- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.961
sen bize bu gazı verdiğin sürece veririz inşallah:)simdi zaten hızla verirsin canım korkma, onemli olan kilo takıldıgında da devam etmen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bize bu gazı verdiğin sürece veririz inşallah:)simdi zaten hızla verirsin canım korkma, onemli olan kilo takıldıgında da devam etmen![]()
Bende limonlu suyumu içtim ve ipimi atladım.
Bizi fena paraladıı kollontai
ne paralaması ezdi ezdi un ufak parça pincik etti üstümüze çıkıp zıpladı çok utandım![]()
1 miles rahatlıkla yapıyorum 2 miles geçicem yarınbenim eşimde vardiyalı çalıştığından günümüz günümüze uymuyo ama oda ben verdikçe bana inanmaya başladı .. bildirim yapacağım gün bildirim yaptınmı .. yada ben not tutuyorum kilomu falan çizergemde falan onu yazdınmı falan diyee soruyo ondan onun yanında da olsa yapıyorum .. şahsen ben bu tarz sporları sevmiyorum yani bildiğin eziyet ama işte el mahkum.. takım sporu seviyorum ben![]()
gülme kızzzokudum okudum![]()
ben 2 defa sezeryan oldum o yüzden karnım biraz gevşek mekikle mi toparlıyabilirim hani şöyle yanlarda 2 çizgi oluyor ya bayılıyorum tabi benim olması için çok var ama olsun hayali bile güzelsimdi zaten hızla verirsin canım korkma, onemli olan kilo takıldıgında da devam etmen![]()
Cok iyi canim ya bende betus gibi squat yapayim diyorum bide lesliaynen canım sporla inceldim, suan ki profil fotomda 62 kiloydum bakabilirsin, ama benm vucudum hep sıkıydı, hatta incelemem diye tırsıyodum o yuzden spor spor spor![]()
bende yarın 2 mile geçicem beraber geçek..1 miles rahatlıkla yapıyorum 2 miles geçicem yarın
öyle yapalım tamam rakibem çok hırslandım gül sen gülllll :)
:) ben 12 kilo verdim esimde bana hep destekti saolsun da yaninda sporbyaparken onceden kilodan dolayi yapasim gelmiyodu yalniz spor yapmak zevkli olmuyo gercekten bebegim oldugu icin sporada gidemiyorum ben imkanlarla biseyler yapmaya devam iste:)benim eşimde vardiyalı çalıştığından günümüz günümüze uymuyo ama oda ben verdikçe bana inanmaya başladı .. bildirim yapacağım gün bildirim yaptınmı .. yada ben not tutuyorum kilomu falan çizergemde falan onu yazdınmı falan diyee soruyo ondan onun yanında da olsa yapıyorum .. şahsen ben bu tarz sporları sevmiyorum yani bildiğin eziyet ama işte el mahkum.. takım sporu seviyorum ben![]()
Ben normal dogum yaotim esim cok korktu bagirdigimi duymus hala konusunca cok kotu oluyo oyuzden sezaryen ol ikincisinde diyo ama ben korkuyorum ondan ya zormu nasil oluyo dogumdan sonra sıkınti cektinmi baya normalde koly degil ama ben yinede sezaryenden korkuyorumben 2 defa sezeryan oldum o yüzden karnım biraz gevşek mekikle mi toparlıyabilirim hani şöyle yanlarda 2 çizgi oluyor ya bayılıyorum tabi benim olması için çok var ama olsun hayali bile güzel![]()
bende öle dışarı çıkıp yürümeyi seviyorumda insanlar tuhaf tuhaf bakmasa.. bu kiloda bu eşortmanlarla yürüyünce alnımda yazıyla yürüyomuş gibi oluyorum:) ben 12 kilo verdim esimde bana hep destekti saolsun da yaninda sporbyaparken onceden kilodan dolayi yapasim gelmiyodu yalniz spor yapmak zevkli olmuyo gercekten bebegim oldugu icin sporada gidemiyorum ben imkanlarla biseyler yapmaya devam iste:)
ayyy şekerim doğumun kolayımı olur ikiside zor benim gözümde ilkinde normal bi sezaryan geçirdim normaldi dikişlerin ağrısı çok oluyor ama ikincisinde hafifbi gribal enfeksiyonum varmış anlamadık narkozdan ayılırken nefesim kesildi gözlerimi açtım nefes alamıyorum ameliyathanedeydim daha başımda bir stajyer konuşamadım kafamı sağa sola deli gibi atmaya başlayınca hemen bağırmaya başladı çocuk butun doktorlar başıma toplandı sonra seruma 1 iğne yaptılar nefesim açıldı ama hastaneden çıkana kadar oksijen taktılar bide eve gelince bi gıcık öksürük öksürmekten ameliyat yerimin ucu açıldı bide hadi yine doktora çok çektim ben normalden şaşma derim herşeyin normali iyi bence.Ben normal dogum yaotim esim cok korktu bagirdigimi duymus hala konusunca cok kotu oluyo oyuzden sezaryen ol ikincisinde diyo ama ben korkuyorum ondan ya zormu nasil oluyo dogumdan sonra sıkınti cektinmi baya normalde koly degil ama ben yinede sezaryenden korkuyorum
Kizzzz iyice gozum korktu ikiz doguraydimda bidaha bunlari cekmeyeydimmm uffffayyy şekerim doğumun kolayımı olur ikiside zor benim gözümde ilkinde normal bi sezaryan geçirdim normaldi dikişlerin ağrısı çok oluyor ama ikincisinde hafifbi gribal enfeksiyonum varmış anlamadık narkozdan ayılırken nefesim kesildi gözlerimi açtım nefes alamıyorum ameliyathanedeydim daha başımda bir stajyer konuşamadım kafamı sağa sola deli gibi atmaya başlayınca hemen bağırmaya başladı çocuk butun doktorlar başıma toplandı sonra seruma 1 iğne yaptılar nefesim açıldı ama hastaneden çıkana kadar oksijen taktılar bide eve gelince bi gıcık öksürük öksürmekten ameliyat yerimin ucu açıldı bide hadi yine doktora çok çektim ben normalden şaşma derim herşeyin normali iyi bence.
Kızzzz ikiz doğurmak kolaymı sende:) korkma Allah herşeyin hayırlısını versin evlat kokusu duyulunca unutuluyor herşey yeterki sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsunlar vatana millete :)Kizzzz iyice gozum korktu ikiz doguraydimda bidaha bunlari cekmeyeydimmm uffff![]()
Bende arada kosup tartiliyorum ama en iyisi sabah tartilmak daha zevk veriyo giden grmlari gormekAaaaa bende kaldırmım tartımı kızlar sabahtan beri 5 kere tartıldım bu nedir ya cumaya kadar tartılmak yok hadi bakalım
Tabi canim evlat hicbiseye degisilmez tek saglikli sihhatli olsunlarda ins Rabbim evlatlarimiza uzun omur versin insAllah olmayana hayirli evlat nasip etsinKızzzz ikiz doğurmak kolaymı sende:) korkma Allah herşeyin hayırlısını versin evlat kokusu duyulunca unutuluyor herşey yeterki sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsunlar vatana millete :)
Yok canım kacırmamaya dikkat ettim. Pankekler falan vardı hepsinden uzak durdumNe güzel yürü bakalım...Ama sakın kahvaltıyı çok kaçırma :))![]()
Zılgıtı fena yedik, bugun de spora verdim kendimi o yuzden. Sen de pek enerjik başlamışsın güne, ne güzel :)Günaydınnnnnnnn.....
Ben çıktıktan sonra yemişsiniz zılgıtı... :))))
Bu hafta iyi bir derece yapmalıyız kızlar..takımın derecesini yükseltmeliyiz !!! ne dedik cuma günü bu hafta superrrr olucazz... Hadi bakalım kacamaksiz günlere merhaba
Sabah limonlu suyumu içtim.. 100 ip atladım .. Kahvaltımı ettim,birazdan sporumu yapıcam...
Haydiii pazar diye fazla uyumayın kaldırın totişleri..![]()
Senle aynı durumdayım canım, fena yedik zılgıtı. Cezamı nasıl tamamlıcam onu düsünüyorum bengünaydın kızlarrrr
ne kaçamağı allah aşkına bi dahamı tövbe
ne utandım akşam zılgıtı yerken bi bilseniz yok anacım ben hem bugun sporumu hemde menümü asla şarşırmıcam sabah bende içtim ılık suyumu 30 dakikada yürüdüm şimdi kahvaltı yapıcam hadi öpüyorum herkesi iyi pazarlar![]()
Ya ben ya ben?? Takım degistirdigim icin burada da mı deneme süresine girmis oluyorum yoksa?tatlım mesele ceza falan da degil aslında şurda 3 gun sonra yaz geliyo, tontis gezmeyelim dimi :) listede de 4 kisi olcaz bu hafta hepimizin iyi vermesi lazım sarı kartı sildirmek icin![]()