Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ebrucum sana son kez yazıyorum ve son kez uyarıyorum kac aydır burdasın aynı kilodasın hala, bu hafta da ekside olmazsan ve tek bir kacamagın olursa seni ceza listesinden cıkarıcam ve hicbir menunle sporunla sorunla ilgilenmiycem uzgunum

canım bi haftada neyin kacamagı afedersin ama!!! ben 6 ay kacamak yapmadım!!!! hadi bir dilim nefsini korelttin ikincisi ne!!!! bugun ku sporunda menunde eksi, daha diyete baslayalı olmus bi hafta ve bana getirdigin menu BAKLAVA!!!! bi daha gormeyim!!!

gunun son sakası da gelmis!!! kızlar topluca benimle dalga geciyor bugun!!!

hanımlar zayıflama yarısmasındayız ve hepiniz TONTİSSİNİZ!!!
Evet ya çok haklısın.Canım hepimizin var bi bahanesi ama burasıda zayıflama yarışmasıı
Kaçamakla olmuyorr

ebrucum sana son kez yazıyorum ve son kez uyarıyorum kac aydır burdasın aynı kilodasın hala, bu hafta da ekside olmazsan ve tek bir kacamagın olursa seni ceza listesinden cıkarıcam ve hicbir menunle sporunla sorunla ilgilenmiycem uzgunum

canım bi haftada neyin kacamagı afedersin ama!!! ben 6 ay kacamak yapmadım!!!! hadi bir dilim nefsini korelttin ikincisi ne!!!! bugun ku sporunda menunde eksi, daha diyete baslayalı olmus bi hafta ve bana getirdigin menu BAKLAVA!!!! bi daha gormeyim!!!

bende özür dilerim bi daha olmıcak cezamıda yazarsan sevinirim...

@ d_mndc nilsub nilsub morordek morordek kizlar sizin yas kacti ya ben fransiz kaldimda birz
Benim yaş 26 canım
Kiz ben 2 dilim pizza yedim kahvaktida duymadigim laf kalmadi pizzadan tiksindim bi ara kuruyemise sarmistim kollontai bi laf etti simdi yanina yaklasmiyorum kuruyemisin yoksa yerimizde saycaz iyi oluyo boyle:)
Ben yedim azarımı, doydum. Artık 1 hafta bi sey yemem :KK17:
25 canim 26 ya az kaldi:)
Yaşıt sayılırmışız ya :)
Kuzum ben ankaraliyim
Ben Ankaralı degilim ama Ankara'da yaşıyorum :) Benzer yönlerimiz artıyor mu ne :p
ay benim rakibelerime bakın kızlar kollontai kollontai @muska77 @d_mndc yandım ben bu baklavalar zehir oldu bana zehir:KK43:
Senin rakipler fenaymıs. Benimkiler de az degil gerci. Baksana arkamdan o sonuncu olur diye gülüp eglenmisler:63:
sana bişey diyimmi ben size bağırdığıma ayrıca tırstım... keşke haşlamasaydım demeye başladım sizi kendi elimle gelecek hafta kaçamak günümü hiç ettim siz o gün canıma okursunuz :KK17::KK17:
Elimize düseceksin elbeeet!
Evet bu hafta kallontai bize verdii.Malum yeni adetleri bimez terletelim iyicene diye
Listeyi düzenleyene kadar dedi ama :))
Bence kalabilir kolay bi rakippp morordek morordek
Diyene bakın hele... Aylardır gram eksilmiyormussun kollontai sagolsun soyledi de ögrendim. Ben yarısmaya başladıgımdan beri 3 kilo verdim 1 ayda nabeeer :p cuma görüsecegiz seninle :63:
Bencede oyle birincilik bende bakalim 2. Kim olcak:)
Güzel hayaller bunlar tabi...
kollontai kollontai ycfa ycfa morordek morordek
08.30
2bardak ılık limonlu su -1 bardak hurmalı su
9.30
zeytin 2 haşlanmış patates
12.30
1 ufak haş. patates
2 ceviz
15.30
yarım lahmacun
Su: 3 litre 1 litrede yeşilçay
Spor: 200 ipsiz ip
Aferin armudu bilerek mi yemedin yoksa menuye eklemeyi mi unuttun? Gunduz yazdıgında vardı..

Hayatımda böyle azar yemedim ben yahu :KK17:

Pirinc corbası evde vardı ondan. Çiğ köfte de 1 tanecik yaaa! :oops:

Başla sen şimdiden kolay gelsin :KK48:
bi tane kacamak degil tatlım orada aynı gun yenen bissuru sey var ve spor dedigin leslie 3 mile yaktıgın kalori 400 aldıgın 1400!!
Ne fırsatcılıgıymıs dün aksam da dünyaları yiyince vurun kırbacı, verin cezamı dedim gelen giden yok ben napim :63: Razıyım ben cezalarıma, bugun icin de verilirse yaparım ama verilmiyor. Belki pazartesi toptan keserler biletimi, bilemeyiz :KK70:
tatlım senin bugun ve dun ki cezan toplam 1000 ipli ip ;)

Yaa hayıırrrrr...Sensiz şirinesiz ben ne yaparımmm.
Tamm bu hafta asla kaçamak yok sporumada ağırlık verecemm.
Beni yabana atma lütfenn.
Ve bu hafta kilo verecem....Söz veriyorumm..Söözz
ben diyecegimi dedim canım lutfen dikkat et o zaman :(
Bide yarim armut vardi aksam
:KK70::KK70:hepsine topluca kızdım ;)

bende özür dilerim bi daha olmıcak cezamıda yazarsan sevinirim...
tamam canım aldıgın kalori 800 yaktıgın 0 bilgin olsun :(

cezaları yarın topluca yazarım bugun ebrununda nilsubunda menuleri iki eksi cezalarda iki katı olacak !!! ebru bugunki sporunu da saymıyorum ayrıca

hepinizi seviyorum biliyosunuz dimi kızlar ;) bana kızmayın lutfen, ben bu soylediklerimi sizin icin soyluyorum benim kilom zaten 58 kıyafet bedenim 36 ben sporumu da cok yapıyorum ve kilo veriyorum, bu soylediklerimin hicbiri kendim icin degil lutfen yediklerinize dikkat edin !!!

bi tane kacamak degil tatlım orada aynı gun yenen bissuru sey var ve spor dedigin leslie 3 mile yaktıgın kalori 400 aldıgın 1400!!
tatlım senin bugun ve dun ki cezan toplam 1000 ipli ip :KK66:

ben diyecegimi dedim canım lutfen dikkat et o zaman :KK43:
:KK70::KK70:hepsine topluca kızdım :KK66:

tamam canım aldıgın kalori 800 yaktıgın 0 bilgin olsun :KK43:

cezaları yarın topluca yazarım bugun ebrununda nilsubunda menuleri iki eksi cezalarda iki katı olacak !!! ebru bugunki sporunu da saymıyorum ayrıca
Peki
Hakettim zatenn..

Back
X