Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

defne abla dün yazmışsın cevaplayamadım menümü yazınca ekmek yok diye dün evde tam buğday ekmeğim yoktu yemedim o yüzden ekmek bugun balıkesire gidince toptan alışveriş yaptım yulaf ezmesinden tutta tam buğdan ekmeğine kadar...

menüm
05,30 2 kayısı 2 ceviz 2 bardak ılık su
07,30 haşlanmış yumurta 3 dilim peynir şekersiz çay
10,00 limonlu ıhlamur 2 tane kraker
13,00 1 lahmacun 1 ayran bol yeşillik (bugun dışardaydım elimden bu geldi öğlen )
17,30 1 kase çorba salata 1 dilim ekmek
1 saat yürüşüş
1,5 litre su (uyuyana kadar 2 litre içmiş olurum)

o zaman seni geçemicem demektir ben susiim iyisi mi :)
kuzucum ben 1 kilo tabiki veririm daha 2 ci haftam.. senin maşşalahın var spor yapıyosun falan ben daha sana yetişemiyorum kii ;)
bu arada bugün simit dışında kaçamağım olmadı
menüm
sabah
1 simit
3 bardak şekersiz çay
1 kk peynir
3 yeşil 2 siyah zeytin

öğlen
ızgara göğüs tavuk yanında bol salata ..

akşam
4 kaşık ıspanak
2 kaşık ev yoğurdu

3 litre su
1 bardak ıhlamur
3 saat yürüyüş
200 ip atlama

slm nasılsın? 200 ip mi atladın helal vallahi benim vucudun şuan çok ham yavaş yavaş açıcağım inşallah
ben ip atlamayı sevdim diğer aerobik hareketleri falan bana daha sıkıcı geliyo .. ip atlayınca çocuk gibi seviniyorum küçükkende severdim ondan herhalde :)
sende alışırsın canım ipsiz daha kolay oluyo elimde ip varmış gibi kollarımıda döndürüyorum falan ..
zıp zıp tavşana döndüm 2 haftada :KK73:

ben ip atlamayı sevdim diğer aerobik hareketleri falan bana daha sıkıcı geliyo .. ip atlayınca çocuk gibi seviniyorum küçükkende severdim ondan herhalde :)
sende alışırsın canım ipsiz daha kolay oluyo elimde ip varmış gibi kollarımıda döndürüyorum falan ..
zıp zıp tavşana döndüm 2 haftada :KK73:[/QUOT ben şimdi 1 miles ile başlarım diyorum

ben şimdi 1 miles ile başlarım diyoru
zıp zıp tavşana döndüm 2 haftada :KK73:
sonra 2 miles 3 4 derken açılırım herhalde
ufak bir bel sorunum var çok ağır hareketleri hemen yapamam zaten

ben şimdi 1 miles ile başlarım diyoru

sonra 2 miles 3 4 derken açılırım herhalde
ufak bir bel sorunum var çok ağır hareketleri hemen yapamam zaten

yaparsın tabi niye yapmayasın senin kilon benden az hareket özgürlüğün daha fazla ;)

suguat faydalımı yarın bende 1 miles arkasından yapıyım bakım
fazlası yağı kasa çevirir diye duymuştum belirli bir kiloya inmeden çok yapma azıcık azık olunca zararrı olcağını sanmam .. benim toto düzde .. bu kilo da bile düz azıcık toparlansın diye yapıyorum :KK49:

fazlası yağı kasa çevirir diye duymuştum belirli bir kiloya inmeden çok yapma azıcık azık olunca zararrı olcağını sanmam .. benim toto düzde .. bu kilo da bile düz azıcık toparlansın diye yapıyorum :KK49:
unuttum senin kilon kaçtı şekerim...

peki ne dicem geçen cumadan beri dikkat ediyorum 82 kiloydum bu akşam tartıldım 81 gösterdi tartı 3 4 günde 1 kilo vermişmiyimdir yoksa sumu atmıştır vucudum?

ilk hafta hızlı veriliyo ben 3,6 le haftamı kapadım cumartesi ve pazar arası kilo değişimimdi.. ilk hafta hızlı gidiyo bir şekilde ödem atıyoruz şişlik falan .. ben tuz çok tüketiyodum bide kola onu kesmem farkettirdi.. ama bu hafta o hızı yakalayamam herhalde zaten o kadar vermekte istemem birden gitmesi birden gelmesi demek .. az olsun benim olsun :)

Back
X