- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #167.981

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh ohh iyi yapmissin kacamak yaomamissindir sormama gerek yok:)geldiim :))) hafta sonu gezmelerimi aksatamam :)) kapı kapı dolaştım geldiiim....
Kizlar menumu yazayim hemen
sabah 2dilim tb ekmek
2dilim peynir
1 salatalik
5zeytin
ogle 1kase mer corba
yogurt
aksam
4kasik sebzeli kiyma
yarim lavas
1bardak ayran
su
4lt
spor
2mil lesli
50 yana agirlik
50 mekik
200 ip
bisey daha yapmistim ama hatirlamadim![]()
İkinizin de menüleri gayet iyi hanımlar tebrik ederim
gayett güzel bir menü canımKizlar menumu yazayim hemen
sabah 2dilim tb ekmek
2dilim peynir
1 salatalik
5zeytin
ogle 1kase mer corba
yogurt
aksam
4kasik sebzeli kiyma
yarim lavas
1bardak ayran
su
4lt
spor
2mil lesli
50 yana agirlik
50 mekik
200 ip
bisey daha yapmistim ama hatirlamadim![]()
Ben icine birkac damla limon damlatıyorum canım, acı tadını alıyor birazKizlar yesilcayi nasil iciyosunuz ya 1 bardak ictim kuscaktim resmen
geldiim :))) hafta sonu gezmelerimi aksatamam :)) kapı kapı dolaştım geldiiim....
Ben aldırdım canım dun eşime 1kilo demiştim 8tl demişler oda 10tl lik almış çokta güzel tertemiz hani öyle kotude değil acaba ywr farkından mı?Hurmanin kilosunu kim 8 liraya almisti gi esime aldirdim az once 40 liraya almis kilosunu![]()
Bende damlattim acaba cok mu attimki cayini yada demleme suresiji uzunmu tuttum anlamadimBen icine birkac damla limon damlatıyorum canım, acı tadını alıyor biraz
Olabilir canim benim hurmalarda normal yani sasirdim:) neyse olsun ise yarasinda muskanin dedgini yaptim ikitaneyi cizip attim suya yarin icicem sende ise yaradimi denedinmiBen aldırdım canım dun eşime 1kilo demiştim 8tl demişler oda 10tl lik almış çokta güzel tertemiz hani öyle kotude değil acaba ywr farkından mı?