakın bi zaman da yeriz o zamankızlar @candy_candy gelmez birsure muhtemelen biz odul kisisini degistirelimbtlbetul 65 olunca herkese bi ogun odul be hayal ediyosa
![]()
Eskişehir soğuguna can dayanmaz universiteyi okumuştum ne güzel yerdir orası :)kaptanım menu bildirimi yok sadece pazar spor var, haftasonu da cezalar iki katı :) ben heralde ev konusunda en sanslı olanım ev eski tas bina, 200 oduyoruz hep 35 de yanıyo ev sıcacık valla o eskisehir soguguna ragmen :)
Benimde tartım öyle spor salonuyla aynı çıktı değerler ben yanlış ölçüyordur diye dülünüyorum şimdi pili iyice azaldı yağ ölçümü yapmıyorBenim de tartım yağ su kas kemikölçüyor ama daha ayarlarını yapmadım.
Günaydın ilkaycımGünaydınnn az kalorili bir gün diliyorum herkese...
o yuzden bu kıs evde oturcamyok canım pek iştahım yok evde öyle değildim can sıkıntısından yemek istiyormuşum
gider gider tatlım
çok iyi yakın bi zaman da yeriz o zaman
Eskişehir soğuguna can dayanmaz universiteyi okumuştum ne güzel yerdir orası :)