Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlaaar

:süslü:Ayy sagol canim kralice oliyimde ne kralicesi oldugum muhim degil:p
simit yiyp kilo almamakta marifett heee:KK8:
Surekli yemezdim ki ya cuma günleri tartidan sonra kahvaltida ödül verirdim kendime :kk77: kahvaltı oldugu icin gun icinde sindiriliyordur buyuk ihtimal :)
Ördek ninnaka hergün simit yediriyon mu??
Yoksa istemiyor mu artık canın
Her gun simit yemiyorum canim tabi ki yoksa kilonun ipini kaciririm heralde :KK48: ama haftada bir falan yiyorum, simit hala en sevdiklerimden :KK200:

Gunaydinlaaar

Surekli yemezdim ki ya cuma günleri tartidan sonra kahvaltida ödül verirdim kendime :kk77: kahvaltı oldugu icin gun icinde sindiriliyordur buyuk ihtimal :)

Her gun simit yemiyorum canim tabi ki yoksa kilonun ipini kaciririm heralde :KK48: ama haftada bir falan yiyorum, simit hala en sevdiklerimden :KK200:
Günaydın sabah sabah simit muhabbeti dönmüş yine...:)

Günaydın ladys ben malesef dün şartlardan dolayı çok dengesiz besledim.
sütlü espresso ( 06.30)
100 gram chiali yoğurt ( 10.00)
Yarım porsiyon yaprak sarması ( 12.30)
Başka hiç bir şey tüketmedim malesef çünkü 3 de antreman vardı akşam 9 a kadar o saatten sonra da yemediğim için epey dengesiz oldu. Umarım bugün yemekhanede protein ağırlıklı bir şeyler olur. Biliyorsunuz haftasonları takım idmanlarindan dolayı yemekhanede ne çıkarsa onu yiyebiliyorum. Hepinizi öpüyorum müsait oldukça yazacağım.

Kızlar ben bişey rica edeceğim. Bence takımın motivasyonu açısından böyle yüksek kalorili besinleri pek konuşmayalım. Gerçekten hepimiz zaten istahliyiz daha fazla canımız çekiyor durduk yere aklımıza geliyor.
Zaten bir ara kaptanlar konuşana bile teşvik cezası yazıyorlardı :KK70:

Kızlar ben bişey rica edeceğim. Bence takımın motivasyonu açısından böyle yüksek kalorili besinleri pek konuşmayalım. Gerçekten hepimiz zaten istahliyiz daha fazla canımız çekiyor durduk yere aklımıza geliyor.

Senin yaprak sarmasını napıcaz? O gelmiyo mu bizim aklımıza acaba :KK48: yenmiş ise yazılmak zorunda yapacak bişi yok :olamaz:

Back
X