Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yoktum canım bu hafta geldim .Allah sağlıkla büyütsün canım , 3 ay geçmiş bile ne güzel :)isim düşündünüz mü
Yok canim iste anca anca isim dusunecegiz hic aklımda da şu olsun bu olsun diye bi sey yoktu :) bi de zaten kararsiz bi insanim, nasil karar verip isim koyacagiz bilmem :KK48: önerilere açığım :))

T tatlitambak canım eger yarında internet kesintisi falan olcaksa cebimizi verelim cepten haber verirsin
sadece sen değil kızlar eger netinizde bir sıkıntı falan olursa cebimi verebilirim bana o güveni verdiniz cepten bildirim yaoarsınız
ordegim tamam o zaman eşim de sabahı şzin almış biz öğleye doğru çıkacağız yola liste sana emanet

Çok sağol kaptanım. Burada yeni geldi dün sabahtan beri yoktu. Gelirgelmez buraya yazıyorum zaten. Insaallah gitmez diyecem ama 4 5 gündür sıkıntı var buralarda

yok ya benim başımda dertmi bitiyo dünden beri keyfim yok bu kv öldürecek beni ....dün börek yapmaya çağırdı bende gitmedim kızın toplantısı var dedim ordan arkadaşa uğrıcam dedim ne işime yarıyosun zaten uykunda geber dedi camdan ben şok .... eşimde gitme bir daha dedi canım sıkıldı lafına çok edepsiz bir kv var hemde dibimde....

abbooo o neymiş gıı... pek fenaymış... en kötü şey anllaşamadığın halde ayrılamadığın insanmış..... Allah sabır versin... ben herkezlerden uzaklara kaçtım ayda bir görüşmek bile yetiyo...

T tatlitambak tambakim ne oldu sana ya arti cikmisin burdan uzak kalmak yaramiyo iste
Netindemi sorun var canm

Doğu da olunca olay olabilme ihtimaline karşı böyle net kesintiye ugratiyorlar. Umarım gitmez daha ya . Ben de uzak olmak istemiyorum

1. değil miydi
O yüzdeyickim geçmiş ki:KK57:
diğer takımlarda boş durmuyo çalışıyor demekki :KK70:
Kız bi bana kahve yapmadın ya
Ne zamndır canım şöyle okkalı bir türk kahvesi çekiyorda
Ama tembellikten kalkıpta yapmıyom.
kalk kız valla ben bugun kahve kotamı doldurdum şimdi gitti komşularım:kahve:
abbooo o neymiş gıı... pek fenaymış... en kötü şey anllaşamadığın halde ayrılamadığın insanmış..... Allah sabır versin... ben herkezlerden uzaklara kaçtım ayda bir görüşmek bile yetiyo...
aman kız valla milletin ne dertleri var benimkide dert mi hiç takmıyorum öyle bi boşvermişlik bendeki:KK70::KK70::KK70:
fyzanur fyzanur bu düşünceli ama kendini düşünüyo yani :))))
eeee feyza bu :KK70::KK70::KK70:

Back
X