Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kollontai kollontai

menüm
sabah
2 parça tavuk incik
5 zeytin

öğlen yarım ayva + 2 bardak süt

akşam : lahana

Su : 2 lt
yeşil çay 1 demlik

spor yok.....

450. Etap birincisi ebrusonmez ebrusonmez tebrikler! :46: :nazar:
samp2bb9ce1d3ebc055a.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/

Teşekkür ederim kaptanım:KK68:
Umarım geçen haftaki hatamı telafi edebilmişimdir.:KK45:

Kızlar sonuçlar belirlenmiş
Takım olarak 2. olmuşuz.
Bireyselde de 1. yiiimm.:KK71:
ebrucum sana teşekkür ederim kollontai gibi sende yüzümüzü kara çıkartmadın irinci olduğun için tatlım seabaharı dediği gibi. birinciler sırkarını paylaşıyor kısmına yazman gerekiyor şimdiki görevin o tatlım değilse takım olarak ceza alırız öpüyorım sizi

menum
sabah 1.5 dilim ekemek bal yumurta az peynır bşr bardak çay tek şekerli
öğlen malesef patates kızaartma çok az ayran
akşam tavuk kanat yağsız kızarmış bir kepce pilav 1 ltre su yeşil çay bir fincan
spor olarak 2 km yürüyüş. yarın dağ tırmanışı var akşama kadar yokum.

Selam hanimlar
menumu yazayim
sabah
1 dilim tb ekmek
2 dilim peynir
Yarim salatalik
5 zeytin
ogle
1tane kofte
cok az et sote
1 bardak ayran
Ara
yarim ayva
aksam yok
spor yarim saat yuruyus
su 2lt
kollontai kollontai kacamak yapanlr bence ne yedigini yazmasin direk cezasi belli olsun okudugumda bende kacamak yapmak istiyorum herkeste boyle olabilir bu konuya bi el at lutfen

bu hafta ceza listelerini tutamadım maslesef, pazartesi sıfırdan baslıycaz
takip edeceklerim Vildan80 Vildan80 ycfa ycfa btlbetul btlbetul ebrusonmez ebrusonmez sera59 sera59 ve kendim :)
İyi akşamlar kızlar perşembeden beri annem bende gelemiyorum gelen giden oluyor şimdide abimlere gidiyoruz çok yoruldum yoğun tempodan çalışsam bu kadar yorulmam sanırım:KK43:

kollontai kollontai canım çok isabet olmuş kolumu kaldıracak halim kalmadı artık pazartesiden itibaren tekrar düzene gireriz

Selam hanimlar
menumu yazayim
sabah
1 dilim tb ekmek
2 dilim peynir
Yarim salatalik
5 zeytin
ogle
1tane kofte
cok az et sote
1 bardak ayran
Ara
yarim ayva
aksam yok
spor yarim saat yuruyus
su 2lt
kollontai kollontai kacamak yapanlr bence ne yedigini yazmasin direk cezasi belli olsun okudugumda bende kacamak yapmak istiyorum herkeste boyle olabilir bu konuya bi el at lutfen
haklısın canım kacamak yapan direk menude kacamk var yazar menusune eksi koyarız ama ama bazen de menunun yogunluguna gore ceza yazıyorum onu da soyleyim :)

Back
X