- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #166.761
mümkünse yeşil çay içinede tarçın at kan şekerini dengelesin açlığın gitsinSakin sakinnn
Hemen çay demle Yavaş yavaş iç
Mideyi doldursunn.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mümkünse yeşil çay içinede tarçın at kan şekerini dengelesin açlığın gitsinSakin sakinnn
Mideyi doldursunn.
Olsun canm bugunle sınırlı değil yaBaşardın işte ama anca 500 cıkar. Cok yorgunum ben bugun. 1600 nereee, 500 nere![]()
var canım rakiplerimiz.. meraketme kaptan yardımcımızEvet menü paylasılıyor da etiketleme olayını şey ettiydim :)
Rakipleriniz de var anladıgım kadarıyla, neyse zamanla ogrenicem grubun ritüellerini![]()
Belli belliiiaçım ben içiim ben....
yürüyün keçilerim bize kimseden hayır yok..... gidip kahvemizi yapalım... yoksa çatala keçi takçam :)
Mersii şekerimmm..vayyy vaaaay önünde eğiliyorum![]()
Valla yaatakımdakiler zıplaya zıplaya robocopa döndü yeminle :)))kollontai
Senin rakibin sana gaz veriyor, sen gelip hıncını benden alıyosun EbruşumOlsun canm bugunle sınırlı değil ya
Yarında kapışırızzz. Olmadı sonraki günn.. Ben burdayım nasıl olsaaa..
Rakibemycfa da gelsin sen o zamn gör benii
Hadi bakalım. Şu geçiş işlemlerim tamamlansın da
eee yiğide hakkını vericen :)Mersii şekerimmm..![]()
Kırk yılda bi spor yapmışım altın harflerle yazmak lazımmm..Utanmadan söylüyo bi de tekraaar tekraar![]()
Bizim evde tv yok zatenn..no tv ben tvye karşıyım :)
salı ve pazar hariç....o günler dizim var....
heeyyy hopppp .. noluyozz ..içindeki aslana dur de .. valla 67yede değil ya 68 e çıkarsan ne olur sonra![]()
Ben aklıma yazdım merak etme senKırk yılda bi spor yapmışım altın harflerle yazmak lazımmm..
Tatlişim öncelikleEvet menü paylasılıyor da etiketleme olayını şey ettiydim :)
Rakipleriniz de var anladıgım kadarıyla, neyse zamanla ogrenicem grubun ritüellerini![]()
Olurrrr...Yapayım hemmeen canım![]()
bak mutfağa gidiyosun sakın tıkınma bişeyler aynen geri bas.. keçilerinede söle bu saatte fazla sağa sola kaçışmasınlar otursunlar oturdukları yerde![]()
Sakin sakinnn
Mideyi doldursunn.
aaa evet dur bende tarçın koyayım bitki çayıma :))mümkünse yeşil çay içinede tarçın at kan şekerini dengelesin açlığın gitsin
İsterim isterim, ben zaten beni gaza getirin diye buraya gectim. Cezalar da iyiymis zaten ip atlama yarısması yapıyoruz, 0'a yakınsıyorum. Ceza alsam da kabulum vallahiTatlişim önceliklekollontai kaçamak yapanlara veya spor yapmayanlara ceza veriyor. Eğer hem menü hemde sporun iyi değilse200 zıplama ( jampıg jack veya ip atlama)ceza yazıyor. Bizde yapıyoruz tabiii
Ama sen istemezsen seni takip etmez.
Rakiplerimizlede birbirimizi takip edip gazlayalım. Ve ikili olarak kapışalım diyekollontai belirledi.
İstersen sanada bulur rakip..
Gerçekten çok işe yarıyor amaycfa bu hafta yok diye kilo veremedim meselaa
Ohh ohhh iyiiasayiş berkemal kahvemle başbaşayım.... keçilerim uyudu :)