- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.921
Gunaydiiin!Günaydın güzzel bayanlarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydiiin!Günaydın güzzel bayanlarr
Ne güzel yürü bakalım...Ama sakın kahvaltıyı çok kaçırma :))Biz bu sabah yuruyuse cikalim demistik arkadaslarla ama yagmur var gibi, bakalim simdi yuruyus yerine gidiyoruz ne karar cikacak.. Sonra da kahvalti.. Bugun pek bakamayabilirim, öptüm sizleri simdiden:)
Evet bizimde ortak yanimiz cikti baya:) bakalim daha nelr cikcak yasit olmamiza sevindim canimBenim yaş 26 canım
Ben yedim azarımı, doydum. Artık 1 hafta bi sey yemem
Yaşıt sayılırmışız ya :)
Ben Ankaralı degilim ama Ankara'da yaşıyorum :) Benzer yönlerimiz artıyor mu ne
Senin rakipler fenaymıs. Benimkiler de az degil gerci. Baksana arkamdan o sonuncu olur diye gülüp eglenmisler
Elimize düseceksin elbeeet!
Diyene bakın hele... Aylardır gram eksilmiyormussun kollontai sagolsun soyledi de ögrendim. Ben yarısmaya başladıgımdan beri 3 kilo verdim 1 ayda nabeeercuma görüsecegiz seninle
Güzel hayaller bunlar tabi...
Aferin armudu bilerek mi yemedin yoksa menuye eklemeyi mi unuttun? Gunduz yazdıgında vardı..
Hayatımda böyle azar yemedim ben yahu![]()
Sende gayret et de oyle bi durum olmasin hadi goster kollontai ye kendini:)Pek es geçmedi aslında :))
Bu hafta kaçamak görürse ve kilo veremezsem benimle artık ilgilenmeyecekmişş
MasAllah bebis ben kiyafet almadigimdan kaca giriyorum tam anlamadim ya 38 iyi oluyo bazi kiyafetlerde oda olmuyo en iyisi cikip magazalarda bakmak ne oluyo ne olmuyo:)bu arada ayın 24 unde tam 10 ay olacak diyete ve spora baslayalı olculerimi yazıcam ne kadar eksiyim gorursunuzsimdiden tuyo vereyim 42 bedenden 36 bedene dustum toplamda
![]()
aaayyyyy korkututosun sen beni lessie kesildin başımızaKızçelerim yaptım sporunu şimdilik 1 mil leslie yi 2 kere yaptım 300 ip atladim sabahki 100 ip atlamam hariç...
kollantai daha kesmedi cezaları bakalım bugun kesicekaaayyyyy korkututosun sen beni lessie kesildin başımıza![]()
Napiyim en kolayı o jilliani gördükten sonra :) yarin 2 mile gecicemaaayyyyy korkututosun sen beni lessie kesildin başımıza![]()
aferim kiz iyi spor yapmissin sbah sabahKızçelerim yaptım sporunu şimdilik 1 mil leslie yi 2 kere yaptım 300 ip atladim sabahki 100 ip atlamam hariç...
:) sabah yuruyus guzel olur firsatim olsa bende cikardim ama hava burda cok soguk yagünaydın kızlarrrr
ne kaçamağı allah aşkına bi dahamı tövbe
ne utandım akşam zılgıtı yerken bi bilseniz yok anacım ben hem bugun sporumu hemde menümü asla şarşırmıcam sabah bende içtim ılık suyumu 30 dakikada yürüdüm şimdi kahvaltı yapıcam hadi öpüyorum herkesi iyi pazarlar![]()
valla canım ben 64 kiloyken bi alısveris yaptım 38 bedendim, simdi hepsi bol oluyo aldıklarımın, bir iki 36 beden etek denedim oldu 55 olayım o zaman tekrar alısveris yapıcamMasAllah bebis ben kiyafet almadigimdan kaca giriyorum tam anlamadim ya 38 iyi oluyo bazi kiyafetlerde oda olmuyo en iyisi cikip magazalarda bakmak ne oluyo ne olmuyo:)
tatlım mesele ceza falan da degil aslında şurda 3 gun sonra yaz geliyo, tontis gezmeyelim dimi :) listede de 4 kisi olcaz bu hafta hepimizin iyi vermesi lazım sarı kartı sildirmek icinGunaydin kk nin guzel hatunlari kollontai
Basti gece zilgiti artik herkes kacamak yaomadan bin kere dusunur:) bu sabah kiloma baktim baya bi eksileri gordhm siskinlikmiskollontai ins bu cuma biz derece yapariz kizlar pazar diye sakin kacamak yapmayin haaa cezalar iki kat unutmayin:)
Ben bu hafta listede varmıyım emin olamadım da bir sonraki hafta mı yoksa canım ?valla canım ben 64 kiloyken bi alısveris yaptım 38 bedendim, simdi hepsi bol oluyo aldıklarımın, bir iki 36 beden etek denedim oldu 55 olayım o zaman tekrar alısveris yapıcam
tatlım mesele ceza falan da degil aslında şurda 3 gun sonra yaz geliyo, tontis gezmeyelim dimi :) listede de 4 kisi olcaz bu hafta hepimizin iyi vermesi lazım sarı kartı sildirmek icin![]()
Bugün baya erken kalktım.. bizde pazar tatil günü değil eşim çalışıyor.. 7 de ayaktaydim.. O enerjiyle de aynen devamaferim kiz iyi spor yapmissin sbah sabah