Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim ev devamlı dolu abur cuburla :KK43:

Bende yirim valla.. :-)

Ben de öyle yapmıştım..

Yoğurtla harika olur.

ayyy o çok zor bi durum.... banada arkadaşlar getirip duruyo azarlayıp yolluyorum :)))) napiim rejim dolayısıyla saldırganım acık....

btlbetul btlbetul çig ıspanak nası yedin kız ???
Ben çiğ ıspanak salatasına takmıştım birara surekli yemek istiyordum cunku bol limonlu olunca tadi harika havuc ve mor lahanayla .Ama sonra arastirmalarima gore cig ispanak i tuketicekseniz sadece haftada 2 defa tuketin en fazla yaziyordu .icinde oksalat diye bir madde oluyormus haslaninca aktifligi giden. O vucuda zararliymis.

Çorba içmede naparsan yap diyorsun :KK70: Sizin kilo tablonuz ne kadar harika öyle ne kadar surede verdiniz o kadar kiloyu operasyon gecirdiniz mi normal yolla mi ??
Anaaam o çorbamıydı....
Sen neskafe niyetine deyince ben resme bile bakmadıydım...
Çorba iç canım....
Ben operasyon geçirmedim diyet+spor+5. takım

Benim ev devamlı dolu abur cuburla :KK43:

Bende yirim valla.. :-)

Ben de öyle yapmıştım..

Yoğurtla harika olur.
ay kız ne bilim çiğ hic cekici gelmedi bana :( ama pismis olursa mmmmm ;)

ayyy yavaşlamasın daha çok yolum var..... arada takılmasına lafım yok ama lütfen ara ara hızlansın yani....

kız bu takım zayıflatıyor bak ben yıllardır 70 in altını görmemiştim..... bak şimdi 67 yi beyenmiyom :)

evet su öyle daha çabuk içiliyo....
ekmek dedi hiiiiii :)))

yıkadım kaba koydum işe getirdim bir de iş yerinde yedim :)))) gizli gizli yedim ama utandım yerken :))) Allah tan görmediler valla dillerinden kurtulamazdım :)
canım kilon azaldıkca yavaslayacak yapacak bisey yok, takılacak yavaslayacak, idare etcen biraz pes etmiycen :) ay seni gizli gizli ıspanak yerken hayal ettim bir an :KK70:

Back
X