- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #164.881
ha bu arada bi daha okudum da iddiam hafif kalmıs haftaya bireyselde derece istiyorum :))))kız nasıl öyle kesin konuşabiliyosun valla hayranım ben ne desem yalancı çıkıyorum :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha bu arada bi daha okudum da iddiam hafif kalmıs haftaya bireyselde derece istiyorum :))))kız nasıl öyle kesin konuşabiliyosun valla hayranım ben ne desem yalancı çıkıyorum :))))
Ayyy inşallah yaaa çoook istiyorum..ben sana cok guveniyorum bu konuda bitanem basaracaksın :)
Az doyur karnını kızım bak hafızada zayıfladıhee doğru dün de yaptın gibi algıladım bir an....
Waaaaaaaooooowwwwha bu arada bi daha okudum da iddiam hafif kalmıs haftaya bireyselde derece istiyorum :))))
ahanda karatay uzmanımız da geldi, yaw ne kadan guzel takımız herseyin bi bileni var takımda
ben sana cok guveniyorum bu konuda bitanem basaracaksın :)
ahahhajaaa ben yiyip te verenlerden oldum unuttun mukız su iki gunde yedigimi yazsam kovalarsınız beni :) sana dediklerimin hepsini yap dedim yapmadın ben napiiim!!! ay kız o degil de sen spor yaptıkca ben cok mutlu oluyorum yaaa
bu arada ip atlama yarısmasında takımımızın gururunu kurtarmak icin caba harcıyorumiki gundur orda da bildirim yapmadım bugun hedefim 1000 ipli 2000 ipsiz ip atlamak umarım yapabilirim
![]()
Kız yürümeyi unutacan bu gidişlebu arada ip atlama yarısmasında takımımızın gururunu kurtarmak icin caba harcıyorumiki gundur orda da bildirim yapmadım bugun hedefim 1000 ipli 2000 ipsiz ip atlamak umarım yapabilirim
![]()
Benim rakibem yapariste bu da ilk destegim![]()
Çoook merak ediyorum şimdiden betüşüm...valla çok pis alıştırdın beni haaa hoplayarak başladık 1 saatten az yapınca içim huzursuz oluyor :)) 1 saat yapıyorum mesela sonrada azar azar oturduğum yerde kol iç bacak falan çalışıyorum :)) benim ayarlarımı bozdun.....
hayır bitterde yiyemez oldum iç rahatlığıyla :)))
65 oliim bi foto atçam inşallah :)))
ee adam haklı kız kıskanır tabii fıstık gibi oldunAman kaptanım aman diyim kimseye bişey deme..
Ben adamın kıskançlığına illallah dedim zaten zayıflayalı hiç uğraşamam onun tripleriyle...
maşallah sanabu arada ip atlama yarısmasında takımımızın gururunu kurtarmak icin caba harcıyorumiki gundur orda da bildirim yapmadım bugun hedefim 1000 ipli 2000 ipsiz ip atlamak umarım yapabilirim
![]()
Ayyy inşallah yaaa çoook istiyorum..
Az doyur karnını kızım bak hafızada zayıfladı![]()
Kız yürümeyi unutacan bu gidişle
Benim rakibem yapar
Çoook merak ediyorum şimdiden betüşüm...![]()
oh ne guzel oldu, hem zayıflama hem saglık miss :) fotoyu merakla bekliyorum :)valla çok pis alıştırdın beni haaa hoplayarak başladık 1 saatten az yapınca içim huzursuz oluyor :)) 1 saat yapıyorum mesela sonrada azar azar oturduğum yerde kol iç bacak falan çalışıyorum :)) benim ayarlarımı bozdun.....
hayır bitterde yiyemez oldum iç rahatlığıyla :)))
65 oliim bi foto atçam inşallah :)))
eh ebru hanımı gormuyon mu ne kadan havalara girdiwuuu çekirgem benim :) 3000 ip çokmuş yaww....
valla unutacam zıplama ayakkabısı alıp onunla gidecem her yere :) sen yapar diyosan demek ki kesin yapabilirimKız yürümeyi unutacan bu gidişle
Benim rakibem yapar
Çoook merak ediyorum şimdiden betüşüm...![]()
sagolasın kaptanımee adam haklı kız kıskanır tabii fıstık gibi oldun
maşallah sana
Bak şımardım bileee adam haklı kız kıskanır tabii fıstık gibi oldun
maşallah sana
oh ne guzel oldu, hem zayıflama hem saglık miss :) fotoyu merakla bekliyorum :)
eh ebru hanımı gormuyon mu ne kadan havalara girdinapiim daha bugun leslie jillian tiffany de yapıcam
valla unutacam zıplama ayakkabısı alıp onunla gidecem her yere :) sen yapar diyosan demek ki kesin yapabilirim![]()
hanılar ben spora kacıyorum, bitirince yazarım yine, ya da aralarda yazarım![]()
kollontai menümü yazayım
sabah
1 dilim çavdar
1 yumurta
3 zeytin
ara
1 kuru kayısı
1 ceviz
1 yemek kaşığı yaban mersini
öğle
1 dilim pizza (ince hamurlu olanlardan yemez olaydım hala midem bulanıyo)
akşam
1 kase çorba
ara
1 meyve(kesin değil mide durumuna göre)
spor yemeğe giderken 20 dk yürüdüm ama saylanmaz yavaş yürüdüm çünkü
su
2,5 lt şimdiye kadar akşam 3 ü geçer
Kemik kemik insan inanamıyor bende deli gibi gerdandaki kemiklere dokunup duruyomdün arkadaşa kol kaslarımı gösteriyorum kemik o dedi bana :))) beyin hücreleri pert hakkaten... ama kemiklerim çıkmış yani :)))
ahhh bende çok merak ediyorum :)
Tabiki yaparsın...valla unutacam zıplama ayakkabısı alıp onunla gidecem her yere :) sen yapar diyosan demek ki kesin yapabilirim![]()
sagol tatlım :)
gazımı aldım gidiyorumKemik kemik insan inanamıyor bende deli gibi gerdandaki kemiklere dokunup duruyom
Tabiki yaparsın...
Daha önceki %4 ü unutmadık..![]()
Ayy hastayken ağır geldi tabi..kollontai menümü yazayım
sabah
1 dilim çavdar
1 yumurta
3 zeytin
ara
1 kuru kayısı
1 ceviz
1 yemek kaşığı yaban mersini
öğle
1 dilim pizza (ince hamurlu olanlardan yemez olaydım hala midem bulanıyo)
akşam
1 kase çorba
ara
1 meyve(kesin değil mide durumuna göre)
spor yemeğe giderken 20 dk yürüdüm ama saylanmaz yavaş yürüdüm çünkü
su
2,5 lt şimdiye kadar akşam 3 ü geçer
Bolca yağ yak aşkımmmhanımlar ben spora kacıyorum, bitirince yazarım yine, ya da aralarda yazarım![]()
Kız kadın hasta zaten insaf..