Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar iyi akşamlar takımda yeni arkadaslar coğunlukta yarın lütfen kilolarınızı 12 ye kadar bildirin gecmişi ancak okudum çıtıpıtı arkadaşımız gelmiş hoşgelmiş
bu arada cuma bildirimi önemli kızlar o yüzden yarın 12 ye kadar özellikle yeniler bildirim yapsın ki takım ruhuna ulaşsın iyice aklınıza takılan bişey olursa şimdilik kaptanınız olarak beni etiketleyerek veya özel mesajla haberdar edip sorabilirsiniz
ycfa ycfa canım sen evinde olmadığın için seni bildirim yapmadı olarak yazalım haftaya evine gidince kilonu listeye ekleriz yarın güzel bir gün diliyorum
Kptanım bizim burada neti kesiyorlar. Telefonun internetinden giriyorum. Ama belli olmuyor bazen onuda sınırlıyorlar. Eğer ben giremezsen bu sebeptendir. Haber vermek istedimm.

ebrusonmez ebrusonmez canım sende bu hafta hem ycfa ycfa hem de morordek morordek ile rakibe ol, haftaya tekrar duzenliycem listeler yenilenince :KK66:
Naptın kaptan yardımcııım beni yaban ellere attın :D Canımı cıkarır bu ebrusonmez ebrusonmez benim :D

herkese teşekkür hanımlar ilginize saat geç oldu benim için erken kalkıyorum sabahları iyi geceler hepinize ...
İyi geceler canım, yarın görüsürüz :)

Peki olurr. Zaten çok iyi gaza getirdi benii...Bugun baya spor yaptımm.
Hadi yine iyisin, buldun benim gibi kolay rakibi :63:

kollontai kollontai ycfa ycfa morordek morordek
Kahvaltı: 2 çatal sebzeli omlet Peynir salatalık
Öğle: 1.5 kase soğan çorbası azcık peynir
Akşam 2 yeşil zeytin2 dilim greyfurt
Spor: 1750ip atlama ( 300 ü cezaya saysan olur mu???)
3 miil leslie
10 dk zumba
25 dk yürüyüş

Akşam yemeğideyiyemedim komşum geldi oturduk. Gittiğinde de geç olmuştu.
Su: 2 litre 1 litre 5i biyerde

Back
X