- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #166.921
bu benim gerçek anlamda ilk başarım o yüzden çok sevindim burda birbirimize çok faydamız olucak inşallahağzın bal yesin inşallah olurum rakiplerim çok güçlü :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu benim gerçek anlamda ilk başarım o yüzden çok sevindim burda birbirimize çok faydamız olucak inşallahağzın bal yesin inşallah olurum rakiplerim çok güçlü :)
Yazdım tatlım ben seni listeye..
Doğum günün kutlu olsun canm.. İnşallah sıkıntılarına da bi milat olurr. Hem sizin düğün ne zamn ??Merhaba Canlar,
Hepinize teşekkür ederim, çok iyisiniz. Bu pazar benim doğum günüm ve kendime milat yapmaya karar verdim. Umarım başarılı olurum :) Şimdi doğum günü çocuğu olarak ceza ve fırça indirimi alacağımı düşünerek gerekli açıklamamı yapıyım 78,9 kilo çıktım bu sabahYarın sabah yine tartılır yazarım.
Yaw kardeşim bir insan nasıl bu kadar çabuk kilo alıp da verirken bu kadar zorlanır. Vallahi öküz falan takmadım çatalıma yani, işte şimdi ne desem boş, şimdiden ne deseniz haklısınız, özür dilerim(((
En çok da senden korkuyorumkollontai , yavaş gel tamam mı
Mutlu hafta sonları![]()
Günaydınnn canımmGünaydın kızlar ...
Offf havalara bakkk
Günaydın canım.Herkese günaydın
Ne zamandır yazamadım çünkü çok hastayım. Geçmeyen grip, basagrisi var üzün zamandır. İnşallah atlatırım biram öncede aranıza dönerim. Siz kendinize dikkatli edin
Günaydın çıtır ablaGünaydın 5. takımın güzelleri...
tebrikler canım..
biliyorum sadece listeyiYazdım tatlım ben seni listeye..
Pardon ama bende kaptan yardımcısıyım kendi çapımda![]()
Benim menüm nasıl kıskanıyorum amaÖğlen ve akşam ekmek yok
Menü harika tebrikler.
Tebrikler canım. Evet nutellayı bu hafta ekmeğe sürme ok?günaydın arkadaşlar..
geçen hafta 81.9
bu hafta :80.8
1100 gr gitmiş..-%1.34
fena değil sanki..bu nutella kaçamaklarım olmasa daha da iyi olurdu sanki
nilsub çok başarılısın tebrikler..
olalım istersen bana uyar rakibim var hemde 3 tanetebrikler canım..
kilolarımız çok yakın..
rakibin varmı..biz mi rakip olsak ki![]()
Offf havalara bakkk
Maşallah şekerimmm. Allah nazarlardan korusunn..![]()
allahım haftayada 79 çıksa tartı ne güzel olur 70 lere indim diye göbek atardım![]()
Günaydınn. Yorgunluktan adım atamıyorum. Baldırlarım çok ağrıyor. Kalkalı 1 saat kahvaltı hazırlamaya üşeniyorumm..Günaydın hanımlaaar!![]()
günaydın arkadaşlar..
geçen hafta 81.9
bu hafta :80.8
1100 gr gitmiş..-%1.34
fena değil sanki..bu nutella kaçamaklarım olmasa daha da iyi olurdu sanki
nilsub çok başarılısın tebrikler..
Bende varım ama ben cezacı şirin değilim kıyamıyom ben kimseyebiliyorum sadece listeyikollontai tutuyor sandım:)
Ne kıskanıyon kız sanada yorum yazdımBenim menüm nasıl kıskanıyorum ama