Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlarr
menüm
sabah 2 dilim ekemek yumurta çay peynir
öğlen küçük porsiyon nohut yemeği turşu
yeşil çay arada ve akşam yoğurt ve bir dlim pasta....
bu arada sabah cezamı yaptım şimdi leslie 2 mil ve 50 mekik

iyi akşamlarr
menüm
sabah 2 dilim ekemek yumurta çay peynir
öğlen küçük porsiyon nohut yemeği turşu
yeşil çay arada ve akşam yoğurt ve bir dlim pasta....
bu arada sabah cezamı yaptım şimdi leslie 2 mil ve 50 mekik

maşallah iyi gidiyosunuz....

Kizlaaar yarin kac kilo gelecegim bilmiyorum bugun kendimi daha iyi hissettigim icin yarin diyete kaldigim yerden devam edicem:) ayran detoksu yapcam yarin bakalim nolcak

Kizlaaar yarin kac kilo gelecegim bilmiyorum bugun kendimi daha iyi hissettigim icin yarin diyete kaldigim yerden devam edicem:) ayran detoksu yapcam yarin bakalim nolcak
Bence yapma canm. En azından bir iki hafta daha hafif takıl ama detox zorlamasın seni.Sonuçta yeni toparladı vücudun.

Kızlar menümü yazayım.
Kahvaltı:
2 haş yum.
1 dil. karışık tahıllı ekmek
2 ç.k helva
Ara:1 mandalina
Öğle:
3 y.k taze fasulye
1dil.k.t ekmek
Ara: 1 muz
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Su: 1 litre anca olur.
1 bardak yeşil çay- 2 bardak civan perçemi
Spor: 15-20 dk yürüyüş
kollontai kollontai

nihahahaaa :)) obez de adama ağar gelmiştir....

üst sınır 62 işte 63 olunca fazla kilolu yazıyor :)

ilk 30 gün sıfır kaçamakla gittim bir de çok katı karatay yaptım ... 2 öğün yedim.... zaten en çok kiloyu o dönemde verdim.... sonra tabi sapıttım azcık bitterlere daldım ki kollontai kollontai sağ olsun bana ceza yağdırdı başta aman diyodum ne karışıyo bu da ama dediklerini de yapıyodum bi yandan.... baktım çukulatama da karışıyo sırf ondan laf işitmiyim diye onu da azalttım... öyle yani çoktan bozmuştum da kollontai kollontai ve @muska77 sağ olsun döndürdüler beni.... spor başta ben sadece mekik falan yapıyordum 60 tane bacak hareketi aç kapa o kadar... ben spora bu son 30 günde asıldım bununda sebebi kollontai kollontai dir bir de jillianı sardırdı başıma.... arada bitterimi de yiyip cezamı da alıyorum... bitterleri hafta sonu yiyiyrum kahve yanına... hafta içi yememeye çalışıyorum...

bu müsli 1 haftadır var evde dediğim gibi kampanyadan dolayı aldım... yoksa ben müsliye de karşıyım onun yerine bir tabak pırasa yemeyi tercih ederim :)

ben genelde sebze ağarlıklı yedim... sabah muhakkak kahvaltı yaptım..... en çok pırasa kabak tavuk balık yedim yoğurt yedim.... hamur işi 60 gündür yemedim... sevmediğim için bu hiç problem olmadı bak çok şükür :)) ama eskiden yeerdim yani börek mörek yağlı yağlı....

uzun soruya uzun cevap oldu :)

bende en geç 5.30 da yiyiyorum o saatten sonra kudursam da yememeye çalışıyorum... soda su geçiştiriyorum....

iyi bari ablandan dua iste :)

yok kız benimki de ucuz 6 tl pentinin indirim varmışta kırmızı kırmızı da olunca elim yapıştı resmen bırakamadım :))) bana kırmızı deyin yeterki her şeyi satarsınız :)))

zoru hemen başarırız imkanzsız biraz vakit alır....
eneee adım bu kadar gecince cevap yazayım dedim ;) kız sen 64 olunca ben 56 falan olurum dugunden sonra aldıgım butun pantolonları kargoyla sana yollayacam, hepsi yepyeni duruyo, bana simdi de bol oluyolar da idareten giyiyorum, ama sen 64 ol hepsini sana yollayım sen tesetturlu degildin dimi canım ??
Cevabin icin sagol bende asilacam insallah..birde ac karnina bi 30 dakika yuruyus yapabilsrm kizim izin verse super olacak sonra kahvalti ...dedigin gibi iki ogun harika olacak..
ac karnına spor hic saglıklı degil canım onermem
Selam bebislerim..
Durumlar nasıl? Ozledim de bir merhaba diyeyim dedim.
Betusum beş kuruş fazla olsun kırmızı olsun demi kız? :-)
Bende siyahtan kurtuldugum için çok mutluyum. :KK66:
ycfa ycfa canım cok geçmiş olsun. Okudum çok uzuldum iyimisin biraz daha?
kollontai kollontai şirinem ozledinmi kiz beni?
hemde cok cok ozledim :)
Eneeee..
3. Olmusum ya la!
Rakibem tebrikler sanada askim.
valla cok guzel olmus rakibem mart listesinde belki ben de ilk bese girerim ;)

Back
X