- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #162.521

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gene üşüyorum ama düne nazaran biraz daha iyiyim tatlım bi de regli olacam sanırım ondan bağışıklığım düşüyor biraztoplight kaptanım bugün daha iyi misiniz bari?
1.9 kilo vermisim bunun 1.4 u yagdan gitmis![]()
çatlamakla olmuyooo eve gidince jillian yapne güzeeel çatlıyorum şu an :)
çatlamakla olmuyooo eve gidince jillian yap![]()
25 ocak cezalar
topraks 850
dysania 50
E ermus 400
toplight 800
btlbetul 50
ebrusonmez 50
B benim havinim 15 200
dövcen tabi kızım jillian kim oluyomusjillian jillian her taşın altından jillian çıkıyo pöfffff....... dövcem zaten o kadını da biraz güçleneyim şimdi garanti sopa yerim....
dövcen tabi kızım jillian kim oluyomusbu arada kac haftadır cezza listesinde birincisin, bu hafta sollayacam seni
![]()
O zamanlarda bağışıklık altüst oluyo zaten ya..canım gene üşüyorum ama düne nazaran biraz daha iyiyim tatlım bi de regli olacam sanırım ondan bağışıklığım düşüyor biraz
Kahve neyim iç gı.ayy ben çok açıııım akşama 1,5 saat var daha ühühüüüü
Hay maşallah rakibeme..1.9 kilo vermisim bunun 1.4 u yagdan gitmis![]()
Çatlama kız..ne güzeeel çatlıyorum şu an :)
Ne güzel..Merhabalar form çayımı içtim geldim bi bakitim dedim diyet bugünde kaçamaksiz ilerliyor sabah sporumu da yaptim evde oturmak ne rahatmis
O zamanlarda bağışıklık altüst oluyo zaten ya..
Kahve neyim iç gı.
Bugünde benim hiç iştahım yok.
Hay maşallah rakibeme..
O kadar sporun meyvesi bunlar.
Çatlama kız..
Hatun spor diye yırtınıyo olcek tabi..
Ne güzel..
Aman kaçamak yapma..
Bende dicektim kesin belli olur diye...şaka şaka ciddi bir incelme var vücudumda.... yani bilmem mezuraya yansır mı ama dokunduğum yerde kemiklerimi hissedebiliyorum gari... hep diyorum buralar eskiden yağdı diye :)))
ilk gunden cezan var bacım ben kacamaksız gidersem birinci benim nihahahahhaagöriciğiz :) daha 3 gün var....
sagol rakibem benim :)O zamanlarda bağışıklık altüst oluyo zaten ya..
Kahve neyim iç gı.
Bugünde benim hiç iştahım yok.
Hay maşallah rakibeme..
O kadar sporun meyvesi bunlar.
Çatlama kız..
Hatun spor diye yırtınıyo olcek tabi..
Ne güzel..
Aman kaçamak yapma..
jillian yapmıyon ondan olmuyobende spor yapıyom ama olmuyo..... benim ki meyvesiz.... boşa gidiyo sporlarım....