- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.461
Ama kızlar bu sabah tartıldım 80tam eşim bile hayrat etti çok mutluyum:)
daha duuur daha duuuur :))) herkezi hayrete düşürücez bizz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kızlar bu sabah tartıldım 80tam eşim bile hayrat etti çok mutluyum:)
Maşallah canmm.Çok sevindimm.Ama kızlar bu sabah tartıldım 80tam eşim bile hayrat etti çok mutluyum:)
Herhalde tam yapamadım ondan sguatı doğru beceremedim galiba popoma değil de bacaklarımı verdim kuvveti herhaldetotom ağrıyo diyen benim ama ben squat rallisindeyimde ondan ağrıyo senin niye bacağın ağrıyo :)
Geçsin diye ne yapacam. Sen bilirsin bu acıyla yaşayamıyorum...Hayatımı kısıtlıyor resmen
Yarın mısafirim var temizlik yapmam lazım.
Sağol canım hepimiz başarıcaz inşallah sen bana göre daha avantajlıdınMaşallah canmm.Çok sevindimm.
Ağzın bal yesin şekerim inşallahdaha duuur daha duuuur :))) herkezi hayrete düşürücez bizz :)
YAni durmak yok yola devam öyle mi???valla bende burda günlerce ah oram ahh buram dedim ama devam etmek lazım.... yani hafif tempolu olduğu için leslie yapabilirsin... 3-5 güne ağrı mağrı kalmıyor.... cilala parlat rakiiii....
İnşallah canm..Sağol canım hepimiz başarıcaz inşallah sen bana göre daha avantajlıdın
Hafif bi ağrı kesici içsemmi kızlar çok ağrım var:) sen içiyomusun böyle durumlardadaha duuur daha duuuur :))) herkezi hayrete düşürücez bizz :)
Ağrı kesici kullanıyor musun böyle durumlarda?Geçsin diye ne yapacam. Sen bilirsin bu acıyla yaşayamıyorum...Hayatımı kısıtlıyor resmen
Yarın mısafirim var temizlik yapmam lazım.
Yok tatlım kullanmadım hiç.Ağrı kesici kullanıyor musun böyle durumlarda?
dediğin gibi oturup kalkamıyorum bende hiç biçbir şey yapasım yok dökülüyo her tarafımYok tatlım kullanmadım hiç.
Bi faydası olur mu ondan bile emn değilim
Benimde öyle birde üstelik yarına komşularım gelicek.Şimdi evi süpürüp silmliyim. ÜStelik mutfak dolaplarımıda silcemm.. Aaahhh ahhhçay keyfi yapıyorum kızlar buyrru
dediğin gibi oturup kalkamıyorum bende hiç biçbir şey yapasım yok dökülüyo her tarafım
Olur tabi canm. Çok iyi gidiyorsun. Dün kaçtın ben hatırlamıyorum.inşalah metabolizmam yavaşlamazda cumaya 79 78 gibi olurum ay ne sevinirdim
Kaçtın mı???Bende bi kahve yapayımda yorgunluğumu alsın.kimse kalmadı galiba herkese iyi günler kızlar :)
Hihi kesin siskinliktir soylemeyim bence:)Evet şükür geldinn
Kaç çıktın bu sabah kilo almışmıydın.