- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.021
bende yengeç imakrep su gurubu hem çekeriz hem iteriz birbirimizi :)) ben yay ateş gurubu :)) didişiriz ama ayrılamayız :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yengeç imakrep su gurubu hem çekeriz hem iteriz birbirimizi :)) ben yay ateş gurubu :)) didişiriz ama ayrılamayız :)))
hopp ben yay burcuyum yükselenimde yay .. nolmuş yaylara![]()
bende yengeç im
bilmem ben herkesle geçinirim geçinemediğim kimse yokturevcimen yengeç pek geçinemem sizinle hıhhh.....
Sanırım betüş gibi keçili oluyorlarmışşş...![]()
Ben yayları pek severim zaten.akrep su gurubu hem çekeriz hem iteriz birbirimizi :)) ben yay ateş gurubu :)) didişiriz ama ayrılamayız :)))
İnşallah kaptanım.***5.TAKIM 453.ETAP***
kollontai (58,9) sabit
ebrusonmez (60.9) sabit
ilkay80 (85.6) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
ycfa (61.2)sabit
5. Takım Ortalaması: %0,00
ada81 (75.3) bir süre izinli yeni üye
d_mndc (89.5/87,9/1,6/%1,78) yeni üye
muska77 (70.8/70/0,8/%1,13)izinli üye
btlbetul (67.2/66,3/0,900/%1,34) bağımsız üye
deryalimm07 (81.9/80,8/1,100/%1,343) diskalifiye üye
nilsub (82/80,5/1,5/%1,83) yeni üye
cranial 63 yeni üye başlama 14 şubat başlangıç kg su .... hedef kg su ....
CitiPiti17 yeni üye
kızlar @ilkay80 arkadaşımızı diskalifiye olarak yazdım nedenine gelince de kantin acacağız bana biraz müsade dedi ama 8 şubatta başka bir diyet günlüğüne yazmış salı sabah 6,30 da da kk ya girmiş ama bize hiç mesajı yok 2 haftadır hiç bir şekilde bildirim yapmadı o yüzden
bu hafta %0,30 un altında olduğumuz için 2. nota yani sarı kartı aldık o yüzden önümüzdeki hafta mutlaka derece yapmalıyız
Bay bay..kızlar hepinizi öpüyorum bana müsade biraz işlerimi yapıp kursa gidicem fighting...
canım ben izne ayrıldıgın kiloyu hatırlamıyorum, sen onu da bi yaz da ona gore konusayımMerhaba Canlar,
Hepinize teşekkür ederim, çok iyisiniz. Bu pazar benim doğum günüm ve kendime milat yapmaya karar verdim. Umarım başarılı olurum :) Şimdi doğum günü çocuğu olarak ceza ve fırça indirimi alacağımı düşünerek gerekli açıklamamı yapıyım 78,9 kilo çıktım bu sabahYarın sabah yine tartılır yazarım.
Yaw kardeşim bir insan nasıl bu kadar çabuk kilo alıp da verirken bu kadar zorlanır. Vallahi öküz falan takmadım çatalıma yani, işte şimdi ne desem boş, şimdiden ne deseniz haklısınız, özür dilerim(((
En çok da senden korkuyorumkollontai , yavaş gel tamam mı
Mutlu hafta sonları![]()
kaptanım takım kalabalıkta listede kimse yok***5.TAKIM 453.ETAP***
kollontai (58,9) sabit
ebrusonmez (60.9) sabit
ilkay80 (85.6) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye
ycfa (61.2)sabit
5. Takım Ortalaması: %0,00
ada81 (75.3) bir süre izinli yeni üye
d_mndc (89.5/87,9/1,6/%1,78) yeni üye
muska77 (70.8/70/0,8/%1,13)izinli üye
btlbetul (67.2/66,3/0,900/%1,34) bağımsız üye
deryalimm07 (81.9/80,8/1,100/%1,343) diskalifiye üye
nilsub (82/80,5/1,5/%1,83) yeni üye
cranial 63 yeni üye başlama 14 şubat başlangıç kg su .... hedef kg su ....
CitiPiti17 yeni üye
kızlar @ilkay80 arkadaşımızı diskalifiye olarak yazdım nedenine gelince de kantin acacağız bana biraz müsade dedi ama 8 şubatta başka bir diyet günlüğüne yazmış salı sabah 6,30 da da kk ya girmiş ama bize hiç mesajı yok 2 haftadır hiç bir şekilde bildirim yapmadı o yüzden
bu hafta %0,30 un altında olduğumuz için 2. nota yani sarı kartı aldık o yüzden önümüzdeki hafta mutlaka derece yapmalıyız
ben severim yengeçleri bizi çekecek kadar evcimendirler :))))bende yengeç im
kız oku oku bitmiyo napiiiimYavrumkollontai beğenerek geliyor.
Okumaktan devreleri yandı kızın![]()
kızlar hepinizi öpüyorum bana müsade biraz işlerimi yapıp kursa gidicem fighting...
öyle eşimde balık biz tam mülaim aileyizben severim yengeçleri bizi çekecek kadar evcimendirler :))))
Bende öyle oldum.kız oku oku bitmiyo napiiiim![]()
O ne demek?fighting :)))
Küçük oglumda ikizler..ben de ikizler![]()