Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Off yine bi hafta sonu yine bi tüm ev işi beni bekler :KK43: daha baby shower a gidicem öğleyin :KK43: sabah ne yaptım kar, kalkayım bari :KK43:
Kolay gelsin canım.Hayata pozitif bakmaya çalış. Mesela hasta olabilirdin evin tüm işini yapamazdın.Veya işi olan bir evinde olmayabilirdi. :KK28:
Bugunde üzerimde bir pollayanalık var
Sabah sabah niyeyseartık :KK70:

Kolay gelsin canım.Hayata pozitif bakmaya çalış. Mesela hasta olabilirdin evin tüm işini yapamazdın.Veya işi olan bir evinde olmayabilirdi. :KK28:
Bugunde üzerimde bir pollayanalık var
Sabah sabah niyeyseartık :KK70:

Ay üstüme bi enerji geldi valla polyannacım saolasın :KK48: hakkaten öyle ama şükür ki sağlıklıyım işimi yapabiliyorum :KK15:

Enee Feyzosum gelmis, sevindirik oldum bak :KK36:
Iyiyim canim erkek anasi olacagim kısmetse :) sen neler yapıyosun, nasil gidiyor diyet işleri? :)

Canim halledebildiniz mi listeyi? Yeni gördüm de :)
bebiş erkek mi olcak :) kaç aylık oldu :) diyet işlerine bu hafta başlayabildim işte . şimdilik iradeli gidiyor bakalım görcez :)

Kiz eski bildiğin nilgün degil o tirmandi yukarilara asagi cekmeye calisiyoz onu :KK66:

Feyzosumm gelmisss hosgelmis.. nasilsin datlus napiyosun gorusmeyeli.. ben bikac ay süründüm ayni kiloda gecen hafta kafa attim ama sinira kirdim bu hafta cok şükür :KK66:
ayy evet nilgün bana doğru koştu koştu ,500 grm kala orda durdu :D aramızda 5kg vardı yani düşün :D bu hafta onu ezip geçicem inşallah :D sen kilo vermişsin bu hafta çok sevindim. nasılsın napıyosun :) bende 100 grm verebildim bu hafta:olamaz:

Back
X