- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #164.321
He valla muska geldi topige can gelmiskız kaçak hoş geldin... bak herkezler muskayı bekliyomuş....
daha bir hafta laf sokarım ben :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He valla muska geldi topige can gelmiskız kaçak hoş geldin... bak herkezler muskayı bekliyomuş....
daha bir hafta laf sokarım ben :)))
yok tatlım giremiyorsun o yüzden ben yırtınıyorum zorunlu kalmadıkça izne ayrılmayın diye sen 450. etapta izne ayrıldınAllah şifa versin..
Kaptanım ben haftaya girebiliyorum listeye dimi?
bir dilim tam buğdaylı ekmekten yapılmış yağsız tost ayça kaya ara öğün olarak veriyor ....öğle bununla geçiştirebilirsin...kızlar yaaa kaşarlı tost yemeyi özledim 64 oliim yicem.... taammmıııı............ 2 tane yicem hem de biri kaşarlı biri sucuklu olcek....
Oooo tost ha. 64 ol ye betüşüm.kızlar yaaa kaşarlı tost yemeyi özledim 64 oliim yicem.... taammmıııı............ 2 tane yicem hem de biri kaşarlı biri sucuklu olcek....
Üçüncü cuma girilmiyormuydu listeye yaw.yok tatlım giremiyorsun o yüzden ben yırtınıyorum zorunlu kalmadıkça izne ayrılmayın diye sen 450. etapta izne ayrıldın
453. haftada girebiliyorsun yani yanlış hatırlamıyorsam kuralları haftaya ama bu hafta kesin giremiyorsun
bu arada hasta hasta öğleyin 3 km yürüdüm sabah da 100 ip atlamıştım artık bakalım yediklerime de dikkat ediyom ne çıkacak
Bende kiziyorum o az yiyen cadılara ama dinlemiyorlarki bacım.bir dilim tam buğdaylı ekmekten yapılmış yağsız tost ayça kaya ara öğün olarak veriyor ....öğle bununla geçiştirebilirsin...
bişey soracam kızlar çoğunuzun menüsüne bakıyorum hiç bişey yemiyorsunuz kiiiiipekiii hayat hep böyle devam etmeyecek yediğiniz zaman hızlı bir şekilde almazmısınız ??
2. sorumda bu kadar az yiyip nasıl o kadar çok spor yapıyorsunuz açıkcası ben sizin kadar kuş kadar yesem spor yapacak halim olmaz tansiyonum düşer yapamam spor sizleri takdir ettim... ben sizler kadar dayanabilsem bu kadarda spor yapsam sanırım eririm)))
muskacım maşallah o kadar kiloyu ne kadar sürede verdin merak ettim ?Oooo tost ha. 64 ol ye betüşüm.
Üçüncü cuma girilmiyormuydu listeye yaw.
Neyse önemli değil bende kilo vermeliyim daha zaten.
Bu ayın 27sinde bir yıl olacak canım.muskacım maşallah o kadar kiloyu ne kadar sürede verdin merak ettim ?
tebrikler , valla ben bi 10 kilo veremiyorum seni yürekten alkışlıyorumBu ayın 27sinde bir yıl olacak canım.
bir dilim tam buğdaylı ekmekten yapılmış yağsız tost ayça kaya ara öğün olarak veriyor ....öğle bununla geçiştirebilirsin...
bişey soracam kızlar çoğunuzun menüsüne bakıyorum hiç bişey yemiyorsunuz kiiiiipekiii hayat hep böyle devam etmeyecek yediğiniz zaman hızlı bir şekilde almazmısınız ??
2. sorumda bu kadar az yiyip nasıl o kadar çok spor yapıyorsunuz açıkcası ben sizin kadar kuş kadar yesem spor yapacak halim olmaz tansiyonum düşer yapamam spor sizleri takdir ettim... ben sizler kadar dayanabilsem bu kadarda spor yapsam sanırım eririm)))
Is bitmiyo canim ya benimde oyle ama arada ugrayip ise devam ediyorum sabahtan yemegi yapmak iyi oluyo bende yetistirebilirsem oyle yapip sonra temizlik yapiyorum oglumun istegi hic bitmiyo zaten mama su mama su ne yiyo nrde iciyo sadece bana is cikarip duruyo yaramazmerhaba herkese ,
maşallah kızlar nasıl yetiştiriyorsunuz buraya yazmayı yani ev hanımlarına söylüyorum çalışanlar masa başında yazabilir de ev hanımların işi bitmiyor...
valla aklım burada ama işim bitmiyor ki geleyim... benim eşim öğle yemeklerine geliyor erken kalkıyorum saat 07,15 gibi ayaktayım.. kahvaltı kızımı doyur ..öğle yemeği hazırlıkları başlıyor sonra evi bi süpür derken eşim geliyor öğle yemeği yiyor gidiyor bu sefer onları topla bulaşık makinesine diz .. kızı uyut derken anca bu saatte gelebiliyorum kiii hala işim var...
Nedem olamayasinki kiz bende bu hafta 60 i gorcem baska yolu yok:)64 olur muyuz yaaa zor zor çok zor :) şaka gibi bir rakam 64 benim için...
Muska kiz sen baya kacamak yapmissindir sana 6 ay yeter artik yediklerinBende kiziyorum o az yiyen cadılara ama dinlemiyorlarki bacım.
Sağol tatlım. Yok özel birsey yapmadım.tebrikler , valla ben bi 10 kilo veremiyorum seni yürekten alkışlıyorum
özel bişey yaptın mı karışım bitki çayı gibi ???
Aslında çok kaçamak yapmadım ama geç saatlerde yemek zorunda kaldım.Muska kiz sen baya kacamak yapmissindir sana 6 ay yeter artik yediklerin![]()
bir dilim tam buğdaylı ekmekten yapılmış yağsız tost ayça kaya ara öğün olarak veriyor ....öğle bununla geçiştirebilirsin...
zaten bi odayı topluyorum mutfağa geçiyorum sonra dönüp bi bakıyorum ki yine aynısı olmuşIs bitmiyo canim ya benimde oyle ama arada ugrayip ise devam ediyorum sabahtan yemegi yapmak iyi oluyo bende yetistirebilirsem oyle yapip sonra temizlik yapiyorum oglumun istegi hic bitmiyo zaten mama su mama su ne yiyo nrde iciyo sadece bana is cikarip duruyo yaramaz
Yedin yattin ondan aldin kilolari ozamanAslında çok kaçamak yapmadım ama geç saatlerde yemek zorunda kaldım.
yani işte bende ona şaşırdımerinse biz eririrz :))) erimek kolay değil....