Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın canım kacamak yapan direk menude kacamk var yazar menusune eksi koyarız ama ama bazen de menunun yogunluguna gore ceza yazıyorum onu da soyleyim :)
Yaptigi kacamagi yazmasin ozaman kacamak var yazsin bence cunku ben size yazana kadar hic kacamak yaomamistim simdi birisi kacamak yapsa canim istiyo o yapti bisey olmadi bende yapsam nolcakki falan diyorum

Yaptigi kacamagi yazmasin ozaman kacamak var yazsin bence cunku ben size yazana kadar hic kacamak yaomamistim simdi birisi kacamak yapsa canim istiyo o yapti bisey olmadi bende yapsam nolcakki falan diyorum
canım ama o bakıs acısı da sıkıntı sende cok defa bissuru kacamagı yesemmi yemesem mi diye sordun ve uyardım seni hep, sonucta yaptıgı kacamaga gore uyardıgımız da oluyor onemli olan senin iraden bi markete girdiginde de canının cekecegi bissuru sey var onemli olan senin onu yemeyecek iradeyi gostermen, hepimiz seninle aynı durumu yasıyoruz sonucta :(

kollontai kollontai

menüm

sabah kıymalı yumurta + 5 zeytin

öğlen 2 parça tavuk incik

akşam 1 activya + 1 çay bardağı nohut

sütlü kahve içtim

Su 2 lt

spor:
parka gittim
200 aç kapa bacak
200 öne arkaya bacak
100 dizler
60 bel aleti
60 twist aleti

üstüne 1,5 saat yürüyüş

1100 kalori gitti

üstüne evi temizledim dip köşe -- mutfak yarına kaldı öffff

bir de 4 mil leslir....

bittim ben gari....

kollontai kollontai

menüm

sabah kıymalı yumurta + 5 zeytin

öğlen 2 parça tavuk incik

akşam 1 activya + 1 çay bardağı nohut

sütlü kahve içtim

Su 2 lt

spor:
parka gittim
200 aç kapa bacak
200 öne arkaya bacak
100 dizler
60 bel aleti
60 twist aleti

üstüne 1,5 saat yürüyüş

1100 kalori gitti

üstüne evi temizledim dip köşe -- mutfak yarına kaldı öffff

bir de 4 mil leslir....

bittim ben gari....
supersin canım ya az kaldı valla 65e ;)

canım bir de su acıdan düsün ben sizin yediklerinizin %90 ını yiyemiyorum istesem de cunku rahatsızlıgımdan dolayı yasak, ne yapayım yazmayın mı diyeyim bende onemli olan kendi irademiz cunku yiyecek her yerde karsına cıkar :)

Kizlar oglum rahatsizlandi ben bi sure giremiycem ama cuma gunu girer kilomu falan bildirrim yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama yemek yapamazsam mecbur kacamaklar olabilir beni bu hafta mazur gorun

Kizlar oglum rahatsizlandi ben bi sure giremiycem ama cuma gunu girer kilomu falan bildirrim yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama yemek yapamazsam mecbur kacamaklar olabilir beni bu hafta mazur gorun
gecmiş olsun canım inş biran önce şyileşir

ben hemencik sporumu yazayım;

menüm
sabah 2 yumurtadan pırsalı omlet
öğlen 1 muz + 1 kase yoğurt

akşam 2 bardak sütlü kahve

şimdide soda....

su 2 lt
yeşil çay bu gün bana dokundu içemedim daha doğrusu içtimde pek içerde kalmak istemedi :)

200 aç kapa bacak
200 öne arkaya bacak
200 eliptik gibi bi alet
100 bel aleti
100 twist aleti

üstüne 1,5 saat yürüyüş

akşamda 4 mil yürüyüş yaptım birde üstüne pazara gittim

yeaaahhh zafer benimdir.... bakın buna rağmen 65 i yakın bir tarihte göremezsem artık hakkınızı helal edersiniz :) daha napiim döner bıçağı alıp kendimi doğrayasım var :)

ben hemencik sporumu yazayım;

menüm
sabah 2 yumurtadan pırsalı omlet
öğlen 1 muz + 1 kase yoğurt

akşam 2 bardak sütlü kahve

şimdide soda....

su 2 lt
yeşil çay bu gün bana dokundu içemedim daha doğrusu içtimde pek içerde kalmak istemedi :)

200 aç kapa bacak
200 öne arkaya bacak
200 eliptik gibi bi alet
100 bel aleti
100 twist aleti

üstüne 1,5 saat yürüyüş

akşamda 4 mil yürüyüş yaptım birde üstüne pazara gittim

yeaaahhh zafer benimdir.... bakın buna rağmen 65 i yakın bir tarihte göremezsem artık hakkınızı helal edersiniz :) daha napiim döner bıçağı alıp kendimi doğrayasım var :)
az kaldı bence 2 haftaya kadar gorursun tatlım ;)

İyi geceler kızlar ben geldimmm annemi akiam götürdük evine menüler düzensiz ve spor yoktu ama yarından itibaren tekrar düzene sokucam kendimi:)
Burası bayaa ıssız kalmış geçmişi okuyamadım henüz sabaha görüşmek üzereeee

450. Etap birincisi ebrusonmez ebrusonmez tebrikler! :KK9: :nazar:
samp2bb9ce1d3ebc055a.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Ellerinize, emeğinize sağlık:)
Teşekkür ederimm

ebrucum sana teşekkür ederim kollontai gibi sende yüzümüzü kara çıkartmadın irinci olduğun için tatlım seabaharı dediği gibi. birinciler sırkarını paylaşıyor kısmına yazman gerekiyor şimdiki görevin o tatlım değilse takım olarak ceza alırız öpüyorım sizi
Kusura bakmayın kaptanım haftasonu temizlik vardı. :))
Bool bool yoruldum hemen yazayım birseyler :)

Back
X