Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bencede biraz daha devam edersek kadın evlendiğine pişman olacak..O derece yanii:KK48:
doğru söylüyosun ben hayatım boyunca bu kadar kilolu olmadım evlendiğimde 52 kilo idim 2 sene sonra 61 olmuşum sonra kızıma hmile kalınca 71 ile doğurdum sonra o kilo ile oğluma hamile kaldım bi doğurdum 81 olmuşum evlilik bana yaramadı

sporun gayet iyi ona lafım yok ama o sporla hangisini yakıcaksın paçangayı mı ? irmiği mi ? yoksa miflöyle çiğ köfteyimi ? sonuç olarak kaçamağın bile sınırı var haftada 1 gün 1 adet kaçamağa lafım yok sabahları..
ama sen anacım yoldan çıkmışsın :-):-)
A-aaa üstüme iyilik saglık ya ne taşa tuttunuz beni :D 1'er tane yemisim, duyan da beni 1 tepsi börek yedim sanacak... Ben de kendimi tanıyosam yakmısımdır onları :D

doğru söylüyosun ben hayatım boyunca bu kadar kilolu olmadım evlendiğimde 52 kilo idim 2 sene sonra 61 olmuşum sonra kızıma hmile kalınca 71 ile doğurdum sonra o kilo ile oğluma hamile kaldım bi doğurdum 81 olmuşum evlilik bana yaramadı

ben daha doğuramadım bile iki kere hamile kalmak bile 16 kilo almama neden oldu üstüne adet düzensizliği 3 ayda 1 regl oluyodum ..2 ay önce düzene girer gibi oldu ama bu ay gene geçikiçek sanırım :(
keşke çocuğum olsaydı da kilo alsaydım diyorum bazen en azından aldığım kilolara değerdi :(

ben daha doğuramadım bile iki kere hamile kalmak bile 16 kilo almama neden oldu üstüne adet düzensizliği 3 ayda 1 regl oluyodum ..2 ay önce düzene girer gibi oldu ama bu ay gene geçikiçek sanırım :KK43:
keşke çocuğum olsaydı da kilo alsaydım diyorum bazen en azından aldığım kilolara değerdi :KK43:
şaka bir yana tabiki çocuklarımı hiçbişeye değişmem ama inşallah seninde allah kalbine gönlüne göre verir dua edicem sana bol bol:)

Ama tek fayans olan yer antre
Yani düz kalması gerekiyormuşya
Bizim evin mühendisliği muhteşemmde düz yer bulamadım koskoca evde
Valla bi dene o zaman, bi fayansta ölcül bi de normal yerde. Ben denedim mesela benim tartı fayansta da parkede de altında boşluk kalmadıgı sürece aynı ölcüyor.

A-aaa üstüme iyilik saglık ya ne taşa tuttunuz beni :KK70: 1'er tane yemisim, duyan da beni 1 tepsi börek yedim sanacak... Ben de kendimi tanıyosam yakmısımdır onları :KK70:
bugün haşlama günümdeyim 2 gün önce motive günümdeydim .. yanlış gün yedin o 1 dilim böreği :-):-)

ben daha doğuramadım bile iki kere hamile kalmak bile 16 kilo almama neden oldu üstüne adet düzensizliği 3 ayda 1 regl oluyodum ..2 ay önce düzene girer gibi oldu ama bu ay gene geçikiçek sanırım :KK43:
keşke çocuğum olsaydı da kilo alsaydım diyorum bazen en azından aldığım kilolara değerdi :KK43:
Olur inşallah canım.
Sen bu azimle önce zayıflar sonra zayıf zayıf doğurursun çocuğunu

Back
X