Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben zaten her sabah 5,30 da uyanıyorum 20 dakika kadar yürüyorum birde akşam üstü 16,00 da 20 dk kadar biraz daha fazla olabilir
Canım hergün sporunu menüne yazki rakibem ceza yazabilsin dimi ama? :-)
çok değil 3 tane ineğimiz var ama ben değil makine sağıyor evet ama 5,30 da evden çıkıyorum sütüm yoğurdum peynirim hepsi organik kendim yapıyorum nerde olursa olsun çalışmak lazım şartlar neye el verirse
Ohh ne güzel..
Benim yaşamak istediğim hayat o
Çekil kenara bakiiiiim

bu arada 1000 ipli 500 ipsiz ip atlıyorum bugun :)

kollontai kollontai

sabah:2 haslanmis yumurta

ara:1 muz 18 badem 1 avuc antep fistigi

aksam:bulgur pilavi
mantar yemegi

ara:portakal

çooook şükür allahima uzun zamandir tatlisiz günüm geçmiyordu bugun basardim :))

su:1.5 litre
spor : 28 dk yürüyüş
30 sumo squat devami gelecek insallah:))
Tatlım akşam bulgur yerine bir kase çorba iç..
Bide yürüyüşüne çok güldüm kız 28 dk ne 30 yapaydın ya :)

totosunu hissetmeyen spor aşkıyla çorbasının dibini tutturmuş bir betüş ten hepçiğinize merhaba :)

ahhh getti çorbaam getti çorbam.....

kollontai kollontai
menüm
sabah : 1 yumurta tavada az peynirli + 1 dilim ekmek

öğlen : 1 elma

akşam : 1 kase bamya

su : 2lt
1 bardak ayran
1 nescafe....

spor
1 mil leslie -- totomun ağrısından bir mil leslide bile zorlandım
80 squat
80 üçgen hareketi
20 lunge.....

300 zıplama -- cezza
kollontai kollontai ters köprü hareketini yıllardır yapmaya çalışırım totom bile kalmıyordu şimdi kafamın üstüne kalkabiliyorum yeaaa :))) boynumu kırmazsam şayet bir kaç aya tamamını yaparım :))) çok eylenceli oluyo... ama totom acıyoo ühühühüüüüü....

squat zormuş 250 taneyi nasıl yapçam ben yaaa....
Oyyy tototsumu acırmış...
Kıyamaaaam.. :)

Bugün 1 deniyim diyorum cok meraklandim insanlar kalcadan bacaktan acayip incelmisler tam istedigim gibi...

gercekten oyle mi 3. leveldeymissin baya incelme olmustur

dene denee :))))

peki diyet ve spor yaparken ara öğüne ne diyorsunuz canan karatay ara öğüne karşı

ben karataycıyım ara öğüne karşıyım... ama sen hani dr unun verdiği listeye uycaktın sen başka menülere takılmıcaksın.... ne yaptığım önemli değil istikrar önemli bence... 6 öğünlü diyetlede kilo verdim ben ama sonra istikrarsız olduğumdan mütevellit verdiklerimi geri aldım.... iş sende bitiyo yani.....

hanımlar agırlıkla jillian 3 yaptım az evvel, resmen bi efsane, tamamen ic bacak kol ve gogus calıstırıyo, karnıda aralara koymus yine, ama cok keyif aldım artık level 2 yapmam :KK66:

yaa bak çok pis kıskanıyorum git okut hocalara kendini.... ayyy dur hadi maşalllah ta diyim de benden bilme :)

bu ne Öyle yaaa calleneticsin gözünü seviyimm cok zorr :KK43:(

masallah 42den 36 yaa nasil basardin bunu

resmen kahkaha attım :)))) jillian zaiyatı :)))) ohh be normalmişim... bu kollontai kollontai level 3 e geçmiş ben daha biri bi kerecik ite kaka bitirebildim diye kendimi kötü hissediyordum ohhh be normalmişim :))))

ben sana demistim tatlım jilliana ben 15 gun kondusyon kardiyo calısıp basladım :) simdi mesela level 1 bana cok basit geliyo ikiden bile sıkıldım 3 e basladım :KK66: zamanla artırarak yap sporu :)
valla 72 den 58 e dusunce bedende kuculdu, birde ben hep spor yaptım o yuzden cok inceldim, nerdeyse hic selulitim kalmadı bu arada boyum 151 :)))) mesela belim 86 dan 73 e dustu tum olculerimi ayın 24 unde yazıcam tam bir sene olacak da :) ama sporu hic bırakmadım, ne kadar yuklensem de vucuduma agrım olmuyor benim, o sayede inceldim, spor hekimine gidiyorum 2 aydır verdigim kilolar hep yagdan gidiyor birde kardiyolog da spor hekimi de bana sporcu kalbim oldugunu soyledi, ic yaglanmam nerdeyse hic yok, yani demem o ki spor spor spor ama zorlamadan mutlaka vucudu dinlendirerek esnemeleri dogru yaparak ve proteini bol alarak :KK66:

kondusyon kardiyo ne kız bana hiç demedin bunları löp diye attın beni jillian gacısının otağına....

Oyyy kaslar çok yorulmuş demek.. Ara günü var dimi squatta?

Hadi gözün aydın..
Yedinmi çorbanı..

ayy bi çorba yapamadım gı akşam... ilkinde spor yaparken dibini tutturdum ikinci de uyuya kaldım dedim evi yakmadan vazgeçeyim bu sevdadan :)

yeşil mercimek salatası yaptım bende... aşırı haşlanmış yeşil mercimeklerimlen....yarın katılırım sana....

Oyyy kaslar çok yorulmuş demek.. Ara günü var dimi squatta?

Hadi gözün aydın..
Yedinmi çorbanı..

bu gün ara var squat yok ama yarın 100 squat wuuuu...... squattan daha çok üçgen hareketi yoruyor nasıl terliyorum var yaaa alnımdan fışkırıyo terler :))

ayy bi çorba yapamadım gı akşam... ilkinde spor yaparken dibini tutturdum ikinci de uyuya kaldım dedim evi yakmadan vazgeçeyim bu sevdadan :)

yeşil mercimek salatası yaptım bende... aşırı haşlanmış yeşil mercimeklerimlen....yarın katılırım sana....
:) Tamam canım..
Yarın halledersin..

O nasıl oluyo yoksa şu ayaklar eller yerde göbüşü kaldırdığınmı?

images.webp

günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm..
sabah yarım simit domates salatalık biber yumurta peynir 5 zeytin
arada elma..
öğle:yarım simit söğüş salata yran
arada 3 ceviz 2 parça bitter
akşam 1 dilim tam tahıllı ekmek 4 kaşık tavuk yemeği ayran..
gece bişey yemedim başka..
2,5 lt su..

günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm..
arada elma..
2,5 lt su..
Guzel olmuş canım.

günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm..
arada elma..
2,5 lt su..

ben menünü beğenmedim....... simit bitter ekmek birini tercih edeydin ses etmezdim ama 3ü aynı gün bence fazla....

Back
X