- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #216.181
Asure yedım laaaaaaa artık kapıyu acmayacam gelen komşulara yaaaaaöyle bakarsın işte
ödül yapcanmı bugunde
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asure yedım laaaaaaa artık kapıyu acmayacam gelen komşulara yaaaaaöyle bakarsın işte
ödül yapcanmı bugunde
![]()
Şismandan sapık olmaz heeee yarıldımmmmanam sapık olsa burda ne işi var ne siteler var orda takılır şişmandan sapık mı olur kıpırdayamıyo zaten şişmanlar tembel
niye sende vermedinmi telini bana yarinin yanında arayıp sevgilim ne yapıyon diyimmi![]()
Evde yokum kk diyetteyim yaz kapıya...Asure yedım laaaaaaa artık kapıyu acmayacam gelen komşulara yaaaaa![]()
Canim ben bi bagirsak sorunu yaşamadım.. yani duzenli cikiyodum yine duzenliydi. Ödem cok atiyosun evet ama zaten biz hali hazirda odem tutmuş halde degiliz diyettyiz zaten.. hafta 10cok fazla bunu kas sistemi alarm olarak kabul eder 3,7verdim ben son 2gun devam etmedim corbam bitti bi daha yapmaya usendim acikcasi misafirim de vardi hafta sonu.. spor yapip 1haftayi tamamlasaydim hakki 5kiloydu bence idealdor bu diyete. Yine de sen düşün taşın nasil istersen oyle hareket edersin canimKızlar ben araştırdım da bu lahana çorbası işini. Bence bu diyet su kaybettiriyor bağırsakları çalıştırıp gerçek bir kilo kaybının bu kadar hızlı gerçekleşmesi olanaksız, 1 haftada 10 kilo veren varmış. Ben bunu gelinlik almama 2 hafta kala yapacağım.![]()
Canım yalanmı şişmanlar tembel....Şismandan sapık olmaz heeee yarıldımmmm![]()
Delıden cok ne var grubumuzdaaaaYok mu arttıran deli gırla mübarek![]()
bacım biri derki yok aradı beni sporunu söylüyo whatsapptan mesaj attı sunu yedım dıye,bırı derkı ben evlıyım,yok tercıhlerım farklı
![]()
Beni mi harcıcanız arada olummmm![]()
siz gidin okey oynayın faceden size gaz vermeye çalışan da kabahat zaten hıh
![]()
Doğru bakış acısı hayatımmmCanım yalanmı şişmanlar tembel....![]()
Birde sen...Yok lahana corbası yok spor yok leslie ben bır halt. Yapamıyorum yaaa oynamıyorum ben yaaaKumraL_KrakeR
sadece oturuyorummmm elimde bebe gece gunduz oturarak basarıya ulasan tek canlı tavuk yaaaa
![]()
Stres oluyorummmmm hıcbışey yapamayınca bebe mememı sundurrrrduuuu bırazdan bobregımı emecek yaaaaa kaptan sadece yarım kg ver dıyo napcam mmmmmm yaaaaaaYok lahana corbası yok spor yok leslie ben bır halt. Yapamıyorum yaaa oynamıyorum ben yaaaKumraL_KrakeR
sadece oturuyorummmm elimde bebe gece gunduz oturarak basarıya ulasan tek canlı tavuk yaaaa
![]()
Zatiii bize gelenleride kan çekiyo hayatım eee hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada bulurmuş...Delıden cok ne var grubumuzdaaaa![]()
Ay emsin elleme kıza işin oooo şuan onun gözünde sadece ineksin...Stres oluyorummmmm hıcbışey yapamayınca bebe mememı sundurrrrduuuu bırazdan bobregımı emecek yaaaaa kaptan sadece yarım kg ver dıyo napcam mmmmmm yaaaaaa![]()
Nerde sekerım yaaaaa stres oldummmBirde sen...![]()
Hollanda ınegı hemı deeeeAy emsin elleme kıza işin oooo şuan onun gözünde sadece ineksin...![]()
Aynennn ruhum ıkızlerını bulduuuuZatiii bize gelenleride kan çekiyo hayatım eee hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada bulurmuş...![]()
Vuuuvvv ne güzel söyledin kız.Bol çekişmeli bir hafta olicek.kıznilsub her şeyi ne anlatıyon lan hiç özelimiz kalmadı abooo buneymiş böyle ...ayrıca ebrucum nilgüne geçmiş olsun ben bu hafta acayip motiveyim adım sayar bile indirdim şu saate kadar 5923 adım attım
birde yemekte hiç kaçamak yapmadım
![]()
Adamsayarın ismi ne??aasıl nilgün sapık çıkar ben niye çıkıyom kız teeessüf ederim![]()
Geçmiş olsun ya yatakta veya yastıkta mı sorun accbaKizlarrr ben yine kotuyum sabah 7 gibi hastaneye gttim igne vruldum yine boynum tutuldu kramp gibi cok sanci cektim hala var sanci randevu alip dktra gidicem ozmana kadr ilaclarla idare edicem kendimi dun iyi hissetmistim leslie yaptim acaba ondanmi yine oldu dyorum offf napsam bilemedim bu haftadan hic umidim yok aldiklarimi verim yetr ama soz kacamak yapmicam dyetime uyucam size soz![]()
Sıkışınca söyle tezavürat yapimm :))Ay sorma bıktım kendimden...
Ağzın bal yesin bacım....
Dimi ama birde gozlerini açmış kocaman bunumu yicem diyo aynı bizzzz...
Olsun yinede geçmiş olsun...![]()
Yani sen 5 günde 3.7 kilo verdin öyle mi canım. Çok güzel bir rakam bu. Evet haklısın bizde zaten ödem filan kalmadı. Bir de bende genelde regl sonrası bir anda 1.5 kilo gider diyetteyken inşallah yine öyle olur. Cumaya kadar tartılmayacagim.Canim ben bi bagirsak sorunu yaşamadım.. yani duzenli cikiyodum yine duzenliydi. Ödem cok atiyosun evet ama zaten biz hali hazirda odem tutmuş halde degiliz diyettyiz zaten.. hafta 10cok fazla bunu kas sistemi alarm olarak kabul eder 3,7verdim ben son 2gun devam etmedim corbam bitti bi daha yapmaya usendim acikcasi misafirim de vardi hafta sonu.. spor yapip 1haftayi tamamlasaydim hakki 5kiloydu bence idealdor bu diyete. Yine de sen düşün taşın nasil istersen oyle hareket edersin canim