Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kısırini yap gecen hafta askina dusmustuk biz bak hatirladim yine.. yarin pazardan alip yapayim ben :kk77:

Seninkileri de görürüz insallahhh :dua:

Ahaha sorma ortim carsi pazar karisti.. dun bikac tane de kot aldim neymis giymicekmisim onlari olmus mu hic.. dedim gayet oldu.. o da diyo ki ben de onu diyom cok guzel olmus giyemezsin bunlari.. cok guzel oluyosun hergun ben de yokum okulda giymeni istemiyorum bunlar :KK70: adam kafayi sıyırdı sonunda.. tamam yeter daha verme diyo.. bugun pasta alip geldi catlak yakti kayislari sinsi planlar pesinde sabotaj kafasina girdi iyice :KK70: :KK70: :KK70: :deli:
Adam haklı ama fıstık gibi olmuşsun. :KK200:
İyi akşamlar güzel takımımın güzel bayanları 38 bedeni göresiceler.:halay:
İyi akşamlar.
Ben 36 istiyomm. :oops:
Benim mens im dün itibari ile bitti. Yarın tartılacağım hala ağır çeker miyim ki acaba :KK14:
Bence 2.-3. günden sonra şişkinlik geçer.
dooo.... reeee... miiiii.........

yarın çok pis diyete başlıyorum yalnız devasa bir karnıbaharım var onu nasıl değerlendirsem acep haşlasam yoğurtla yesem
Zamanı gelmişti artık
kıskandığımızı belli etmiyelim ayıp :)))

Bencede etmeyelim..ortada emek büyük ayıp...
:KK70:
Siz ikiniz efsanesiniz yaa:KK70::KK70:

Valla bi süre de bu taktikten yürümeyi düşünüyorum nilgünüm :KK66:

Yap bacım elini korkak alıştırma :KK70:

İnşallah hep birlikte

Anaaamm bu hatun acıktıkca ben emzikliyim ayağına çirkefe bağlıyo.. noldu bacım yardımcısı burda :lülülü:

Sen şu yavru Elayı ne zaman kesecen sütten.. Bi katılsan da aramıza alsak boyunun ölçüsünü :KK66:
Sampıyon sakinnnn sınırlenmee:super:2 yaşını bıtırınce bırakcam sut vermeyııı:KK57:(hollanda ınegı mubarekkkk:KK70:)

Valla bi süre de bu taktikten yürümeyi düşünüyorum nilgünüm :KK66:

Yap bacım elini korkak alıştırma :KK70:

İnşallah hep birlikte

Anaaamm bu hatun acıktıkca ben emzikliyim ayağına çirkefe bağlıyo.. noldu bacım yardımcısı burda :lülülü:

Sen şu yavru Elayı ne zaman kesecen sütten.. Bi katılsan da aramıza alsak boyunun ölçüsünü :KK66:
Kaptana dıyecektım kı ACIKTIMMM bır care bulsunnnn:işsiz:

image.webp

Offf kizlarrr yaa araya hafta sonu girince ben afalliyorum nye yaa :mad:
Ben cikolata yedim gofrette yedim :KK43: sonrada kalktim 3 mill leslie yaptim yarina hic ama hic umidim yok cumaya kadr artilarimi verip eksilerle gelirim insallahh :KK43: cok uzgunum regl olucm 2 gun tutamadm kendimi :KK42:

Back
X