- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #216.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
68 olmuşum ben...
Bu arada hakkaten ordekcim nerelerdesin görünmedin kac gundur iyi mi yavru prensimiz??morordek
kızım kv ye gittik yaa 1 gün bakmayayım demiştim neteBu takımın kaptanı nerdeeee yavvv![]()
günaydın arkadaşlar, sabah tartıldım eksideyim şükür ama benim rutin belli oldu işte haftada 1 kilo, ağır ağır gidicek napalım artık :)
betüşşyanlış yöne gidiosun arkadaşım, eksilere gell
![]()
benim yolum yol değil :))
hahah, deli kız, sabah ne yedin? napıcaksın karnabaharı?
kv görünce sinirdenmi yedin triliçeyigünaydın kızlarr..
haftasonu tatildi 2 gün .. abarttım biraz sabah tarrıldım artıdayım +500 68,500
menümü de yazayım
cumartesi
sabah yarım kepekli poğaça domates 1 haşlanmış yumurta peynir çay
öğlen sinemaya gittik kayınvalidemle tirileçe yedim 1 porsiyon
akşam 2 kase terbiyeli tavuk çorbası 3-4 tane kayınpederimin yaptığı çiğköfteden yedim 1 bardak ayran
pazar günü
sabah çeyrek karışık tost
öğle 1 kase puding içinde muz ve çikolata parçaları vardı
saat 4 -5 gibi fırında balık , tavada karides , avakado ezmesi salata
hönnnnnnkkkkkkkkkkkk anlamadım68 olmuşum ben...
bende canım bakalım yarın ne olucak geliyomuymuş 76olsun özgecim, onu halledersin sen cumaya canım, allah bi daha 7'leri göstermesin inşallah :)
nilsub canım 77'lerin hayırlı olsun çok sevindim :)
ya aslında karatay çok kolay yapabilsek seninleraporumu akşama vericiğim sabret... karnıbaharı kısır yapçam inşallah ama akşam kaçta çıkarım meçhul... yarısını da haşlar buzluğa atarım büyük çünkü acaba buzlukta dayanır mı deniciğim...
bende canım bakalım yarın ne olucak geliyomuymuş 76![]()
ay yok yapmıştık biz ördekimle o zayıfaladı ben şiştim yaramadı bana ayran aşıgelicek nilgüncüm gelicek, kız sen şöyle güzel bi detox mu yapsan? bak ayran aşı detoxunu çok yapasım var benim de dukana hiiiç uymuyo2 gün yapsan sabah kahvaltını yapıosun onda??
yanlış anlamada ayşede dukan yapıyor çok iyi veriyor sana göre neden tam uymuyormusungelicek nilgüncüm gelicek, kız sen şöyle güzel bi detox mu yapsan? bak ayran aşı detoxunu çok yapasım var benim de dukana hiiiç uymuyo2 gün yapsan sabah kahvaltını yapıosun onda??
yanlış anlamada ayşede dukan yapıyor çok iyi veriyor sana göre neden tam uymuyormusun
ay yok yapmıştık biz ördekimle o zayıfaladı ben şiştim yaramadı bana ayran aşı![]()