- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.781
yaza halı almaya gelicez yağcıbedir halısı sındırgı ya .. bide 1 hafta kv kalıcam özledim kadıncağızıbiz yakınız onunla balıkesir çanakkale 3 saat:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaza halı almaya gelicez yağcıbedir halısı sındırgı ya .. bide 1 hafta kv kalıcam özledim kadıncağızıbiz yakınız onunla balıkesir çanakkale 3 saat:)
ayy yazın sahilede giderizz incecik incecik ne güzel olur:)yaza halı almaya gelicez yağcıbedir halısı sındırgı ya .. bide 1 hafta kv kalıcam özledim kadıncağızı![]()
ikl defa duydum sındırgının halısımı meşhur?yaza halı almaya gelicez yağcıbedir halısı sındırgı ya .. bide 1 hafta kv kalıcam özledim kadıncağızı![]()
Ohh ohh çok iyi canım. Bende şimdi döğme bıraktım üzerine haşlansın.Yarın misafirler çiğköfte yerlerken... Çorbamı içerimm. Tatlı yerinede artıkın çay içerimm..bende yarın çorba günü yapım öğlen ve akşam çorba içim cuma sabahına kadar tartılmıyım :)
sporumuda yapım yarın bugunku baklavaları unutım:)
Ohh ohhhayy yazın sahilede giderizz incecik incecik ne güzel olur:)
Evet çok güzel halıları varmış netten baktımikl defa duydum sındırgının halısımı meşhur?
bende balıkesirdemi oturuyorum diyim kendime bari ilk defa duydumEvet çok güzel halıları varmış netten baktım
yağcıbedir halıları var yörük halısıikl defa duydum sındırgının halısımı meşhur?
valla ne güzel olur dimi ama :)))))ayy yazın sahilede giderizz incecik incecik ne güzel olur:)
ben aslen samsunluyum yani babamlar annemler ama ist doğmuşum buyumuşum eşimlede istanbulda tanıştık sağlıkçıydı orda sonra evlenince buraya geldik eşim biliyodurda ben bilmiyodum baktım şimdi bende bayıldımkız sen balıkesirli değilmisinnilsub nasıl bilmezsin balıkesir ürünlerini ben valla balıkesirli adam aldım adam bana balıkesir tarihçesine kadar anlatıyo ..içim dışım balıkesir oldu
![]()
daha güzelleride var baya el emeği göz nuru valla yakından da gördüm insan üzerine basmaya kıyamaz hep kök boyası.. pırıl pırıl parlıyolar..ben aslen samsunluyum yani babamlar annemler ama ist doğmuşum buyumuşum eşimlede istanbulda tanıştık sağlıkçıydı orda sonra evlenince buraya geldik eşim biliyodurda ben bilmiyodum baktım şimdi bende bayıldım
Bence de vursun, ben geldigimden beri diyorum zaten ceza verin diye. Hem yiyeyim hem yakayım iste fena mıHmmm kollontai senin hesabi kesmeyince firsattan istifade ettin dun yedin bin pisman oldhn kiz bughn niyr yedin kollontai vursun sana kirbaci yoksa uslanmiycan sen
Ben hafta ici kacamak pek yapmıyorum zaten, hafta sonu yedigim yarım dilim pacanga böregi dert oldu millete hey Allahımhaftayada yarışa girer bizle vermek için yesin paçangaları![]()
evet çok güzeller halılar annende zevkli imiş eşin balıkesirin neresinden?daha güzelleride var baya el emeği göz nuru valla yakından da gördüm insan üzerine basmaya kıyamaz hep kök boyası.. pırıl pırıl parlıyolar..
bende eşim sayesinde canım yoksa bende pek bilmezdim açıkçası.. ist da büyüdüm bende ama şuan dışarı da ayran içsek ,balıkesirde mi üretilmiş diye çevirip bakan bir eşe sahibim düşün gerisini artık ..![]()
aç insanlarız bizzzz karşımıza tek menüde miflöy ,paçanga,irmik tatlısı ve çiğ köfte bir kerede çıkarsa tabi bizde azıcık cozuttukBence de vursun, ben geldigimden beri diyorum zaten ceza verin diye. Hem yiyeyim hem yakayım iste fena mı
Ben hafta ici kacamak pek yapmıyorum zaten, hafta sonu yedigim yarım dilim pacanga böregi dert oldu millete hey Allahım![]()
aşkolsun takılıyyoruzzz:)Bence de vursun, ben geldigimden beri diyorum zaten ceza verin diye. Hem yiyeyim hem yakayım iste fena mı
Ben hafta ici kacamak pek yapmıyorum zaten, hafta sonu yedigim yarım dilim pacanga böregi dert oldu millete hey Allahım![]()
eşim merkezden.. dedeleri falanda ordan ama sanırım bir tarafı ivrindil karabey bende açıkçası onu tam bilmiyorum herkesi merkezde gördüğümden ..evet çok güzeller halılar annende zevkli imiş eşin balıkesirin neresinden?
Hangimiz aç değiliz kiaç insanlarız bizzzz karşımıza tek menüde miflöy ,paçanga,irmik tatlısı ve çiğ köfte bir kerede çıkarsa tabi bizde azıcık cozuttuk![]()
Ben de takılıyorum yahu, yaptıgım hataların farkındayımaşkolsun takılıyyoruzzz:)
ay bana neler dediler bilsen bırak 2 dilim baklava yediğime pişman olmayı dünyaya geldiğime pişman oldumHangimiz aç değiliz ki
Ben açlığıma dayanamadım yedim, siz yapmayın
Ben de takılıyorum yahu, yaptıgım hataların farkındayım![]()
hemşeriyiz desene:)eşim merkezden.. dedeleri falanda ordan ama sanırım bir tarafı ivrindil karabey bende açıkçası onu tam bilmiyorum herkesi merkezde gördüğümden ..
Sana ben de cok laf ettim de aslında etmemem gerekmis sanırımay bana neler dediler bilsen bırak 2 dilim baklava yediğime pişman olmayı dünyaya geldiğime pişman oldum![]()