Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama buna fırsatçılık denirrr.:63:
Banane banane
Ne fırsatcılıgıymıs dün aksam da dünyaları yiyince vurun kırbacı, verin cezamı dedim gelen giden yok ben napim :63: Razıyım ben cezalarıma, bugun icin de verilirse yaparım ama verilmiyor. Belki pazartesi toptan keserler biletimi, bilemeyiz :D

Hem ben ceza listesine pazartesi girecekmisim, hafta sonu yaptıklarım sayılmaz bence :p
Cumaya daha cok var, o zamana Allah kerim :KK70:
vayy uyanık tamam sana bu hafta sonu çemkişrmiycem yırttın ..
sıradakiiiiiiiii gelsin ltfen..:-)
şaka bir yana tabiki çocuklarımı hiçbişeye değişmem ama inşallah seninde allah kalbine gönlüne göre verir dua edicem sana bol bol:)
saol tatlım Allah razı olsun :)

ebrusonmez ebrusonmez kuzu lojmansa şaşırmam .. burada da bir çok devlet kurumunun lojmanına oturmaya gittim arkadaşların polislerinde ,askerlerinde ,öğretmenlerinde .. illa bir sorun oluyo.. sen en iyisi tartıyı dolaba falan koy günü gelince çıkar :KK66:

[QUOTmorordek, post: 45265340, member: 717924"]Ne fırsatcılıgıymıs dün aksam da dünyaları yiyince vurun kırbacı, verin cezamı dedim gelen giden yok ben napim :63: Razıyım ben cezalarıma, bugun icin de verilirse yaparım ama verilmiyor. Belki pazartesi toptan keserler biletimi, bilemeyiz :KK70:[/QUOTE]
Hmmm kollontai senin hesabi kesmeyince firsattan istifade ettin dun yedin bin pisman oldhn kiz bughn niyr yedin kollontai vursun sana kirbaci yoksa uslanmiycan sen

[QUOTmorordek, post: 45265340, member: 717924"]Ne fırsatcılıgıymıs dün aksam da dünyaları yiyince vurun kırbacı, verin cezamı dedim gelen giden yok ben napim :63: Razıyım ben cezalarıma, bugun icin de verilirse yaparım ama verilmiyor. Belki pazartesi toptan keserler biletimi, bilemeyiz :KK70:
Hmmm kollontai senin hesabi kesmeyince firsattan istifade ettin dun yedin bin pisman oldhn kiz bughn niyr yedin kollontai vursun sana kirbaci yoksa uslanmiycan sen[/QUOTE]
haftayada yarışa girer bizle vermek için yesin paçangaları:KK70:

vayy uyanık tamam sana bu hafta sonu çemkişrmiycem yırttın ..
sıradakiiiiiiiii gelsin ltfen..:-)

saol tatlım Allah razı olsun :)

ebrusonmez ebrusonmez kuzu lojmansa şaşırmam .. burada da bir çok devlet kurumunun lojmanına oturmaya gittim arkadaşların polislerinde ,askerlerinde ,öğretmenlerinde .. illa bir sorun oluyo.. sen en iyisi tartıyı dolaba falan koy günü gelince çıkar :KK66:
Yok tatlım lojman değil ama burada işçilik mühendislik yok gibii..Keşke lojman olsa lojman binası yeni yaptılar.Ama daha nasip olmadı bu gidişle olmazda zaten malum haberlerde yüksekova il olcaak diye duymuşsunuzdur.
Evelri bile önce bir kat yaptırıp bikaç sene sonra ikinci üçüncü katı atıyorlar üstüne
O kadar şaşırıyorum ki
Ayy benimde çenem düştü dinleseniz bıuradaki bütün analizlerimi yazacam vaallaa

Yok tatlım lojman değil ama burada işçilik mühendislik yok gibii..Keşke lojman olsa lojman binası yeni yaptılar.Ama daha nasip olmadı bu gidişle olmazda zaten malum haberlerde yüksekova il olcaak diye duymuşsunuzdur.
Evelri bile önce bir kat yaptırıp bikaç sene sonra ikinci üçüncü katı atıyorlar üstüne
O kadar şaşırıyorum ki
aslen nerelisin orda görevdemisiniz? özel olmazsa?

O kadar şaşırıyorum ki
aman canım sağ salim görevinizi yapın dualarımız sizinle valla .. yamukta olsa ileride illa tayin çıkıyo falan bir şekilde gelirsiniz oralardan.. sen dolaba kaldır tartıyı dinle beni günü gelince indir.. ;)

aslen nerelisin orda görevdemisiniz? özel olmazsa?
Aslen malatya evet görevlendirme gibi bişey
Yani üniversitede çalışıyor eşim..Doktorasını Vanda yaptığı için burada çalışıyor gbi bişey
Yanlız butun şecereyi saydım.
Tanıdık falan varsa baştan söyleyinn.

aman canım sağ salim görevinizi yapın dualarımız sizinle valla .. yamukta olsa ileride illa tayin çıkıyo falan bir şekilde gelirsiniz oralardan.. sen dolaba kaldır tartıyı dinle beni günü gelince indir.. :KK66:
Hemen kaldırıyorum canm..
İnşallah hayırlısıyla

bende yarın çorba günü yapım öğlen ve akşam çorba içim cuma sabahına kadar tartılmıyım :)
sporumuda yapım yarın bugunku baklavaları unutım:)

Aslen malatya evet görevlendirme gibi bişey
Yani üniversitede çalışıyor eşim..Doktorasını Vanda yaptığı için burada çalışıyor gbi bişey
Yanlız butun şecereyi saydım.
Tanıdık falan varsa baştan söyleyinn.
yok yavru kuşum Türkiyenin taaa diğer ucundayım..karadenize ve ankaradan öteyede gidemedim bilmiyorum valla oraları ..

Back
X