- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #164.301
HaklısınBugün salatayla falan doyur karnını..
Detoksu evde cıs yokken yap.
Karnın tok olursa kaçamak yapmazsın..
En iyisi salata + cacıkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaklısınBugün salatayla falan doyur karnını..
Detoksu evde cıs yokken yap.
Karnın tok olursa kaçamak yapmazsın..
Allah şifa versin..ben de sabahtan beri 3 bardak ıhlamur 2 baedak yeşil çay içtim dr a gösterdim kurumun geniz akıntısı da çok fazlaymış ant verdi ona başlayacağım
aynen tatlım yaa dün yürüyüşte terleyince üzerimi değiştirmemiştim yedek kıyafetim yoktu işyerinde bugün hastalandım maalesef bakalım bugün yürüyebilecekmiyim
Kız sende siyetisyen sayılırsın. Bi büro açalım sanaAnaa ben okuldaki hatunlara bedava bilgi verdim.. Hep zayıflıyo millet beleşe .-)
Hee muska ve melekleriKız sende siyetisyen sayılırsın. Bi büro açalım sana
Bizdde yardımcıların falan oluruzzz![]()
ben de sabahtan beri 3 bardak ıhlamur 2 baedak yeşil çay içtim dr a gösterdim kurumun geniz akıntısı da çok fazlaymış ant verdi ona başlayacağım
aynen tatlım yaa dün yürüyüşte terleyince üzerimi değiştirmemiştim yedek kıyafetim yoktu işyerinde bugün hastalandım maalesef bakalım bugün yürüyebilecekmiyim
Ayyy ne çok yazmışsınız oku oku bitmiyoorr.
1 saattir yeni bitirebildim. muska ve butus sağolsun varlığınız bellii
Hah hayyyt iki geveze bulduk birbirimizi...Ayyy ne çok yazmışsınız oku oku bitmiyoorr.
1 saattir yeni bitirebildim. muska ve butus sağolsun varlığınız bellii
Anam kız sabahtan beri taşlıyon kafam acıdı yahu :))nihayet geldi muska hanımda da topik hareket kazandı :))
Hoşgeldin.... Bende geldim..Kizlar ben geldim net paketim bitmisti kontor yukledim olmadi bugub bidaha yukledimde anca oldu simdi gecnise bi bakayim
Evet o gelince buralar şenleniyornihayet geldi muska hanımda da topik hareket kazandı :))
Canım hoşgeldinnKizlar ben geldim net paketim bitmisti kontor yukledim olmadi bugub bidaha yukledimde anca oldu simdi gecnise bi bakayim
Kizlar ben geldim net paketim bitmisti kontor yukledim olmadi bugub bidaha yukledimde anca oldu simdi gecnise bi bakayim
Hah hayyyt iki geveze bulduk birbirimizi...
Anam kız sabahtan beri taşlıyon kafam acıdı yahu :))
Hoşgeldin.... Bende geldim..
Kızlar ben çıkıyorum şimdilik..
Öğleden sonra görüşürüz..
Öpüldünüz..
Deli :))kız kaçak hoş geldin... bak herkezler muskayı bekliyomuş....
daha bir hafta laf sokarım ben :)))
Sağol bacım hadi baaay..kolay gelsiiin.....
Kızlar ben çıkıyorum şimdilik..
Öğleden sonra görüşürüz..
Öpüldünüz..
Hosbuldum canimokadar cok yazmissinizki oku oku bitmedi valla okuyamadimda hepsini:)Hah hayyyt iki geveze bulduk birbirimizi...
Anam kız sabahtan beri taşlıyon kafam acıdı yahu :))
Hoşgeldin.... Bende geldim..
Gunu bitmiati canimCanım hoşgeldinn
Kk çok net yemiyor aslında ama demk biteceği varmışş![]()
DIyet super dun 2 saat yuruyus yapmistim ama giremedigimden dolayi yazamadim cuma citir citir yiycem siziycfa tatlımm. Diyet nasıl gidiyor.