Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dooo.... reeee... miiiii.........

yarın çok pis diyete başlıyorum yalnız devasa bir karnıbaharım var onu nasıl değerlendirsem acep haşlasam yoğurtla yesem
Kısırini yap gecen hafta askina dusmustuk biz bak hatirladim yine.. yarin pazardan alip yapayim ben :kk77:
wwoooaaaww şahaneeee... tebrik ediyorum beybi.... ba yıııl dıım....
Seninkileri de görürüz insallahhh :dua:
inatettimolacak inatettimolacak kız yarin ne diyor bu duruma....
Ahaha sorma ortim carsi pazar karisti.. dun bikac tane de kot aldim neymis giymicekmisim onlari olmus mu hic.. dedim gayet oldu.. o da diyo ki ben de onu diyom cok guzel olmus giyemezsin bunlari.. cok guzel oluyosun hergun ben de yokum okulda giymeni istemiyorum bunlar :D adam kafayi sıyırdı sonunda.. tamam yeter daha verme diyo.. bugun pasta alip geldi catlak yakti kayislari sinsi planlar pesinde sabotaj kafasina girdi iyice :D :D :D :deli:

Kısırini yap gecen hafta askina dusmustuk biz bak hatirladim yine.. yarin pazardan alip yapayim ben :kk77:

Ahaha sorma ortim carsi pazar karisti.. dun bikac tane de kot aldim neymis giymicekmisim onlari olmus mu hic.. dedim gayet oldu.. o da diyo ki ben de onu diyom cok guzel olmus giyemezsin bunlari.. cok guzel oluyosun hergun ben de yokum okulda giymeni istemiyorum bunlar :D adam kafayi sıyırdı sonunda.. tamam yeter daha verme diyo.. bugun pasta alip geldi catlak yakti kayislari sinsi planlar pesinde sabotaj kafasina girdi iyice :D :D :D :deli:
Oh iyi olmuş evlendin evlendin bak kaparlar ona göre de...:D

kızlar beeen şiştikçe şişiyom napçam bilmiyorum...... önüzümdeki hafta sıkı bir karatay yapayım istiyorum.... bir hafta saülam yaparsam devam gelir diye umuyorum... evde meyve dolu nasıl olcaksa bu karatay....

tartılmaya korkuyorum valla ama göbüşten belli akıbetim....
Yemicen anacim :işsiz:
Sagol bebisim bu hafta cok daha dikkatliyim malum senle kapisyoz:rapci:

Konyada olmamdan ötürü yazamadıydım menülerimi birde kayınvaalidemde geldi bizimle pek bi fırsat bulamadım açıkcası

Bugün kü menüm
2 kaşık kuymak
Peynir
Zeytin
Ve bir dilim ekmek

Akşam
Bir kase çorba
4 kaşık makarna efendim

Spor olarakda 1000 adım stepper. Birde nişan vardı, bol bol horon teptim:spor:
Kuymak makarna hee :lülülü:

Ahaha sorma ortim carsi pazar karisti.. dun bikac tane de kot aldim neymis giymicekmisim onlari olmus mu hic.. dedim gayet oldu.. o da diyo ki ben de onu diyom cok guzel olmus giyemezsin bunlari.. cok guzel oluyosun hergun ben de yokum okulda giymeni istemiyorum bunlar :KK70: adam kafayi sıyırdı sonunda.. tamam yeter daha verme diyo.. bugun pasta alip geldi catlak yakti kayislari sinsi planlar pesinde sabotaj kafasina girdi iyice :KK70: :KK70: :KK70: :deli:

ahaa karnabahar kısırrııı süpersin yaaaaa :KK37:

Bgunku menum safprotein gunu
Kahvalti 12.00
2 haslanmis yumurta
1 kupa form cay

Arada su ve 1 kupa yesil cay

Ogle 16.30
2 kasik yulaf kepekli 1 kase yogurt
Su ve 2 kupa kiraz sapi cayi

Aksam 19.30
Btun tavugun 1 butu
gögüsunun yarisinin yari
2 kasik yogurt

Ara su 2 kupa kiraz sapi cayi
1 kupa form cay

Toplamda su 2.5 lt sporda birazdan leslie yapicam yapinca yazarim ;)

Oh iyi olmuş evlendin evlendin bak kaparlar ona göre de...:KK70:
Valla bi süre de bu taktikten yürümeyi düşünüyorum nilgünüm ;)
Bendemi hedefi 60 yapsam acaba :süslü:
Yap bacım elini korkak alıştırma :D
Görmemişim :) valla şimdiden fıstık gibisin tatlım 60 olunca enfesül müneffes olacaksın heralde :KK45: inşallah yakında görürsün 60 da çoğu gitmiş azı kalmış :rapci:
İnşallah hep birlikte
Bu takımın kaptanı nerdeeee yavvv :ukala:
Anaaamm bu hatun acıktıkca ben emzikliyim ayağına çirkefe bağlıyo.. noldu bacım yardımcısı burda :lülülü:
Taaaa bıııııı yen sonra benıııııı
Zaten benı yenersen emzıklıyken yenrrsınnnn ıyı degerlendırın bu fırsatııı
5. Takımmmm sıze de bu lafımmmmmmmm:KK45:
Sen şu yavru Elayı ne zaman kesecen sütten.. Bi katılsan da aramıza alsak boyunun ölçüsünü ;)

Back
X