- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #163.701
benim ideal kilom 56 ve altı gorunuyor az kaldı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eneee adım bu kadar gecince cevap yazayım dedimkız sen 64 olunca ben 56 falan olurum dugunden sonra aldıgım butun pantolonları kargoyla sana yollayacam, hepsi yepyeni duruyo, bana simdi de bol oluyolar da idareten giyiyorum, ama sen 64 ol hepsini sana yollayım sen tesetturlu degildin dimi canım ??
ac karnına spor hic saglıklı degil canım onermem
hemde cok cok ozledim :)
valla cok guzel olmus rakibem mart listesinde belki ben de ilk bese girerim![]()
benim ideal kilom 56 ve altı gorunuyor az kaldı![]()
kızlar 3-4 subatın cezalarını toplam olarak yarın yazıcam, ben iki gundur cozuttum umarım yarın sabah sabit cıkarım, haftaya tam tempo donmem lazım, motivasyonum cok dustu![]()
Muska yok diye demi bu motivasyon düşüklüğün insan rakibesiz olunca boşluğa düşüyorr.kızlar 3-4 subatın cezalarını toplam olarak yarın yazıcam, ben iki gundur cozuttum umarım yarın sabah sabit cıkarım, haftaya tam tempo donmem lazım, motivasyonum cok dustu![]()
ayyy bu jillian düşman başına... kocasını dövüyodur bu bee... ne biçim hatun... çok sert bakıyor hiç bir sıcak kanlı insan tipi yok... birazdan kafa göz dalacak gibi bi hali var...
Voooovv maşallah canısım.arkadaşlar vekollontai belim 96cm den 90 a düşmüşşşşş :)))) 56 kere ölçtüm :))))))
ooo havalara bak beeben diyodum kıyafetler bollaştı sanki diye ölçüler değişmiş 65 olunca ölçerim yine :)
tamam o zman gorumceme veriyim bari napıyımyok kız bana yollama ihtiyacı olan birine ver sevaba girersin :)) ben masus almıyom 55 olunca alcem :) şimdi hiç bir şey yakışmıyor yaaa bacaklar böyyyle kocaman kalın... bir insan beli boyutunda bacağım var yahu :)) gene de iyiki varlar Allah ın gücüne gitmesin....
ayy bence de.... aç karnına ben spor yaparsam hareket edemiyorum gücüm kalmıyor hiç performanslı hareket edemiyorum ..... isteksiz cansız ruhsuz ıyyy çekilmez oluyorum.....
bende menümü yazmaya girmiştim
menüm
2 haşlama yumurta
6 zeytin
½ parça tavuk göğsü
1kase yoğurtlu
Tavuk göğüslü
Karabuğday
akşam
aktivya
spor
4 mil lesli
14 dk jillian
şimdide biraz lastikle bacak macak çalışçam.....
ayyyh yoruldum....
hedefim 51-53 arası zaten canım :)sana 50 yakışır.... 56 da bırakamazsın....
ay sus kız agzından yel alsın, sabit cıkıcam ben yarıneee girmiyon artık belliydi kaçamak yaptığğın... bak girmeyenlerin hepsi artıyla dönecek :)))
vuhuuuuuuarkadaşlar vekollontai belim 96cm den 90 a düşmüşşşşş :)))) 56 kere ölçtüm :))))))
Canim bi spor egitmeni sabah ac karnina yapilan 30 dakika spor yag yakiminda cok etkili dedi..eneee adım bu kadar gecince cevap yazayım dedimkız sen 64 olunca ben 56 falan olurum dugunden sonra aldıgım butun pantolonları kargoyla sana yollayacam, hepsi yepyeni duruyo, bana simdi de bol oluyolar da idareten giyiyorum, ama sen 64 ol hepsini sana yollayım sen tesetturlu degildin dimi canım ??
ac karnına spor hic saglıklı degil canım onermem
hemde cok cok ozledim :)
valla cok guzel olmus rakibem mart listesinde belki ben de ilk bese girerim![]()
Vayyyy super olmus ozaman kiz sporlar bosa gitmiyoarkadaşlar vekollontai belim 96cm den 90 a düşmüşşşşş :)))) 56 kere ölçtüm :))))))
ooo havalara bak bee
Daha ilk gunden kacamak:) neyse ben bisey demeyimBen geldiiimm....
menu yazayim hemen,
sabah
2 yk beyaz peynir
haşlanmış yumurtanin beyaz
3 adet zeytin
yesil biber ve maydanoz
2 adet kizarmis form ekmek..
ogle
bir tabak salata
ayran bir bardak
aksam
Sebzeli tavuk
bir kase yogurt
ogle 1 saat yuruyus bandinda yurudum..
2 lt su ve bir bardak yesil cay..
gelelim gunun fiyaskosuna aksam bi arkadasa oturmaya gittik...mecbur bir adet borek yedim...digerlerine hic dokunmadim ama herkes yedi ben tabagi oyle birakmak olmadii..bir börek 4 bardak sekersiz cay simdi ne kadar gelir bana cezaaaa((
)))
Ya bende mezura aldim olctum sonra oglum aldi eline bidaha mezura yok ortaliktasevinç o sevinç :) sevincimi paylaştım :) normal bayan belinin 60 olması gerektiğini düşününce havam söndü :)))) neyyse :))