- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.001
Eeee kafa aynı yönde çalışıyoda ondan..nerden bildin :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eeee kafa aynı yönde çalışıyoda ondan..nerden bildin :)))
65 ne zamn gelicek ben ödül istiyorummm..aman da ne centilmenmiş benim rakibem :)
amaaaan çok şükür hakkaten o kadar çok sabit kalınca insan bir vazgeçer gibi oluyor yani...tam 20 gün 67 lerde kalmışım... tamam diyosun herhalde benim ineceğim alt rakam bu..... çok şükür geldi 66....canım 66 :)
64 gelirse bi lahmacun :) gel 64 gel lahmacun.... artık 64 e lahmacun dicem....
aman da ne centilmenmiş benim rakibem :)
amaaaan çok şükür hakkaten o kadar çok sabit kalınca insan bir vazgeçer gibi oluyor yani...tam 20 gün 67 lerde kalmışım... tamam diyosun herhalde benim ineceğim alt rakam bu..... çok şükür geldi 66....canım 66 :)
64 gelirse bi lahmacun :) gel 64 gel lahmacun.... artık 64 e lahmacun dicem....
kilo bükücü :)))
65 ne zamn gelicek ben ödül istiyorummm..
65de iskender olsunmu......64 ten sonra her rakama bir isim takıcam :)
64 lahmacun o kesin.....
59 kesin çilek :))
aradakileri düşünmem lazım :)
Eeee kafa aynı yönde çalışıyoda ondan..
Ooo64 ten sonra her rakama bir isim takıcam :)
64 lahmacun o kesin.....
59 kesin çilek :))
aradakileri düşünmem lazım :)
65de iskender olsunmu......
Nayır..dur tahmin edeyim yay burcu musun :)
hopp ben yay burcuyum yükselenimde yay .. nolmuş yaylaradur tahmin edeyim yay burcu musun :)
gün vermedi kendisi :)) bu aralar çok doluymuş :)) kız görmüyon mu benim kilolar pek bi şahsına munasır neye göre gelip neye göre gittiklerini ben de bilemiyorum.... ben sadece sporumu yapıyorum aburcubura sataşmıyorum... keçilerimi otlatıyorum.... gözlerimi kaparım vazifemi yaparım yani :)
Benimde eşim yay..hopp ben yay burcuyum yükselenimde yay .. nolmuş yaylara![]()
Sanırım betüş gibi keçili oluyorlarmışşş...hopp ben yay burcuyum yükselenimde yay .. nolmuş yaylara![]()
Nayır..
Akrep..
afiyet olsun...Neyse ben bikahvaltı hazırlıyım. Çok acıktımm.. Sonra görüşürüzz.. Öptüm sizii
Benimde eşim yay..
Sanırım betüş gibi keçili oluyorlarmışşş...![]()