- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #215.761

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın bebişim napıyosunGunaydin gunaydin benim biricik genis ailem![]()
![]()
Evet canim erkekmis gecen carsamba ogrendik biz de :) 3 ay yeni bitti iste buyuyor gitgidebebiş erkek mi olcak :) kaç aylık oldu :) diyet işlerine bu hafta başlayabildim işte . şimdilik iradeli gidiyor bakalım görcez :)
canım onun cipsbyediği tek zaman yokculuk o da abartı degıil orta boy cips tüm yolculuk boyu olan abur cuburO bebenın de kg vermesı gerekmıyor muydu ne cıpsı allahını seversennn
yoktum canım bu hafta geldim .Allah sağlıkla büyütsün canım , 3 ay geçmiş bile ne güzel :)isim düşündünüz müEvet canim erkekmis gecen carsamba ogrendik biz de :) 3 ay yeni bitti iste buyuyor gitgide
Ara mi verdin yok muydun buralarda? :)
aynı benKız zaten ben 57'leri görmüştüm ama kesinlikle şu boğazımı tutamıyorum. Koruyabilmek çok çok önemli
ipli tabikiİpli ipsiz
Ne verirsen kabulum
anam ben 1 sürahi buz bile yerim ne bebeğiSüpermiş ya
Sanada bu muhabbetin üzerine ya bir bebek yada bir soğuk su gider![]()
ay giyiniyorum ama tıkandım şimdi hemen uzanınca kız bu kuş domuz karışık grip galiba geçmediZaten hastasın dikkat et.Sıkı sıkı giy.
Burada bir haftadır kalorifer yanıyor.
benim sonumda öyle olduHaklısın ama emzırdıkce ıcın erıyonce kendını tutabılırsen tabı tutamazsan sonu hezımett
günaydın derecesi yüksek ortimGunaydin gunaydin benim biricik genis ailem![]()
![]()
hahah ezerim kız seniayy evet nilgün bana doğru koştu koştu ,500 grm kala orda durduaramızda 5kg vardı yani düşün
bu hafta onu ezip geçicem inşallah
sen kilo vermişsin bu hafta çok sevindim. nasılsın napıyosun :) bende 100 grm verebildim bu hafta
![]()
sen facede niye cevap vermiyon bana ben ezecem seni ,üstünden kamyon gibi geçecemhahah ezerim kız seni![]()
kız yeni kalktım dedim ya onuda yeni açtımsen facede niye cevap vermiyon bana ben ezecem seni ,üstünden kamyon gibi geçecem![]()
facede açıklama yaptın bide burda niye yapıyon ,gereksiz israfsın arkadaşkız yeni kalktım dedim ya onuda yeni açtım![]()
ay sonra burdaki kızlar bak cevap vermemiş arkadaşına demesinler bir kere düşünceli arkadaşım ben sennnnde azcık odun arkadaşfacede açıklama yaptın bide burda niye yapıyon ,gereksiz israfsın arkadaş![]()
Bana yine cevap yazmamışş.yoktum canım bu hafta geldim .Allah sağlıkla büyütsün canım , 3 ay geçmiş bile ne güzel :)isim düşündünüz mü
Haaahhaaa Allah korusun yaaynı ben
ipli tabiki
anam ben 1 sürahi buz bile yerim ne bebeğiazcık uzandım bi kalktım her yer oyun hamuru
ay giyiniyorum ama tıkandım şimdi hemen uzanınca kız bu kuş domuz karışık grip galiba geçmedi
benim sonumda öyle oldu![]()
Afiyet olsun.ay missss sade türk kahvesi yaptım içiyorum ancak ayıldım![]()
Ayy bebeğim görmedim valla hemen bakiyorum geçmişe ne yazmissin.bildirim cikmiyo bende yaBana yine cevap yazmamışş.
alıntıları okumuyorsun heralde![]()
Hayır ben onu kastetmedim. Yani mesela işte menüsünde olmayan ama çok muhabbeti yapılan boll kalorili besinler. Bu arada yaprak sarmasının 1 porsiyonu 120 cal. Diyetisyenlerinde bir öğünde yarim ya da 1 porsiyon izin verdiği bir yemek.Senin yaprak sarmasını napıcaz? O gelmiyo mu bizim aklımıza acabayenmiş ise yazılmak zorunda yapacak bişi yok
![]()
Feyza hanım uğramıyon ne zamndır?
ayy bebeğim bu iki mesaji simdi gördüm,kor olmayasica ben,nasilsin iyimisin ,ugramiyorum çünkü diyeti grubu birakmistim,bu hafta geldim daha,Aaaaa
Bana nasılsın diye sormamışş
TAmm çok bir muhabbetimiz olmadı ama bende istiyorum.![]()