Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Folyoda sebzeli somonu nasil yapiyosun kaptanim bence somonu guvecte e ogluma yapiyorum firina veriyorum

Yok ben hiç denemedim. Senin tarifin varsa ben alayım.
Bi farklılık olsun.
kızlar karadeniz somon a güzel oluyor bu tarif
somonu fileto yaptırıyorsunuz sonra folyoya önce 1 dilim somon onun üzerine 2-3 dilim patates onun üzerine 2-3 dilim domates varsa yeşil veya kırmızı biber en üzerine de maydonoz koyuyorsun bolca kuru nane atıyorsun 1 folyoya 1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı koyup bohça gibi kapatıyorsun yaklaşık 30 dk pişiyor sonrasında kişi başı bşir folyo olarak servis ediyorsun balığın ve domatesin suyu da oluyor çok lezzetli tavsiye ederi,m ama norveç somon u böyle ziyan etmeyin karadeniz somon bana biraz tadsız geliyor o yüzden böyle tatlandırıyorum ben

günaydın geleceğin çıtırları ,güzel insanlar :KK54:

akşam eşim eve gelince azıcık konuştuk sanırım işe başlıycam daha belli değil ama umuyorum ki olur 5 yıldır çalışmıyorum neredeyse, en azından sigortalı çalışamadım maalesef.. :KK43:
bakalım azıcık heyecanlıyım içim kıpır kıpır dua edin bana da giriyim şu işe :KK51:
bu 5 senede şehir değiştirdim ,evlendim, bir dünya ailevi sağlık sorunlarıyla boğuştum ve eve kapandım .. azıcık nefes almak istiyorum eşimin haberiyle de havalara uçtum resmen :KK73::KK73:

umarım mutlulukta kilo verdiriyordur :KK37: bu sabah azıcık abartmışım gibi hissettim menümü :p

sabah: 2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
2 siyah 4 yeşil zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
1 ç.bardağı tek şekerli çay

sabahla öğle arası 1 saat hızlı yürüyüş + 300 ip atlama

öğlen 3 kaşık taze fasulye
1 salatalık 3 kaşık yoğurt

sabah hurma tavsiyene uydum muskacım bakalım bir kaç gün daha deniycem saol tatlım tekrar :KK66:)
Allah gönlüne göre versin canım. Akşamıda yazınca yarın yorum yazarız artık.
Hurma işe yarıyor bak ebruda rahatladı.

saol canım inşallah hayırlısıysa olur ..
yaa kilo veriyorum vermesine ben ama 86 yı vücut görünce kalıyo bir türlü inmiyo:KK12:
şuan daha 86 yı göremedim ama o kiloya inince biliyorum hemen inemiycem 3 yıldır bu böyle malesef :KK43:
veriyorum veriyorum 86 da kalıyorum sonra 1-2 hafta derken baktım inemiyorum bırakıyorum diyeti herşeyi.. eh haliyle sil baştan .. artık bunun olmasını istemiyorum ondan sporu falanda elimden geldiğince yapıcam bakalım :KK43:
Biz bıraktırmayız hiç üzülme...
bayanlar benim daha önceki menülerimi gorenlere sormak istiyorum ben sabah 80 gram beyaz peynir 35 gram zeytin bir haslanmis yumurta ve cay ictim . Oglendede normalde mecbur kalamdikca yemezdim bugunde sadece maden suyu ictim .Suan kendimi kotu hissediyorum .Yediklerim mi yetersiz geldi anlamadim halim yok başımda döncekmis gibi anlamadim :confused:
Asla öğün atlama... Bişeyler atıştır mutlaka..

kızlar karadeniz somon a güzel oluyor bu tarif
somonu fileto yaptırıyorsunuz sonra folyoya önce 1 dilim somon onun üzerine 2-3 dilim patates onun üzerine 2-3 dilim domates varsa yeşil veya kırmızı biber en üzerine de maydonoz koyuyorsun bolca kuru nane atıyorsun 1 folyoya 1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı koyup bohça gibi kapatıyorsun yaklaşık 30 dk pişiyor sonrasında kişi başı bşir folyo olarak servis ediyorsun balığın ve domatesin suyu da oluyor çok lezzetli tavsiye ederi,m ama norveç somon u böyle ziyan etmeyin karadeniz somon bana biraz tadsız geliyor o yüzden böyle tatlandırıyorum ben
Hemen kaydettim kaptanım. yarın denemek isterim. Ama tabii buraya her zamn gelmiyor. Gelsede canlı olmuyor. Bulursam ilk iş tarifini denemek.

kızlar ilk hedefim kesindir 24 subatta 57.0 oliciiiim :KK66: boylece 10 ayda 15 kilo vermis olcam, diyete baslama tarihim 24 nisan listeme gore :KK66:
Ya bende 27 şubatta 64 görmek istiyorum yaaa..
Kv yakinmi canim ne guzel arada sana geliyo benimki hic gelmez
Çok yakın değil ama haftada bir gelir sağolsun.
Sorunn değill fıstık.
Kv. baskın mı verdii??
Bitanedir kız o...
Tamm tarifi aldım. Yağ yok tuz yok demii???
Yağ yok tuz azıcık var. Suyuda üstünü bi parmak geçsin..

Ooo sende bi dur sevineliimmm.:KK14:
yoook oyle sevinme hemen :KK66:

Peynir 80 gram olmayabilir aslinda ben pinar beyazin minik kabi 20 gram diye tahminen oyle dedim kibrit kutusundan biraz fazlaydi .Ya ama karatay 2 öğün yeter diyor .Spora basliycam insallah
canım bizim takımda saglıklı diyet uzmanı muska77 muska77 dir bende saglıksız tek ogun iki ogun nedir ne degildir, insan nasıl butun vucudunun canına okuyarak kilo verir onun uzmanıyım ben 6 ay iki ogun beslendim simdi mide ilaclarıyla ayakta duruyorum kısacası onermem, ayrıca yine soyluyorum senin spordan baska cıkıs yolun yok
Aaa maşallah canım 10 aydır diyettesin kolay değill. :KK9::KK9:
ay valla dile kolay :) sagolasın canım

Sana sadece az yiyon diye kızıyom kız..

Gördünmü kız 60?
Bende diyom nerde bu şirine diye..

İnşallah canım.

aaaa çok sevindim.

Bir kaşıkta salça
yok kız ben 60 gorur muyum hic 59.6 :KK66: yarın sabah 58.6 cıkmayı planlıyorum su bana meydan okuyanların hevesi kursagında kalsın :KK66: ayrıca biraz daha azmet de su 27 subatta 64 ol lutfen gururumuzsun valla muskam :KK66:

bayanlar benim daha önceki menülerimi gorenlere sormak istiyorum ben sabah 80 gram beyaz peynir 35 gram zeytin bir haslanmis yumurta ve cay ictim . Oglendede normalde mecbur kalamdikca yemezdim bugunde sadece maden suyu ictim .Suan kendimi kotu hissediyorum .Yediklerim mi yetersiz geldi anlamadim halim yok başımda döncekmis gibi anlamadim :confused:

eee 2 yumurta yee az geldiyse. başın niye döndü bilemeyiz ya kansızlık falan varsa...karatay mı yapıyosun....

kuzenin mi tatlım
Evet kaptanım teyze kızım bi türlü gelemedi nazlı hatun...
Gerçi siteyi hiç bilmiyo normal alışacak..

Teşekkür ederim şimdi yapmaya başlayayım.Yarına hazır olsun.
Blenderdan geçirince 1 tatlı kaşıgı nane at..
Kuzenin mi??
Ailecek fitleşeceksiniz yanii
Eveeet.
yok kız ben 60 gorur muyum hic 59.6 :KK66: yarın sabah 58.6 cıkmayı planlıyorum su bana meydan okuyanların hevesi kursagında kalsın :KK66: ayrıca biraz daha azmet de su 27 subatta 64 ol lutfen gururuzsun valla muskam :KK66:
Ayy inşallah şirinem 27sinde 64 olursam 1 yılda 50 kilo vermiş olacam.

tatlım ben yarına artı cıkmam onu hayal etme ben +1 kg yu bi gunde atan insanım :KK66: ki suan o kadar cok degilim +700 gr cıktım ben yarına ekside cıkabilirim yani :KK66:

aynen 50×5 yapman lazım, mesela 60 yapıyan ya bugun 30×2 yapman lazım :)

amaaan bi haftadan bisey olmaz obur hafta ezer gecerim herkesi :KK66: hem yarın ola hayrola :KK66:

yeni isin umarım gonlunce olur canım :KK66: ben seker gordugum menuye direk ceza basıyorum bilgin olsun bende kasıntı yapıyo :KK66:
yaw ebrucum hele bi yarın olsun ben yarın artı cıkmam bugun 16.00 da kapatcam dukkanı :KK66: hatta eksi bile cıkabilirim :KK66:

kız nasıl öyle kesin konuşabiliyosun valla hayranım ben ne desem yalancı çıkıyorum :))))

Eveeet.

o çorba kilo verdirdi mi

Eveeet.

alışır tatklım sonra bağımlısı olur
bu arada seni ismail varya fox haberdeki ona söyleyecem bak siz tüp mide ile ameliyat olup kg verenleri gösteriyorwsunuz asıl azim burda diye

eee 2 yumurta yee az geldiyse. başın niye döndü bilemeyiz ya kansızlık falan varsa...karatay mı yapıyosun....
ahanda karatay uzmanımız da geldi, yaw ne kadan guzel takımız herseyin bi bileni var takımda ;)

Eveeet.

ben sana cok guveniyorum bu konuda bitanem basaracaksın :)
kız nasıl öyle kesin konuşabiliyosun valla hayranım ben ne desem yalancı çıkıyorum :))))
ahahhajaaa ben yiyip te verenlerden oldum unuttun mu ;) kız su iki gunde yedigimi yazsam kovalarsınız beni :) sana dediklerimin hepsini yap dedim yapmadın ben napiiim!!! ay kız o degil de sen spor yaptıkca ben cok mutlu oluyorum yaaa

alışır tatklım sonra bağımlısı olur
bu arada seni ismail varya fox haberdeki ona söyleyecem bak siz tüp mide ile ameliyat olup kg verenleri gösteriyorwsunuz asıl azim burda diye
Aman kaptanım aman diyim kimseye bişey deme..
Ben adamın kıskançlığına illallah dedim zaten zayıflayalı hiç uğraşamam onun tripleriyle...

Back
X