Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız bi laf dinle 3 gun spor yapma !!!!! pazartesi ne olacak bak gor!!! cuma c.tesi pazar yine boyle az ye ama spor yapma sana ne dedim de zararlı cıktın en fazla 100 gr artı cıkar benim dedigim yanlıssa ama eksi cıkarsa en az yarım kilo oynar ve bu uc gunde bagırsakları calıstıracak seyler tuket git 1 lt yesil cay ic mesela ama bi laf dinle be hatun:KK62::KK62::KK62:
Dinlemez şirinem dinlemeeeez...
Boşa yorma parmacıklarını..

3 kaşık pırasa yedim. 1 yeşil elma
Afferim sanaaaaaaa :KK34:
@btlbetul ya bende resmimin yanında mesajım cıksın istiyorum onu nerden yazıyosunuz kız bulamadım:KK43:
5. takımın şirin kaptan yardımcısı :KK15:

yaaa sen sabah yarım yumurta ye sonra kalk akşamın bu saateinde otur yemek ye :)))
Bi laf vardır ya bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye :-)
Merhaba kizlar ,
2 yk beyazpeynir
1 haslanmis yumurta
maydanoz
4 zeytin
5 ceviz

öğle
yogurt

aksam
patlican kozlemesi uzeru yogurt ve ceviz
sonra cok aciktim 1 dilim peynir yedim

2 lt su 1 saatyuruyus disarda..20 dakika eliptik
Çok güzel bir menü tebrikler. ;)

Kızlar bugün hiç bir şey yapamadım acayip nezleyim ama çayları mı içtim suyu yeterli icemedim düzenli beslenemedim ekmek ve şeker yok tuketmiyorum çikolata ve tatlı ile aram yoktur

İyi geceler canım
Çok geçmiş olsun canım..
Kizlar sabahin korunde uyandim kilomu bildirmek icin 1.9 kilo verdim cok sukur simdi ebrusonmez ebrusonmez @kollontai gelsin bakalim kilolariniz:) saka bi tarafa ins herkesin bol bol eksi gorecegi bi cuma olur ins:KK66:
Waaauwww helal kız sana... :KK5:
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Eveeet...
Pazartesi 70,1
Dün 69,8
Bugün 70,8
Ama bu kilo değil..
Sabah uyandığımda sol kolum omuzdan parmak uçlarıma kadar şişti..
Saatimi nasıl çıkardığımı bilemedim o derece sıkmış ki bilezik saatlerdendi..
Allahtan yatarken yüzüklerimi çıkarmıştım..
Ve şükrediyorum allaha sadece şiş ağrı yok..

Eveeet...
Pazartesi 70,1
Dün 69,8
Bugün 70,8
Ama bu kilo değil..
Sabah uyandığımda sol kolum omuzdan parmak uçlarıma kadar şişti..
Saatimi nasıl çıkardığımı bilemedim o derece sıkmış ki bilezik saatlerdendi..
Allahtan yatarken yüzüklerimi çıkarmıştım..
Ve şükrediyorum allaha sadece şiş ağrı yok..
Geçmiş olsun:/

Kızlar Günaydın
Kilom sabit 60 beni gören herkes sana ne oldu diyor elim yüzüm hep sis eşim endişe etti doktora gidelim diyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum bişey var ama ne bilmiyorum. Kaptanım toplight toplight mumkunse izin istiyorum eğer izne ayrilirsam kaç hafta giremem?

Kızlar Günaydın
Kilom sabit 60 beni gören herkes sana ne oldu diyor elim yüzüm hep sis eşim endişe etti doktora gidelim diyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum bişey var ama ne bilmiyorum. Kaptanım toplight toplight mumkunse izin istiyorum eğer izne ayrilirsam kaç hafta giremem?
Aşkım hemen git dr a Normal değil en azından ne olduğunu bilir içini rahatlatırsın. :(

Bitanem neler oluyor ya..
Anlayamıyorum..
Bilmiyorum sagligim çok kötü bozuldu o tatilden sonra üstelik kilo alma verme falanda yok alerjiler çıktı sadece ama şimdi de herkes kilo almisin diyor ama aynı kilodayim yüzüm gözüm sis içinde anlamadım kendimden korkmaya basladim

5.TAKIM 452.ETAP***

dysania(60,0)2. kez bildirimde bulunmadı
kollontai (58,9
ebrusonmez (61.5

ermus (61,1/)bildirimde bulunmadı
ilkay80 (85.6
ycfa (63.1/61.2/1.9/% 3.01)

5. Takım Ortalaması:
ameliaa 71.5

ada81 75.5
btlbetul 67.6
Vayyy vaayyy vaayyy