- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.841
:) bu hafta kacamak yapmada esit sartlarda bakalim nolcak diycemde benim odemim var:)))Evet taş gibi rakibem varr..
Geçsen geçilmez. Atsan atılmazz( pek uymadı ama)![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) bu hafta kacamak yapmada esit sartlarda bakalim nolcak diycemde benim odemim var:)))Evet taş gibi rakibem varr..
Geçsen geçilmez. Atsan atılmazz( pek uymadı ama)![]()
kız tekrarlarını kaç kere verdiler bide hayat ağacı vardı aay çok mu yaşlıyım nekız dallası yakalayamadım ben o jenerasyondan değilim ne yazıkki :))))
Araştırma çok yaparım.Meraklıyım ama ''o ne dedi- bu ne yaptı''değil merakım.Araştırmayı okumayı severim.Özellikle biyolaji kimyayı severimm. Yani nefes aldığımızda vucudumuzda neler oluyor.gibi şeyleriyiki yok bide olsa ne olcak bilmem![]()
Bencede oyle birincilik bende bakalim 2. Kim olcak:)Evet bu hafta kallontai bize verdii.Malum yeni adetleri bimez terletelim iyicene diye
Listeyi düzenleyene kadar dedi ama :))
Bence kalabilir kolay bi rakippp @morordek
benimde çalışmam lazım ders ama toto pc başında oturmaya alıştı kitaplar bana bakıyo ben onlara:) bu hafta kacamak yapmada esit sartlarda bakalim nolcak diycemde benim odemim var:)))
Bende öyleyim canım:) dogru valla ben niye buyutuyosam hemen yasimi:)
Vaaayyyy kısas yaniio günü dört gözle bekliyorum şekerim
![]()
Bende netten baktım zatennkız dallası yakalayamadım ben o jenerasyondan değilim ne yazıkki :))))
biyoloji kimya deyince kampüsteki iyoloji öğrencileri aklıma geliyo 2 tospa bulduk bahçeye saldık 2 ders sonra adamlar hayvancağızları denek yapmışlarAraştırma çok yaparım.Meraklıyım ama ''o ne dedi- bu ne yaptı''değil merakım.Araştırmayı okumayı severim.Özellikle biyolaji kimyayı severimm. Yani nefes aldığımızda vucudumuzda neler oluyor.gibi şeyler
Yoksa atamu parçalamanın yöntemlerini okumuyorum.
Evet ama zaten sen sabit dedin ya dün.:) bu hafta kacamak yapmada esit sartlarda bakalim nolcak diycemde benim odemim var:)))
ben bidaha kaçamak mı yaparım yapmam herkesin kaçamak yapıcağı günleri beklicem pusuya yatmış kurt gibiVaaayyyy kısas yanii
Vayy vaayy vayyyBencede oyle birincilik bende bakalim 2. Kim olcak:)
Kiz benimki odev digil odem:)benimde çalışmam lazım ders ama toto pc başında oturmaya alıştı kitaplar bana bakıyo ben onlara![]()
biyoloji kimya deyince kampüsteki iyoloji öğrencileri aklıma geliyo 2 tospa bulduk bahçeye saldık 2 ders sonra adamlar hayvancağızları denek yapmışlaro gün bugündür biyolojiyi sevmem
![]()
Tabi ne sandindi:) sen niye sabit ciktin buhafta oysaki kendi ellerimlen sana yenilcektim:)Vayy vaayy vayyy
Hemen 1.liğide kesinleştirdik bakıyorummm..
Muska cuma sabah kahvalti disindakacamak yapmaz digerlerininde belli olmaz sen kimseye uyma:) kacamakta yapma en iyisi:)ben bidaha kaçamak mı yaparım yapmam herkesin kaçamak yapıcağı günleri beklicem pusuya yatmış kurt gibi![]()
Evet yaaTabi ne sandindi:) sen niye sabit ciktin buhafta oysaki kendi ellerimlen sana yenilcektim:)
valla muska beni cuma sabahı kahvaltının yanında çıtır çıtır yerMuska cuma sabah kahvalti disindakacamak yapmaz digerlerininde belli olmaz sen kimseye uyma:) kacamakta yapma en iyisi:)
onu bilmem de kollantai menüleri nasıl bulcak ay inşallah bulamazda benim kaçamak gözünden kaçarKızlar ne gevezeyiz ya
Millet yarın 200 sayfa yazıyı nasıl okuyacaklar..![]()