Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi bakalım o gelinliğe incecik giriceksin inanıyorum ben :KK66:

Kızz özelden bana yaz her sabah :KK70:

Valla ben 3mile yaptım üstüne de squat yaptım,ne oturuyonuz kalkın bakem siz de :spor:

Ay teşekkür ederim canım yaa.. Sorma çıldırma evresine girdi adam..senin netin gelsın anlatırım gelınce sana :KK48: diyetıne dıkkat edıyosun bu arada dimi bak misafir var diye salma sakın :stop:

Ben de yaptım sporumu..1lt suyu da bitirdim 2.şişeyi alıcam şimdi.. Artık listedesin kaptanım sana da güzel menüler yaraşır :KK66:

Ay canım wendy de yazmış bence de çorba ver minik minik.. yemedikçe almıcak içi sonra. meyve fılan da verme bi süre daha cok bozmasın midesini.. çok gecmıs olsun ya :KK43:
Saol cnm doktor meyve suyu ayran yoğurt falan ver dedi yemesi için biraz iyileşmesini bekliyoruz normal yemekleri şuan içi almiyo

saol cnm
İki kez çocuk hastanesine goturdum salgın var dediler ishal için tuz karbonat elektrolit dengesi için karışım reflor antibiyotik verdiler hemde kulak enfeksiyonu genelde çıkarıyorsa şimdi muz elma püresi geri babynin ondan verdim onu çıkarmadı ağrısı var ağrı kesici kullandım dün kan tahlili yapıldı temiz çıktı bugün devam ederse yarın sabah tekrar goturecem

Canim genelde salgın var diyorlar gecistiriyororlar. Eğer geçmezse git yarın kaka tahlili yaptir için rahat olsun kuzu daha 16 aylık. Perişan olmuştur o.
Rota virüsü kan tahlilinden belli olmuyor canım. Geçer insaallah. Çay kaşığı ile de olsa şu vermeye çalış sen ona

yok sana yasak detoks metoks yaww kızdırma beni bak yapacak olursan telefon numarasını yazarım haaaaa

Ver canım vallahi bi de taciz ederiz buradan... sabah kahvaltı ile durur mu emziren bir anne ya Hélè de minnacik bebek Var yani...

olmaz servey servey böyle. Menüler ine bakacam inan ki

Untitled-2.webp

Back
X